-
צריך פוקימון 1
אני צריך פוקימון בעל היכולת synchronize וטבע adamant [SIZE=4]או [/SIZE]מאצ'ופ/מאצ'וק/מאצ'אמפ נקבה עם טבע adamant.
הפוקימונים שיכול להיות להם את היכולת Synchronize הם: אברה,קדברה, אלקאזאם, ראלטס,קירליה, גראדוויור, מיו, אמבריון, אספיון, נאקו, אקסטו.
יש לציין שלחלקם יש עוד יכולת חוץ מזו שאני צריך, אז שימו לב שיש להם את היכולת והטבע שציינתי.
ומכיוון שאני צריך את אותו פוקימון לפנינה שלי, אני יוכל להציע על אותו פוקימון שתביאו לי פוקימון אגדי או זוהר.
-
[QUOTE=brock;768831]אני צריך פוקימון בעל היכולת synchronize וטבע adamant [SIZE=4]או [/SIZE]מאצ'ופ/מאצ'וק/מאצ'אמפ נקבה עם טבע adamant.
הפוקימונים שיכול להיות להם את היכולת Synchronize הם: אברה,קדברה, אלקאזאם, ראלטס,קירליה, גראדוויור, מיו, אמבריון, אספיון, נאקו, אקסטו.
יש לציין שלחלקם יש עוד יכולת חוץ מזו שאני צריך, אז שימו לב שיש להם את היכולת והטבע שציינתי.
ומכיוון שאני צריך את אותו פוקימון לפנינה שלי, אני יוכל להציע על אותו פוקימון שתביאו לי פוקימון אגדי או זוהר.[/QUOTE]
אני יכול לתת לך אלקזם
-
אלאקזם עם טבע אדמנט O.ם ?
יש לי ראלטס נקבה , עם טבע אדמנט .
-
[quote=nilasak;768835]אני יכול לתת לך אלקזם[/quote]
ויש לו את היכולת synchronize+ טבע Adamant?
SpongeBobT-
הוא לא מיועד לקרבות, אלא לניצול.
היכולת שלו גורמת לכך שיהיה סיכוי של 50% שלפוקימון הפראי יהיה את אותו הטבע של בעל היכולת.
במילים אחרות, אם לאלקאזאם יהיה טבע Adamant, יהיה סיכוי של 50% שגם לפוקימונים הפראיים שאלכוד יהיה טבע Adamant.
זה דיי שימושי.
-
[QUOTE=brock;768841]ויש לו את היכולת synchronize+ טבע Adamant?
SpongeBobT-
הוא לא מיועד לקרבות, אלא לניצול.
היכולת שלו גורמת לכך שיהיה סיכוי של 50% שלפוקימון הפראי יהיה את אותו הטבע של בעל היכולת.
במילים אחרות, אם לאלקאזאם יהיה טבע Adamant, יהיה סיכוי של 50% שגם לפוקימונים הפראיים שאלכוד יהיה טבע Adamant.
זה דיי שימושי.[/QUOTE]
כן,בוא נגיד שיש לי גם מצ'וק (הוא מתפתח בהחלפה)
-
-