עשיתי את התשובות לפי המדריך, והסבא צעק על קלייר והכול.. אבל אין לי דרטיני. הגעתי עם מקום אחד פנוי בשישייה, ואחרי כל השיחות והדיבורים בתוך הבית שבמים בדקתי בפוקימונים ופשוט אין לי דרטיני.. מה הבעיה?
Printable View
עשיתי את התשובות לפי המדריך, והסבא צעק על קלייר והכול.. אבל אין לי דרטיני. הגעתי עם מקום אחד פנוי בשישייה, ואחרי כל השיחות והדיבורים בתוך הבית שבמים בדקתי בפוקימונים ופשוט אין לי דרטיני.. מה הבעיה?
כאשר תקבל את התג השמיני תחזור לקחת אותו
[QUOTE=Guille;745008]כאשר תקבל את התג השמיני תחזור לקחת אותו[/QUOTE]
קיבלתי את התג השמיני, הוא היה של קלייר. כתוב שיש לי 8 תגים... אה ויש לי עוד שאלה.
התקדמתי לפי המדריך ללוגיה, ומגיעים למקום כזה עם מישהו קירח. במדריך הוא לא חוסם את הדרך, אך לי הוא כן. מה אני עושה?
[QUOTE==-Avihu-=;745011]קיבלתי את התג השמיני, הוא היה של קלייר. כתוב שיש לי 8 תגים... אה ויש לי עוד שאלה.
התקדמתי לפי המדריך ללוגיה, ומגיעים למקום כזה עם מישהו קירח. במדריך הוא לא חוסם את הדרך, אך לי הוא כן. מה אני עושה?[/QUOTE]
עם אתה משחק בלב זהב אתה צריך ללכת להואו
[quote=יגאל;745012]עם אתה משחק בלב זהב אתה צריך ללכת להואו[/quote]
קצת יותר הסבר יעזור..
[QUOTE==-Avihu-=;745020]קצת יותר הסבר יעזור..[/QUOTE]
באיזה משחק אתה משחק לב זהב או נשמת כסף
[quote=יגאל;745021]באיזה משחק אתה משחק לב זהב או נשמת כסף[/quote]
לב זהב
זא אתה צריך ללכת להו או
ואז אחרי ההליגה תוכל להשיג לוגיה
יש מדריך איך להגיע עליו בנעוץ
[quote=יגאל;745025]יש מדריך איך להגיע עליו בנעוץ[/quote]
אין.. כל הקטע של המדריך הזה אין בו תמונות, ואמרתי כבר שהמדריך ששמו שם מיוטיוב מראה משהו שאצלי הוא אחרת.. בשלב של האיש הקירח הוא חוסם לי את הדרך, ולא כמו שמראים ביטויוב שהוא עומד בצד.
אם אתה מדבר על מדריך אחר, אשמח אם תשים קישור.
[QUOTE==-Avihu-=;745026]אין.. כל הקטע של המדריך הזה אין בו תמונות, ואמרתי כבר שהמדריך ששמו שם מיוטיוב מראה משהו שאצלי הוא אחרת.. בשלב של האיש הקירח הוא חוסם לי את הדרך, ולא כמו שמראים ביטויוב שהוא עומד בצד.
אם אתה מדבר על מדריך אחר, אשמח אם תשים קישור.[/QUOTE]
נלחמתה נגד 5 האחיות
[quote=יגאל;745027]נלחמתה נגד 5 האחיות[/quote]
לא שזכור לי. עבדתי לפי המדריך למשחק בנעוץ.. שלב אחרי שלב.
אחרי שאתה מקבל את תג המכון מקלייר אתה צריך לצאת ברגל מהמערה ואז קלייר תביא לך Tm. אחרי שתצא מהמערהה פרופסור אלם יתקשר אליך ויאמר לך לבוא למעבדה שלו. תלך אליו והוא יביא לך מאסטר בול ויגיד לך ללכת לעיר אקוטרק להילחם מול חמשת האחיות בתיאטרון. אחרי שתביס אותן תלך למגדל בעיר אקוטרק (לא המגדל השרוף אלא השני), תעלה לגג ואז האחיות ידברו איתך ואז תילחם מול הו-או.
[QUOTE=norvezzo;746048]אחרי שאתה מקבל את תג המכון מקלייר אתה צריך לצאת ברגל מהמערה ואז קלייר תביא לך Tm. אחרי שתצא מהמערהה פרופסור אלם יתקשר אליך ויאמר לך לבוא למעבדה שלו. תלך אליו והוא יביא לך מאסטר בול ויגיד לך ללכת לעיר אקוטרק להילחם מול חמשת האחיות בתיאטרון. אחרי שתביס אותן תלך למגדל בעיר אקוטרק (לא המגדל השרוף אלא השני), תעלה לגג ואז האחיות ידברו איתך ואז תילחם מול הו-או.[/QUOTE]
תודה רבה רבה. רק איזה מגדל? נכנסתי למגדל ממש מציק מעץ עם המון מבוכים.. לא הבנתי לאן אני אמור להגיע בתוכו בסופו של דבר אז התייאשתי.
ועוד דבר, אחרי שאני נלחם מול הו או אני חוזר למדריך של הלוגיה וממשיך את המשחק?
אם נכנסת למגדל שלפני הסולם הראשון עומד איש קירח שאתה מראה לו נוצה אז זה המגדל הנכון (הנה מדריך [URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25626"]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25626[/URL]) ואחרי שתתפוס את הו-או אתה יכול לחזור למדריך לוגיה