תלונה כפולה מטגרוס 16 ומור 15
שני המשתמשים האלה כול הזמן יורדים אלי ועל הבנתי הרבה ביוגי הו ,הם אומרים לי שאני לא מספיק טוב בזה,שאני לא משקיע ואומרים לי שאני צריך לפרוש מין הדברים האלה.
הנה ההוכחות
מטגרוס 16
[spoiler]
יש לך המון טעויות,הבניין הזה אלו המעונות הישנים,-ששם נעלם אחיה של אלקסיס,ובמשחק הזה יש חפיסה וכל אחד בתורו שולף קלף,וצריך לספר סיפור מפחיד לפי כמות הכוכבים של הקלף,פרופסור בנר סיפר להם על המעונות הישנים שתלמידים נעלמו בהם,טיטאן בכלל לא נלחם בג'יידן,ובנוסף לא הבאת תמונות 3.5/10
[/spoiler]
[spoiler]
הסיקורים שלך לא טובים,ולא אכפת לי מה שאר הפורום אמר,קודם כל שיראו את הפרקים ואז הם יראו את כל הטעויות שיש לך,ואני לא מתפלא שהעיפו אותך ממסקרים,-אפילו התגובה שאני כותב עכשיו יותר ארוכה "מהסיקור" שלך,סיקור טוב צריך להיות ארוך,מפורט,ועם תמונות,תסתכל אפילו על הסיקורים של פוקימון שהם ממש ארוכים,ותסתכל על הסיקור שלך שהוא בקושי 2-3 שורות.
[/spoiler]
מור 15
[spoiler]
למה אני שואל אם להגיב פה, צריכים לנעול לך את החידון ואין לך טיפה של מושג ביוגי הו בכלל ובלי שום קשר אתה גם נשמע כמו ילד חסר חיים, כן, מי שמעצבן אותי שרוף אצלי בן כמה אתה בן 6? חח
אבל עזוב במילא אין לי כוח אליך
[/spoiler]
[spoiler]
חח עלאק שרוף אצלי אחי תבין שאתה לא מעניין אותי אני לא מנסה להרגיז אותך אני סתם מנסה לעזור אבל אתה ממשיך להיתקע עם הראש בקיר
[/spoiler]
[spoiler]
מה קשור מה הקלף האהוב על יוגי?
למה אתה יודע את זה?
לך תדע מה הוא אוהב מילא מה קלף המפתח אבל מה הקשר הקלף האהוב עליו?
[/spoiler]
הם פוגעים בי בצורה קשה מאוד ואני מנסה להישאר מאופק,אבל זהו די נמאס לי עוד שנייה אני מתחיל לקלל אותם מפה ועד הודעה חדשה ואני דורש שרק כאלה שאכפת להם ולא שני ה**** מטגרוס ומור 15 יענו רק פקחים,משגיחים,גובאלים,אלכס,רותם ומי שאכפת לו ממני [יש לפחות שניים שלושה]
אני דורש שזה יטופל