נכון במשחקים אז בפוקימון אדום אש/ירוק עלה הראו או דון או אש השחקנים אבל בפוקימון ברקת יש מישהו אחר, ודון השתתפה בעונות האלה אז יש איזשהו קשר שיראו את זה שמשתתף בפוקימון ברקת בסדרה?
Printable View
נכון במשחקים אז בפוקימון אדום אש/ירוק עלה הראו או דון או אש השחקנים אבל בפוקימון ברקת יש מישהו אחר, ודון השתתפה בעונות האלה אז יש איזשהו קשר שיראו את זה שמשתתף בפוקימון ברקת בסדרה?
זאת לא דון זאת מיי בברקת
התכוונתי דון באדום אש/ירוק עלה...
אני יודע שזאת מי בברקת...
באדום וירוק אלה זה בשום פנים ואופן לא דון. הדמויות במשחקים בדיוניות לגמרי ולא קשורות לסדרה. לגיבור הזכר באדום אש קוראים רד, לגיבורה באדום אש קוראים גרין (נראה לי, אני לא בקיא בזה). עם זאת, ניתן לזהות את רד כאש כי יש ביניהם דמיון מסויים, כפי שניתן לזהות את הגיבורה ממשחקי Rse כמיי מהסדרה.
דון היא לא באדום אש\ירוק עלה
היא כן, בוחרים או אש או דון...
[quote=yair565;753927]היא כן, בוחרים או אש או דון...[/quote]
לא היא לא. בתקופה שהמציאו את אדום אש וירוק עלה, לא היה דבר כזה דון.
את המשחקים המציאו לפני הסדרה, ולכן לא ייתכן שהדמות במשחקים אדום אש וירוק עלה מבוססת על דון.
יתר על כן, הדמות בפנינה יהלום ופלאטינום, היא אכן הדמות עליה דון מבוססת.
בכ''מ האם זה שמשתתף בברקת ישתתף בסדרה?
כן ולא.
חלק מהדמויות הראשיות מהמשחקים מופיעים לכמה שניות בהתחלה של סרטים.
למשל ברנדון, הדמות הראשית של Rs, הופיע מספר פעמים בהתחלה של סרטים (לא זוכר איזה).
והזה עם השיער הלבן מברקת יופיע בסדרה עצמה?לא בברטים...
לא.
יש מין כלל כזה בפוקימון שהדמות הזכר הראשית במשחקים לא תופיע בסדרה,אלא לכמה שניות בסרטים(כמו ש-stm אמר) אך הדמות הנקבה מופיעה בסדרה כשותפה למסע של אש(וכן זה נכון,איך אתם מסבירים את זה שבמשחקים של Dppt כשדון מופיעה רשום שהשם שלה הוא דון?ואותו דבר עם מיי בדור השלישי).
הדמויות של הזכרים הם מופיעים המאנגות של פוקימון........
מי שלא קרא את המאנגות לא יזהה אותם......
הוא דיבר על האנימה-לא המנגה.