-
רבייעית הגמר של הישרדות
[SIZE=5][COLOR=darkorchid][B][I][U]רבייעית הגמר של הישרדות[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
זה היה ידוע כי הדליפו את התוצאות לרשת. אבל בכל מקרה מה אתם חושבים על רבייעית הגמר?
[B]נתן בשבקין [/B]
[B]עידן קפון[/B]
[B]מקס (שפקס) לבקובסקי [/B]
[B]שרון רפאלי[/B]
מה אתם חושבים ?
מרוצים או לא?
-
מרוצה כל עוד שפקס לא ייקח
-
חבל על אביגיל פשוט קורעה את הלב איך שהיא נפלה מהחמישייה היה הכי מגיע לה לנצח
-
[QUOTE=Golden Boy;765702]חבל על אביגיל פשוט קורעה את הלב איך שהיא נפלה מהחמישייה היה הכי מגיע לה לנצח[/QUOTE]
ממש לא,
לא סבלתי אותה אף פעם,
קודם כל היא בכתה כאילו מישהו מת,סתם דרמה קווין,
דבר שני היא הייתה כ''כ בטוחה שהיא תהיה בגמר ולא שרון,בכזו זחיחות ויהירות שאין לי דבר אחר להגיד מלבד מגיע לה.
תכלס חוץ מלדן לאף אחד מהם לא מגיע לזכות אבל בגלל שהוא עף והוא מושבע אז לדעתי לבשבקין הכי מגיע.
-
באמת אביגייל הגזימה שהיאנפלה...הייתי בטוח שהיא נפלה על הקרש של בשבקין ופתחה תראש.xd
-
[QUOTE=elbaz2008;765718]באמת אביגייל הגזימה שהיאנפלה...הייתי בטוח שהיא נפלה על הקרש של בשבקין ופתחה תראש.xd[/QUOTE]
אשכרה..
איך היא ייבבה שם ממש מזעזע..
-
-
היא בכתה כך כי היא היתה בהלם שאחרי זמן של יותר מ8 שעות היא היבדה את ההכרה
לפי דעתי שרון תזקה מאותה שיבה שנעמה זכתה לא בגלל שמגיע לה אלא בגלל שלא מגיע שאר האנשים
-
מה אתה אומר...תראה את בשבקין ועידן ושפקס..כל המשחק יצמו ועשו הפכו וסידרו חשבו מראש וכד'....
-
הכל כבר מכור יש למושבעים איזה חצי שנה להחליט למי מצביעים ומי שמשפיע עליהם אלו מנחי התוכנית לפי דעתי צריך לעשות את הגמר על האי בלי הצבעות של הקהל
-
[quote=elbaz2008;765753]מה אתה אומר...תראה את בשבקין ועידן ושפקס..כל המשחק יצמו ועשו הפכו וסידרו חשבו מראש וכד'....[/quote]
מה כבר בשבקין עשה כלום רק בגד בכולם
שפקס דרך על כולם וקפון רק יודע לדבר הוא לא עשה כלום
-
שמעו,הם הרי 4, אז קודם כל תהיה הצבעת קהל,אני לא זוכר כמה יש בשלב הסופי 2 או 3 אבל היתר יודחו,
לדעתי שפקס לא הולך לעבור את השלב הזה,
אחרי זה שלב הגומלין,שזה יהיה בהצבעת המושבעים,קפון חוץ מאביגיל אף אחד לא יצביע לו..
דן כנראה הולך להצביע לשרון אחרי מה שקרה על האי שם עם שניהם,מירית ומעיין לדעתי לא יצביעו לבשבקין,גיא גולד יש מצב שיצביע לקפון,מרינה ואנגלנדר ממש אין לי מושג איך הם הולכים להצביע...
הכל פה זה ניחושים ד''א.
-
[QUOTE=MoR;765937]שמעו,הם הרי 4, אז קודם כל תהיה הצבעת קהל,אני לא זוכר כמה יש בשלב הסופי 2 או 3 אבל היתר יודחו,
לדעתי שפקס לא הולך לעבור את השלב הזה,
אחרי זה שלב הגומלין,שזה יהיה בהצבעת המושבעים,קפון חוץ מאביגיל אף אחד לא יצביע לו..
דן כנראה הולך להצביע לשרון אחרי מה שקרה על האי שם עם שניהם,מירית ומעיין לדעתי לא יצביעו לבשבקין,גיא גולד יש מצב שיצביע לקפון,מרינה ואנגלנדר ממש אין לי מושג איך הם הולכים להצביע...
הכל פה זה ניחושים ד''א.[/QUOTE]
דן אמר שהכל זה אסטרטגיה ובכלל יש לו חברה
בקשר לאביגייל,אני גם התעצבנתי מהבכי השטותי אבל לאחר מכן אפשר להבין אותה כי היא עמדה שם תשע וחצי שעות בשביל משהו שסבלה עבורו חודש שלם וכל זה היה לשווא
-
[QUOTE=shonnn;765943]דן אמר שהכל זה אסטרטגיה ובכלל יש לו חברה
בקשר לאביגייל,אני גם התעצבנתי מהבכי השטותי אבל לאחר מכן אפשר להבין אותה כי היא עמדה שם תשע וחצי שעות בשביל משהו שסבלה עבורו חודש שלם וכל זה היה לשווא[/QUOTE]
אי אפשר להבין את זה,
היא בכתה כאילו מישהו מת,
אז מה גם אני יכול לעמוד שם שמונה שעות ואם אני אפול אני לא אבכה ככה ולמה?
כי היא הייתה בטוחה שהיא תהיה בגמר ופתאום זה התנפץ לה,
זה בגלל היהירות הזאת..
-
אביגיל נלחמה אבל אין מה לעשות ,כבר ממש כולם הרגישו שכל רגע הם הולכים ליפול .אביגיל פשוט חסכה לכולם והתעלפה .
אבל הבכי שלה קורע לב