-
פייק נוסף שהכנתי
[B][SIZE=2]טוב הפייק הזה יצא פחות טוב מהקודם... בכללי הוא תת התפתחות לגריימר-[/SIZE][/B]
[SIZE=2][IMG]http://i34.tinypic.com/141i9t0.png[/IMG][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=blue]שם- Sewreen (סוורין)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=green]סוג- רעל[/COLOR][/SIZE][/B]
[U][SIZE=2][COLOR=red][B]מידע-[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]סוורין הוא תת ההתפתחות של גריימר. הביצים שממנו הוא בוקע מוטלות בביוב והזוהמה שם מספקת את צרכיו של סוורין עוד בתוך הביצה אך גם גורמת שיהיה ירוק, לעומת מפותחיו שצבעם סגול.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]עיניו של סוורין מוסתורות מאחורית שני גושים מהחומר ממנו הוא עשוי, ויש לו יד אחת, שיכולה לשנות צורה לכל דבר שהוא ירצה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]כשסוורין נע, הוא משאיר מאחוריו רפש ירוק בשביל. הרפש יכול להסריח במשך ימים ולהבריח יצורים אחרים, והוא משתמש בו בתור גבולות טריטוריה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=darkred][U]גודל ממוצע יחסית לאדם-[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#8b0000]אני אוסיף אחר כך[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=darkred]גובה ממוצע- 30 ס"מ[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#8b0000]משקל ממוצע- 15 ק"ג[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][U][SIZE=2][COLOR=darkorchid]התקפה מיוחדת-[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#9932cc]הפרשה- התקפה ייחודית לפוקימוני רעל שעשויים מחומר נוזלי (כמו סוורין ומפותחיו). הפוקימון נע ויכול להותיר אחריו שביל רפש שיכול להסריח במשך ימים ולהרחיק מהמקום יצורים חיים.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=orange]יכולות- Stench&Sticky Hold[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=olive]ספרייט זוהר-[IMG]http://i38.tinypic.com/t564c9.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#808000]ת"ב+ציון+הצעות לשיפור[/COLOR][/SIZE][/B]
-
מגניב אהבתי
בהתחלה הסתכלתי על הספרייט ואני כזה פאק זה נורא דומה לגריימר ולמאק (אם ככה קוראים להתפחות הגדולה של גריימר) ואז קראתי והבנתי שזה תת התפתחות ואהבתי את הרעיון של איך הוא גם מקבל את הצבע הירוק
כשמפותחיו בצבע סגול אחלה עבודה
10/10
-
8.5/10
כי הפסים ביד לא טובים והפרצוף נראה מוזר
-
מעולה!ממש טוב!סיפור מצוין על צבעו,דומה לגדוליו פשוט מעולה!נראה כמו פוקי אמיתי...
-
זה טוב אך הצבע נראה כמו של המשחקים הראשונים של פוקימון
-
[quote=ShadowPokemon;747436]מגניב אהבתי
בהתחלה הסתכלתי על הספרייט ואני כזה פאק זה נורא דומה לגריימר ולמאק (אם ככה קוראים להתפחות הגדולה של גריימר) ואז קראתי והבנתי שזה תת התפתחות ואהבתי את הרעיון של איך הוא גם מקבל את הצבע הירוק
כשמפותחיו בצבע סגול אחלה עבודה
10/10[/quote]
[B]באמת :O? וואי הייתי בטוח שהוא גרוע :O תודה! D:[/B]
[quote=DarkTiger;747442]8.5/10
כי הפסים ביד לא טובים והפרצוף נראה מוזר[/quote]
[B]הפרצוף מוזה בגלל שהעיניים מוסתרות, והפסים ביד לא יצאו משהו, נכון.[/B]
[B]אבל תודה D:[/B]
[quote=elbaz2008;747450]מעולה!ממש טוב!סיפור מצוין על צבעו,דומה לגדוליו פשוט מעולה!נראה כמו פוקי אמיתי...[/quote]
[B]תודה אחי D:[/B]
[B]ליאור- לא הבנתי, למה התכוונת?[/B]
-
הוא יצא נחמד, אני הייתי ממליץ לך לעשות רק פייקים משלך בשלב הזה ולא תתים, כי זה כמו להתחרות עם ננטנדו, אבל בתכלס הוא יצא מאווד בסדר, אתה מאוד השתפרתה!
-
כאילו הוא נראה ישן כזה כמו משחקי פוקימון הישנים
-
[quote=PO ZON;747465]הוא יצא נחמד, אני הייתי ממליץ לך לעשות רק פייקים משלך בשלב הזה ולא תתים, כי זה כמו להתחרות עם ננטנדו, אבל בתכלס הוא יצא מאווד בסדר, אתה מאוד השתפרתה![/quote]
[B]אוקיי, פשוט היה לי רעיון ולא רציתי שהוא יברח אז הכנתי :)[/B]
[B]ותודה רבה D:[/B]
[quote=monster;747469]כאילו הוא נראה ישן כזה כמו משחקי פוקימון הישנים[/quote]
[B]אהה[/B]
[B]לא הוא פשוט כמו פלסווין, העיניים שלו מוסתרות מאחורי חלק בגוף[/B]