-
דיון-חרם
איזה מילה נוראה זאת חרם!נידוי ילדים נגד ילד אחד ,תמים.
האם איי פעם עשו עליכם חרם?כיתתי?קבוצתי?
מה אתם חושבים על ילדים שיושים חרם?
שתפו אותנו...
אני אישית לא חיוויתי חרם למזלי,אך על 2 מחברי הכי טובים עשו..כמובן שלא לקחתי חלק.
אני חושב על ילדים כאלו שהם שפלים וחלשים.מכוון שאם הם היו יותר אנשים הם היו מסיימים את הריב הזה עם
אותו אחד,ולא מסיטים עליו את כל הכיתה!
מה דעתכם?
-
דבר נוראי.
עליי לא עשו חרם, אלא אם עשו עליי מאחורי הגב וללא ידיעתי - מה שרק הופך את זה ליותר גרוע S:
כשדברים כאלה נעשים בגיל מאוחר יותר (תיכון), זה אף עשוי לגרום להתאבדות או לפחות למוות של חלק ממך (נזק נפשי).
אם מישהו ראה את הסרט ההולנדי בןx (משהו כזה), הוא יוכל להביא יותר טוב את האוול שבחרם.
-
היה בכיתתי ילד אתיופי וילד רוסי ,ששניהם היו חברים ,זה היה בכיתה ו'
הילדים האלה התבודדו מכולם ואז החליטו להחרים אותם ,אז ראיתי שיש עליהם חרם והחלטתי לנסות לבטל את החרם ,ואיכשהו החרם עבר עליי ,וזה הגיע למצב שגם האתיופי והרוסי שניסיתי לעזור להם ,היו נגדי.
-
[quote=HighDis;747658]היה בכיתתי ילד אתיופי וילד רוסי ,ששניהם היו חברים ,זה היה בכיתה ו'
הילדים האלה התבודדו מכולם ואז החליטו להחרים אותם ,אז ראיתי שיש עליהם חרם והחלטתי לנסות לבטל את החרם ,ואיכשהו החרם עבר עליי ,וזה הגיע למצב שגם האתיופי והרוסי שניסיתי לעזור להם ,היו נגדי.[/quote]
צבועים. :\
-
[quote=pokedex;747662]צבועים. :\[/quote]
כן .... אני יודע
סבלתי מהחרם הזה עד סוף כיתה ו'
-
:um_face:[QUOTE=HighDis;747658]היה בכיתתי ילד אתיופי וילד רוסי ,ששניהם היו חברים ,זה היה בכיתה ו'
הילדים האלה התבודדו מכולם ואז החליטו להחרים אותם ,אז ראיתי שיש עליהם חרם והחלטתי לנסות לבטל את החרם ,ואיכשהו החרם עבר עליי ,וזה הגיע למצב שגם האתיופי והרוסי שניסיתי לעזור להם ,היו נגדי.[/QUOTE]
איזה צבועים ...אם אתה רואה אותם שוב תיתן להם סטירה אישית ממני !
_________
לא ,אבל כמעט עשו עליי ,כי איזה ילד גנב לילד את כל הספרים של ילד "מקובל ":um_face: הרס אותם והוא האשים אותי ! בסוף הבינו שזה הוא בגלל שאני צעקתי עליו והוא הודה והוא לא ידע שכל הכיתה מאחוריו ...
-
הייתי ב-4 בתי ספר שונים בחיים שלי.
ובחיים לא נתקלתי בחרם לאף ילד בכיתה שלי...
כמובן שיש לפעמים ילדים שקטים כאלה שלא מדברים הרבה וכל זה .. אבל להפך דווקא ניסו לדבר איתם :s אולי לפעמים יש כאלה שצוחקים עליהם אבל גם זה לא נחשב חרם וגם הם עושים את זה בצחוק כזה וגם הילד שצוחקים עליו משתף פעולה לפעמים... אבל חרם? לא ראיתי בחיי :s
-
[QUOTE=YoRt3m;747862]הייתי ב-4 בתי ספר שונים בחיים שלי.
ובחיים לא נתקלתי בחרם לאף ילד בכיתה שלי...
