-
תלונה|משתמשים
בזמן האחרון ,הייתי בשקט אחרי שהפקח hit man ביקש ממני ואלכס הורה לי להיות בשקט ולא להגיב.
אך יש "הורסי שלווה"
[B]אחד מהם הוא pokedex שכתב לי את הדבר הבא ואני דורש שתטפלו בו[/B]
[QUOTE]מה לא הגיוני בזה. לחניכים של ארווין יש מדריכה כוסית, לי הייתה מדריכה כוסית. [/QUOTE]
[B]השני הוא [/B]
[B]the chosen one שלא מפסיק להעליב ולפגוע[/B]
[B]השלישי הוא נדב עם הכינוי הארוך שאין לי כוח לכתוב.[/B]
שלושתם ,מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום ,מקללים ,מעליבים ופוגעים במשתמשים כאילו הפורום הוא שלהם.
אני רואה בזה התנהגות של [B][COLOR=red]נורה אדומה.[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR=blue]לפני שאפרסם עליהם את התלונה שלי ,אני רוצה להגיד שאני לא שיתפתי עימם פעולה ולא פעלתי כמוהם ,אך אם תמצאו לנכון להעניש גם אותי ,אין לי בעיה ,אני מוכן לשאת בתוצאות ,רק שמשתמשים אלו יענשו על התנהגותם הלא הולמת.[/COLOR][/U][/I][/B]
-
אני חושב שאתה צודק,אם היית קורא את עמודים 80-79 בנו"ד היית רואה שניסיתי להפסיק את הדברים האלה כלפיך אבל הם אמרו עד שם יזכו באמו שלך לא יודע... ו-thechoosneone באמת בגזים,כל פעם הוא יורד על ארווין וזה ממש לא יפה!
-
לא לא לא, אתה טועה.
אנחנו ממש לא מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום
אנחנו מעודדים אותך לפרוש מהפורום
-
[QUOTE=HighDis;769430]
[B]אחד מהם הוא pokedex שכתב לי את הדבר הבא ואני דורש שתטפלו בו[/B]
[B]השני הוא [/B]
[B]the chosen one שלא מפסיק להעליב ולפגוע[/B]
[B]השלישי הוא נדב עם הכינוי הארוך שאין לי כוח לכתוב.[/B]
שלושתם ,מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום ,מקללים ,מעליבים ופוגעים במשתמשים כאילו הפורום הוא שלהם.
אני רואה בזה התנהגות של [B][COLOR=red]נורה אדומה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
לפי מה ששמעתי אתה זה שמפרסם את הפורום המתחרה במסן ומעודד משתמשים לעבור לשם, לא אנחנו.
המשתמש היחיד שאני מעודד לפרוש זה אתה, ולא אף אחד אחר.
מקללים מעליבים ופוגעים במשתמשים? אולי יותר נכון להגיד משתמש, וזה מגיע לך בצדק אחרי שאיחלת לבן שלי לחלות בשפעת.
כאילו הפורום הוא שלהם?
אממ...
זכור לי ראשי אחד שתפס תחת כאילו הפורום שלו, הרשה לעצמו למחוק הודעות של משתמשים, לחלק באנים שלא בצדק, להעתיק סיקורים בלי לתת קרדיטים... מוכר לך מתוקי?
-
צודק צ'וסן וואן ופוקדקס עצבנו גם אותי הם קראו לי ילד צומי (גם לארווין ולנילסק)
-
אני לא מבין למה אתה נעלב.
זה שאמרתי שיש לחניכים שלך מדריכה כוסית לא בהכרח אומר שאתה כוסית (משמע, נמושה/בחורה/לפלף וכו'). יכול להיות באותה מידה שיחד איתך מדריכה עוד אחת (שהיא כוסית) את החניכים.
מובן?
-
[QUOTE=Powerslave;769459]לא לא לא, אתה טועה.
אנחנו ממש לא מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום
אנחנו מעודדים אותך לפרוש מהפורום[/QUOTE]
סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?
-
אני אשמח מאוד אם המשתמשים שיודעים את האמת יבואו ויגיבו פה.
כל המשתמשים שהמשתמשים הנ"ל מפריעים לכם ,תגיבו פה ,אל תפחדו
-
[QUOTE=shlomii4;769480]סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?[/QUOTE]
וואו בנושא אחד מושקע אפשר לתרום יותר מכל מה שהוא עשה בפורום.
ולא ארווין מושקע זה לא העתק הדבק מוויקיפדיה.
זה הרבה יותר מזה .
ארווין רק הרס תפורום \:
-
[QUOTE=shlomii4;769480]סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?[/QUOTE]
מה חשובה התרומה שלו אם ההריסה שלו גדולה פי 2?
-
ראיתי שהם נטפלים אליך חשבתי בצחוק : P
-
[quote=shlomii4;769480]סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?[/quote]
ארווין כבר איים לפרוש 3 פעמים, וזה ממש לא אכפת לנו.
אם הוא רוצה שיפרוש, שלא יפרסם את הפורום שלו כאן.
-
תביא דוגמאות לתגובות מעליבות של דה צ'וסן וואן ונדב...
-
[quote=Powerslave;769496]מה חשובה התרומה שלו אם ההריסה שלו גדולה פי 2?[/quote]
זה לא מתבטא בשום דבר ולכן אתה טועה.
-
[quote=SexStyle;769506]תביא דוגמאות לתגובות מעליבות של דה צ'וסן וואן ונדב...[/quote]
עומר, אני כתבתי כאן בדיוק למה התגובה שלי אינה מעליבה. ככה שאין שום ביסוס לתלונה שלו לגביי.