-
סטאריו
אוקיי, אני עכשיו לפני המכון השמיני(אחרי שכבר פתחתי אותו), ובהתחלה תכננתי לתפוס רמורייד בדרך 44 אבל ניסיתי כמה קרבות ולא הלך אז אמרתי שאני אנסה מישהו אחר ובדיוק הסתכלתי אח"כ ברדיו בתחנה של אוק ומארי והנה הופיע פתאום סטאריו במים שבעיר גולדנרוד ותפסתי.
תפסתי אותו ברמה 20, ועכשיו הוא כבר רמה 31.
השאלה הראשונה שלי היא: מתי אתם ממליצים לי לפתח אותו כבר עכשיו? בעיקרון אין לי עדיין אבן מים, אני גם לא בטוח שדיברתי עדיין עם המאמן הנכון שאמור להתקשר אליי עדיין...
השאלה השנייה שלי: הוא הגיע עם היכולת Illuminate. רציתי לדעת אם כשהוא יתפתח תתחלף לו היכולת ל"Natural Care" או שהיא תשאר כמו שהיא?
-
תבדוק בסרביי ותשווה מתקפות בעיקרון לסארמי יש פחות מתקפות מאשר לסטאריו
-
נכון. השאלה היא אם לחכות עד שהוא ילמד את כל ההתקפות או שכדאי לפתח אותו כמה שיותר מוקדם? יש לך תשובה לשאלות האחרות ששאלתי?
-
בכללי אם אין לסארמי את היכולת שיש לסאריו כרגע היא תשתנה אם יש לה אז היא תישאר
תבדוק אילו מתקפות אתה רוצה לסט מהמובסט שלו ואז תחליט מתי לפתח אותו עדיף כמה שיותר מהר לפתח אבל לא שווה לוותר על התקפה בשביל זה
-
יש לך רעיון לסט?
הסתכלתי עכשיו במדריך להשגת האבנים(אבן מים ספציפית): מה זה אומר דרך 42 תקשורת בפוקיגר?
-
אתה מנצח מאמן בדרך 42 שנותן לך את המספר מתקשר אליו ביום ספציפי והוא נותן לך את אבן המים
אין לי רעיון לסט לסטארמי
-
-
[COLOR=Black]סט טוב לסטאריו
surf
ice beam
thunderbolt
[/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=Black]Psychic / Grass Knot[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
כתוב בסרביי נראה לי שזה יום שני
-
[quote=Ritsuka Kun;759220][COLOR=black]סט טוב לסטאריו[/COLOR]
[COLOR=black]surf[/COLOR]
[COLOR=black]ice beam[/COLOR]
[COLOR=black]thunderbolt[/COLOR]
[FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=black]Psychic / Grass Knot[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
תודה!
[quote=Guille;759224]כתוב בסרביי נראה לי שזה יום שני[/quote]
איפה זה כתוב?
-
בקטגוריית Hg וss יש שם משהו על אירועים יומיים ונראה לי גם על הפוקיגר
[url]http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokegearphone.shtml[/url]
יום ראשון אחר הצהריים
-
Hg ו-ss תחת הקטגוריה של הוידאו גיימס? אם כן לא מצאתי.. אתה יכול לשלוח לי לינק?
תודה!
כתוב שם בטבלה שכל הדברים קורים אחרי שמנצחים אותם. זה משנה מתי אני מנצח אותם או כל עוד וניצחתי אותם אני אקבל ביום ובשעה המסויימת את הדברים?
-
אתה צריך אותם בספר טלפונים ואז להיתקשר בשעה המתאימה וזהו
-
תודה רבה! כשאומרים אחה"צ, בין אלו שעות אפשר להתקשר?