כמובן שיש לפעמים ילדים שקטים כאלה שלא מדברים הרבה וכל זה .. אבל להפך דווקא ניסו לדבר איתם :s אולי לפעמים יש כאלה שצוחקים עליהם אבל גם זה לא נחשב חרם וגם הם עושים את זה בצחוק כזה וגם הילד שצוחקים עליו משתף פעולה לפעמים... אבל חרם? לא ראיתי בחיי :s[/QUOTE]
גם אני אף פעם לא נתקלתי בחרם אולי צחוקים אבל לא חרם חוץ מכמה בנות ביסודי שלא היה אכפת לי כי אני לא השתתפתי בדברים האלה
ELBAZ מה פתאום נהיתה פסיכולוג אתה שואל על צלקות וחרם זה סוג של צלקת נפשית
-
[QUOTE=Guille;747873]גם אני אף פעם לא נתקלתי בחרם אולי צחוקים אבל לא חרם חוץ מכמה בנות ביסודי שלא היה אכפת לי כי אני לא השתתפתי בדברים האלה
ELBAZ מה פתאום נהיתה פסיכולוג אתה שואל על צלקות וחרם זה סוג של צלקת נפשית[/QUOTE]
עשו לכמה בנות ולא איכפת לך , זה כן נחשב שראית חרם. זה שאתה מתעלם לא הופך את זה לנכון :peee:
-
היה בכיתה ד' חרם על ילד מהכיתה שלי עד סוף ו'........
אני לא השתתפתי בזה והייתי מדבר איתו בסודיות, החרם הזה היה די מוזר... זה לא שילד אמר בואו נעשה חרם עליו אלא זה התפתח עם הזמן....... אני הייתי עם הרבה מאוד חברים ביסודי ואני לא חושב שאם הם היו רואים אותי מדבר איתו הם היו עושים לי משהו כי הייתי די אהוב בעיניהם......
אבל אני חושב שהייתי די רע כי כשהם היו לידי אז התנהגתי כאילו אני לא דבר איתו........ כמובן בהיום אני חושב שהייתי טיפש פעם וגם לפעמים אני רואה אותו ברחוב ומדבר איתו חופשי.........
-
[quote=Guille;747873]גם אני אף פעם לא נתקלתי בחרם אולי צחוקים אבל לא חרם חוץ מכמה בנות ביסודי שלא היה אכפת לי כי אני לא השתתפתי בדברים האלה
ELBAZ מה פתאום נהיתה פסיכולוג אתה שואל על צלקות וחרם זה סוג של צלקת נפשית[/quote]אחי זה סתם דיון...
אם יש אנשים שאני שונא אלו פסיכולוגים..
-
עליי עשו סוג של, לא התעלמו ממני אבל כולם היו נגדי, בכיתות ד' ו-ה', בכיתה ד' עוד היו לי כמה חברים ובה' הייתי לבד כל השנה
-
הייתי מכיתה א' עד ו' באותו בצפר ובחיים לא חויתי חרם או ראיתי שעושים על ילד אחר... היינו כיתה של ילדים טובים כאלה חח כולם חברים של כולם לא יכלתי לבקש יותר טוב מזה
-
אני זוכר שבבי"ס יסודי היה ילד אחד מעצבן רצח שהציקו לו כל הזמן.
זה לא היה חרם, זה היה יותר גרוע.
בחרם לא מדברים איתך ומתעלמים ממך אבל במקרה שלו הציקו לו כל הזמן (בלי אלימות אבל בכל זאת).
היום כשאני מסתכל על זה לאחור, אני מצטער שאף פעם לא בדיוק היה אכפת לי ממנו ולא עשיתי כלום נגד זה...
ואני מרגיש לפעמים כמו חרא בנאדם למרות שהוא היה מעצבן, זה אף פעם לא הגיע לו...
אתם יודעים, עכשיו כשכתבתי את כל זה אני מבין שאני צריך לתקן את זה למרות שאני לא רואה אותו יותר אז עכשיו אני הולך להתנצל. ואני מקווה שהוא יסלח...
-
[quote=מיכאל 357;747914]אני זוכר שבבי"ס יסודי היה ילד אחד מעצבן רצח שהציקו לו כל הזמן.
זה לא היה חרם, זה היה יותר גרוע.
בחרם לא מדברים איתך ומתעלמים ממך אבל במקרה שלו הציקו לו כל הזמן (בלי אלימות אבל בכל זאת).
היום כשאני מסתכל על זה לאחור, אני מצטער שאף פעם לא בדיוק היה אכפת לי ממנו ולא עשיתי כלום נגד זה...
ואני מרגיש לפעמים כמו חרא בנאדם למרות שהוא היה מעצבן, זה אף פעם לא הגיע לו...
אתם יודעים, עכשיו כשכתבתי את כל זה אני מבין שאני צריך לתקן את זה למרות שאני לא רואה אותו יותר אז עכשיו אני הולך להתנצל. ואני מקווה שהוא יסלח...[/quote]
זה בערך מה שעשו לי, אבל אני ילד שקט..