-
פרסום|פייק שלי
עשיתי פייק חדש שנראה לי שהוא יותר טוב מהקודם שעשיתי.
[IMG]http://desmond.yfrog.com/Himg834/scaled.php?tn=0&server=834&filename=90192060.png&xsize=640&ysize=640[/IMG]
זהו פוקימון קוף המים... לקח לי הרבה זמן לעשות אותו והשקעתי בו!
הנה צביעה מחדש:
[IMG]http://desmond.yfrog.com/Himg46/scaled.php?tn=0&server=46&filename=59508872.png&xsize=640&ysize=640[/IMG]
ת"ב+ציון בבקשה!:D
(קרדיט ל-po zon שלימד אותי בפרטי)
-
כמו שאמרתי לך בפרטי הוא מצויין למתחיל כמוך, אני אשמח אם תיתן קרדיט ללימודים בפרטי שלי כדי שעוד יבואו ללמוד.
-
אוקיי,נתתי קרדיט,מקווה שעוד יגיבו!
-
הוא יפה מאוד! במיוחד למתחיל אבל הוא בכלל לא ניראה כמו קוף...
אבל זה לא משנה העיקר שהוא מגניב.
9/10 בגלל הראש,הוא יצא קצת עקום לדעתי.
-
afikafik1999
נתנתי לו את אותה משימה כמו שלך, אתה רואה מה יצא, קווי המתאר דקים, תלמד קצת, תחזור לשלב 3 של התיקונים של קווי המתאר, זה שלב חשוב..
-
יצא ממש מעולה אפילו לא ביחס למתחיל
-
תודה על התגובות! ואני יודע שהוא לא נראה ממש כמו קוף אבל לא ידעתי איך לצייר אז זרמתי וזה מה שיצא Xd אבל זה לא נורא הוא בכל זאת מזכיר קצת קוף...
דרך אגב עשיתי צביעה מחדש לפייק וזה יצא יותר טוב. תוכלו לראות את הצביעה למעלה כי ערכתי. עוד תגובות?
-
אהבתי את הצביעה מחדש יצא הרבה יותר יפה
10/10
-
ואו פיק ממש טוב אהבתי את הצביעה חדשה
-
אחלה של דבר יצא לך יש משהו שלא מסתדר לי בצד שלו (בחלק שיש הרבה צבע כזה מאותו סוג זאת בערך
באזור של הגב בטן כזה) אבל אני לא יכול להצביע על הבעיה
בכל מקרה 9/10 אהבתי
נ.ב גם אני קיבלתי ממנו את המשימה הזאת Xd
-
[quote=ShadowPokemon;749256]אחלה של דבר יצא לך יש משהו שלא מסתדר לי בצד שלו (בחלק שיש הרבה צבע כזה מאותו סוג זאת בערך
באזור של הגב בטן כזה) אבל אני לא יכול להצביע על הבעיה
בכל מקרה 9/10 אהבתי
נ.ב גם אני קיבלתי ממנו את המשימה הזאת Xd[/quote]
כי זה סוג של משימה מסכמת לשלב הראשון, היא בודקת כמה דברים, אם הבנתם את המדריכים, וכמה אתם יודעים ליצור פוקימונים בסוגים שונים שזה יהיה השלב הבא שלכם אחרי המדריך לדו מימד שאני הולך ללמד אתכם.
-
[quote=PO ZON;749261]כי זה סוג של משימה מסכמת לשלב הראשון, היא בודקת כמה דברים, אם הבנתם את המדריכים, וכמה אתם יודעים ליצור פוקימונים בסוגים שונים שזה יהיה השלב הבא שלכם אחרי המדריך לדו מימד שאני הולך ללמד אתכם.[/quote]
כן אוקי סבבה
אני עכשיו מתחיל לעבוד על שלי