על איזה עוד משחקי קלפים ידונו פה ?
סוליטר?
ידונו שם רק על יוגי הו אז שינוי השם נראה לי לא מתאים
אבל זה לא כזה נורא בכל אופן
Printable View
על איזה עוד משחקי קלפים ידונו פה ?
סוליטר?
ידונו שם רק על יוגי הו אז שינוי השם נראה לי לא מתאים
אבל זה לא כזה נורא בכל אופן
צודק,לא נראה לי שמישהו משחק בקלפי דיג'ימון,-ומשחקי קלפים של פוקימון זה נחמד,-אבל מה כבר אפשר לשאול על זה?,-המקסימום שאפשר לעשות זה מדריך למשחק,-כי בניית דקים אני לא חושב שאפשר,בגלל שאין פה אנשים שממש מומחים בקלפים של פוקימון.
מה שבאמת מעצבן אותי זה שאני פתחתי כמה נושאים בקשר לשינוי השם של הפורום לפורום קלפים אבל לא הקשיבו לי ונעלו לי את הנושא ועכשיו פתאום הם עושים את זה......
זה ממש מרגיז!
[QUOTE=buizel שולט;756386]מה שבאמת מעצבן אותי זה שאני פתחתי כמה נושאים בקשר לשינוי השם של הפורום לפורום קלפים אבל לא הקשיבו לי ונעלו לי את הנושא ועכשיו פתאום הם עושים את זה......
זה ממש מרגיז![/QUOTE]
למה פתחת?
מי ידבר שם על משחקי קלפים אחרים?
ראו שהפונטציאל של פורום קלפים הוא גבוה יותר מזה של דיג'ימון ולכן זה שונה.
אני רוצה לראות אשכול אחד שעוסק במשחק קלפים אחר,(לא יוגיהו),עד סוף השבוע,-עם כן אז כנראה שההחלטה הייתה נכונה,אך עם לא אז כנראה שהשינוי שעשיתם היה חסר תועלת,-וכדאי להשיב את המצב לקדמותו.
[QUOTE=Hit Man;756394]ראו שהפונטציאל של פורום קלפים הוא גבוה יותר מזה של דיג'ימון ולכן זה שונה.[/QUOTE]
זה יוגי הו לא דיגימון
יש הרבה קלפים, פוקר גם נחשב, מג'יק גם נחשב, אבל בתכלס באמת....99% מהנושאים שם יהיו על יוגיהו.
בכל מקרה "כמה נושאים בקשר לשינוי " איפה פתחת כמה נושאים? זה לא הגיוני כי אם היית פותח 3-4 נושאים על אותו הדבר של לשנות תפורום לקלפים כללי היית מקבל אזהרה על הספמה
נו יש הרבה..
פוקימון , דרגון בול , פוקימון וגם כמו שאמר זה שלמעלה (אביב אני חושב קוראים לו) יש גם משחקי קלפים של פוקר וכל אלה.
[QUOTE=BeHappy;756597]נו יש הרבה..
פוקימון , דרגון בול , פוקימון וגם כמו שאמר זה שלמעלה (אביב אני חושב קוראים לו) יש גם משחקי קלפים של פוקר וכל אלה.[/QUOTE]
אף אחד כבר לא משחק בקלפים של דרגון בול,-ומה כבר אפשר לשאול על פוקימון?
[quote=metagross16;756694]אף אחד כבר לא משחק בקלפים של דרגון בול,-ומה כבר אפשר לשאול על פוקימון?[/quote]
ומה כבר יש לשאול על יוגיהו?
זה כמו שפורום משחקים כללים יהיה פורום "call Of Duty" המשחק המפורסם הזה..
צריך לעשות את רוב הפורומים ליותר כלליים.
אני מתערב איתך שבפורום הזה לא יפתחו אף נושא שלא קשור ליוגיהו בתת פורום הזה
[QUOTE=BeHappy;756737]ומה כבר יש לשאול על יוגיהו?
זה כמו שפורום משחקים כללים יהיה פורום "call Of Duty" המשחק המפורסם הזה..
צריך לעשות את רוב הפורומים ליותר כלליים.[/QUOT
ישאלו על המשחקים של יוגיהו,-אף אחד בפורום לא מתעניין בקלפי פוקימון ודיג'ימון,-וגם עם כן זה לא שהוא ממש אוהב את זה.
תדברו על כל משחקי הקלפים בתת פורום משחקי קלפים:
כמו קלפי יוגי הו,קלפי פוקימון על כל הטורנירים למיניהם של משחקי הקלפים וכ"ד...
יש המון משחקי קלפים.
תכתוב בגוגל משחקי קלפים ותראו כמה משחקי קלפים יצאו לכם...