שלום לכולם,
סקר זה נועד בשביל לדעת כמה אנשים מהפורום מתעניינים בקלפי פוקימון.
הצביעו בהמוניכם...
Printable View
שלום לכולם,
סקר זה נועד בשביל לדעת כמה אנשים מהפורום מתעניינים בקלפי פוקימון.
הצביעו בהמוניכם...
מתעניין,אני וחברים שלי משחקים ממש קצת,-אבל נראה לי שממש בקרוב אני יעזוב את זה כי זה מתחיל לשעמם.
בהחלט מתעניין ורוצה לשחק בזה בארץ אבל אין איפה אני מקווה שבעתיד יהיו תחריות בפריק כמו של יוגיהו
מאוד מאוד מאוד מתעניין:)
אני פתחתי כבר כמה נושאים לפתיחת פורום כזה ואף אחד לא הקשיב לי.....
אני ממש מעוניים לדעת מה כל קלף מאמן עושה...... אין לי מושג......
[QUOTE=buizel שולט;776127]מאוד מאוד מאוד מתעניין:)
אני פתחתי כבר כמה נושאים לפתיחת פורום כזה ואף אחד לא הקשיב לי.....
אני ממש מעוניים לדעת מה כל קלף מאמן עושה...... אין לי מושג......[/QUOTE]
אם מספיק אנשים יצביעו פה שהם מעוניינים/מעוניינים מאוד יש סיכוי שיפתחו פורום כזה...
אם יהיה פורום כזה יכול להיות שאני אפתח נושא שבו אני אסביר על קלפי המאמן...
מה קשה לקרוא מה כתוב על הטריינרים,ולא אמרת שזה לפתיחת פורום,עם כן אז לדעתי זה מיותר כי יש כבר פורום משחקי קלפים,ועם אתה רוצה פורום תצתרך לפתוח על זה סקר,ולבקש אישור ממנהלים.
[quote=metagross16;776141]מה קשה לקרוא מה כתוב על הטריינרים,ולא אמרת שזה לפתיחת פורום,עם כן אז לדעתי זה מיותר כי יש כבר פורום משחקי קלפים,ועם אתה רוצה פורום תצתרך לפתוח על זה סקר,ולבקש אישור ממנהלים.[/quote]
זה לא היה לגבי פתיחת פורום, פתחתי כבר נושא במשוב על פורומים ואמרו לי שאם מספיק אנשים יתעניינו בזה [b]יכול להיות[/b] שיפתח פורום ושבינתיים הכל יהיה בפוקימון כללי.
הסקר הוא כללי על קלפי פוקימון, אני רוצה לבדוק אם יש מספיק התעניינות, כי אם יש מספיק התעניינות אני אביא סיקורים ועדכונים לגבי קלפי פוקימון [b]בפורום פוקימון כללי[/b](לפחות עד שיפתח פורום לקלפים, אם יפתח).