מה אני עושה אחרי השגת הנישונאל דקס (לכדתי דיאלגה פלקיה היטראן שיחררתי את קרסליה פגשתי בשדה את זפדורס ולא הצלחתי ללכוד אותו )
Printable View
מה אני עושה אחרי השגת הנישונאל דקס (לכדתי דיאלגה פלקיה היטראן שיחררתי את קרסליה פגשתי בשדה את זפדורס ולא הצלחתי ללכוד אותו )
תחפש את מולטרס ואת ארטיקונו,תנצח את כול המוחות חזית תתפוס את כול הפוקימונים וזהו טכנית תמיד יש מה לעשות במשחקים מהסוג הזה זה לא משחקים שיש להם סוף
תסקור את כל האיזור של אחרי הליגה, תתפוס את כל האגדיים (היטראן, דיאלגה, פאלקיה, גיראטינה, אזלף, אוקסי, מספריט, ארטיקונו, זאפדוס, מולטרס, קרסלייה), תשלים את משימות האיוונט (יש לזה מדריך בלינקייה שפתחתי, ניתן לתפוס את שאיימין, דארקרי וארסאוס), תביס את הליגה בשנית, תביס את בארי כאשר הפוקימון ההתחלתי שלו ברמה 84, תשיג את החפץ שמשנה את הצורה של גיראטינה, תשיג מטאגרוס אפילו (בעזרת אחות של דון בעיר של הפרופסור) או סלאמנס (בעזרת הפוקראדר).
יש הרבה מאוד מה לעשות, אני אישית סיימתי את הליגה בערך ב-52 שעות שהראה המשחק (זה לא מדוייק אחד לאחד) ואת האיזור של אחרי הליגה סיימתי בערך ב-108 שעות, ככה שהבנת שיש המון מה לעשות.