אני משחקת ב-2010,בפרק השני (Blast of past או משהו כזה)
ואני צריכים להשתלט על חלק אחד אחרון בעיר,קיצר ,אני צריכה להביס שני אנשים שלא יודעים להתלבש והציקו לג'ק.איך אני עושה את זה ?
Printable View
אני משחקת ב-2010,בפרק השני (Blast of past או משהו כזה)
ואני צריכים להשתלט על חלק אחד אחרון בעיר,קיצר ,אני צריכה להביס שני אנשים שלא יודעים להתלבש והציקו לג'ק.איך אני עושה את זה ?
מה החפיסות שלהם?
[quote=metagross16;775025]מה החפיסות שלהם?[/quote]
אני בודקת ועורכת
igusa's Battle
power bridge
בסוגים התכוונתי לבלאקווינג,סקראפ,אייס בריר,מורפוטרוניק וכו'...
[quote=metagross16;775267]בסוגים התכוונתי לבלאקווינג,סקראפ,אייס בריר,מורפוטרוניק וכו'...[/quote]
טוב ..אין לי מושג
יש להם קלפים בולטים בחפיסה?,או משהו שהחפיסה עושה,(כמו האיש הזה שיש לו המון קלפי ציוד ונמצא בהתחלה),עם אין לחפיסות שלהם עיקרון מסויים,אז פשוט תשתמשי בחפיסה טובה (לייטסוורן,בלאקווינג,ג'אדג'ט,פרוג מונארך,וכו'...).
מטאגרוס-אין להם קלפים בולטים וגם לא אסטרטגיה מיוחדת ממה שזכור לי אחד מהם משתמש בדק פיירי הם יותר מדי חלשים בשביל דק אסטרטגית כמו פרוג מונארך או Bw וls
לא הבנתי איפה נתקעת, בזה שאת לא מצליחה לנצח אותם או מה לעשות, את צריכה לנצח את השתיים האלה אני ממליץ לך במקרה הזה על דק גלדיאטור בסט שתעבוד טוב נגד שניהם
[QUOTE=mor15;775544]מטאגרוס-אין להם קלפים בולטים וגם לא אסטרטגיה מיוחדת ממה שזכור לי אחד מהם משתמש בדק פיירי הם יותר מדי חלשים בשביל דק אסטרטגית כמו פרוג מונארך או Bw וls
לא הבנתי איפה נתקעת, בזה שאת לא מצליחה לנצח אותם או מה לעשות, את צריכה לנצח את השתיים האלה אני ממליץ לך במקרה הזה על דק גלדיאטור בסט שתעבוד טוב נגד שניהם[/QUOTE]
אבל עדיף לה כבר להשקיע בדק רציני/גרסא חלשה שתשתפר כל הזמן קצת,וכך היא תעבור את המשחק בלי להכין יותר מדי דקים כי זה מבזבז המון כסף.
יש קודים גם
צודק,-אבל תיקח בחשבון שהרבה אנשים לא אוהבים להשתמש בקודים.