-
כתבה|פאריס הילטון מעדכנת
[B][SIZE=4][I]פריס הילטון התעוררה אתמול בלילה כששמעה רעשים מוזרים. לפתע היא הבחינה בפורץ שמנסה להיכנס לביתה כשבידו 2 סכינים גדולות.[/I][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=red]אמש התעוררה גברת הילטון לקולות מוזרים שהגיעו מסלון ביתה. כשהבינה שהיא לא לבד בבית, היא קראה למשטרה ומיהרה לצייץ בטוויטר: "כה מפחיד. בדיוק התעוררתי וראיתי בחור שמנסה לפרוץ לבית שלי, כשהוא אוחז ב-2 סכינים גדולות. המשטרה כאן עוצרת אותו".
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][I][U]דעה אישית :[/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]חחחח ,מי היה מאמין שגם מפורסמים כמונו ?כלומר ,יהודה לוי ישר ילך ויכתוב שהוא הסתפר בפייסבוק D: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]חח
[/COLOR][/SIZE]
-
וואו זה כל כך מעניין (ציניות)
-
אם זה לא מעניין אותך ,אתה מוזמן לא להגיב .
תגובות כאלה לא יגרמו לפורום לצמוח ,זה לפחות מה שאני מנסה לעשות
-
את מי מעניין מה מפורסמים עושים?
הם אנשים רגילים שמתלהבים מעצמם וכולם חושבים שיש להם חיים טובים אז רודפים אחריהם
-
[QUOTE=HighDis;770865][B][SIZE=4][I]פריס הילטון התעוררה אתמול בלילה כששמעה רעשים מוזרים. לפתע היא הבחינה בפורץ שמנסה להיכנס לביתה כשבידו 2 סכינים גדולות.[/I][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=red]אמש התעוררה גברת הילטון לקולות מוזרים שהגיעו מסלון ביתה. כשהבינה שהיא לא לבד בבית, היא קראה למשטרה ומיהרה לצייץ בטוויטר: "כה מפחיד. בדיוק התעוררתי וראיתי בחור שמנסה לפרוץ לבית שלי, כשהוא אוחז ב-2 סכינים גדולות. המשטרה כאן עוצרת אותו".
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][I][U]דעה אישית :[/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]חחחח ,מי היה מאמין שגם מפורסמים כמונו ?כלומר ,יהודה לוי ישר ילך ויכתוב שהוא הסתפר בפייסבוק D: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]חח
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
הואאולי ניסה לאנוס אותה:big_wink: