אני לא מבין למה אנשים קונים מנגות אם אפשר לקרוא אותם באינטרנט בחינם..
מה ההבדל בין לקרוא באינטרנט ללקרוא על דפים?
מה אתם מחרבנים כסף שאתם קונים מנגות ב30-40 שקל לוויליום במקום לקרוא כמה שרוצים-בחינם?
למה בכלל יש התלבטות?
דונו
Printable View
אני לא מבין למה אנשים קונים מנגות אם אפשר לקרוא אותם באינטרנט בחינם..
מה אתם מחרבנים כסף שאתם קונים מנגות ב30-40 שקל לוויליום במקום לקרוא כמה שרוצים-בחינם?
למה בכלל יש התלבטות?
דונו
[QUOTE=SexStyle;746644]אני לא מבין למה אנשים קונים מנגות אם אפשר לקרוא אותם באינטרנט בחינם..
למה בכלל יש התלבטות?
דונו[/QUOTE]
זה כמו האנשים שאוספים בובות פעולה וקומיקסים כל חייהם...
זה לא ><
אוסף זה משהו אחר...
כנראה הם אוהבים את החוויה של הקנייה
או משהו
זה כמו שלמה קונים די אס כדי לשחק?הרי אפשר במחשב לא?
בסדר Ds זה שונה (למרות שגם אני בחיים לא הייתי קונה את זה)
בסך הכול אני לא ממש בקטע של מנגות, אבל אין לי מושג למה אנשים
בארץ רוצים לקנות את זה, אני יודע ששביפן והכול זה עולה בערך 5-7 שקל
(תחשבו כמו זה 7 שקל ב"ין" או איך שלא קוראים לכסף שם)
אבל בארץ להזמין והכול יוצא בערך 40 שקל לחוברת קומיקס שאתה תסיים לקרוא ב10 דקות..
[quote=elbaz2008;746726]זה כמו שלמה קונים די אס כדי לשחק?הרי אפשר במחשב לא?[/quote]
DS זה קונסולה,זה לא רק לפוקימון אתה יודע...
וגם אם מישהו קנה DS רק בשביל לשחק פוקימון-הוא קונה בגלל האופציה של הWi-Fi שזה חלק גדול מהמשחק...
חלק גדול מקניית חוברות זה לשמור, לקרוא והידיעה שיש לך את זה בלי שום קשר לאם האינטרנט שלך קרס, אם האתר חסם את הגישה לחוברת או שהתחילו לגבות כסף בעד צפייה.
פה זה שלך ושלך לתמיד. ואפשר לשאול את אותה שאלה כמעט על כל נושא: סרטים, מוסיקה, תוכניות טלויזיה - למה לקנות כשיש חינם באינטרנט?
[quote=Hit Man;746876]חלק גדול מקניית חוברות זה לשמור, לקרוא והידיעה שיש לך את זה בלי שום קשר לאם האינטרנט שלך קרס, אם האתר חסם את הגישה לחוברת או שהתחילו לגבות כסף בעד צפייה.
פה זה שלך ושלך לתמיד. ואפשר לשאול את אותה שאלה כמעט על כל נושא: סרטים, מוסיקה, תוכניות טלויזיה - למה לקנות כשיש חינם באינטרנט?[/quote]
לקנות מוזיקה זה גם אידיוטי...