ראיתי עכשיו את פרק 128-129 של נארוטו והבנתי שנארוטו הוא הבן של ההוקאגה, יש לי כמה שאלות:
א.למה שאבא שלו יחתים בו את קיובי?
ב.מה קרה לאמא שלו?איך היא מתה?
ג.איך ההוקאגה הרביעי מת?
Printable View
ראיתי עכשיו את פרק 128-129 של נארוטו והבנתי שנארוטו הוא הבן של ההוקאגה, יש לי כמה שאלות:
א.למה שאבא שלו יחתים בו את קיובי?
ב.מה קרה לאמא שלו?איך היא מתה?
ג.איך ההוקאגה הרביעי מת?
3 הוא השתמש בטכניקה שחותמת את הקיובי ולקחה את חיו
זה מה שאני זוכר
את השאר תשובת נדמה לי אומרים במאנגה
אני לא קורא/רואה את המנגה, אבל השאלה הזאת שהכי מעסיקה אותי היא למה הוא חתם את זה בבן שלו...
הוא ידע שנארוטו יצליח לשלוט על הקיובי ולא ההפך חוץ מזה בפרק
אני חושב שתבין יותר בפרק 168 אנימה
א' הוא לא יכול לבחור מישו סתם ככה ולהגיד "בך אני חותם את הקיובי" אז הוא הכניס את זה כניראה בבן שלו בתכלס זה הכי פייר לעשות את זה אף אחד אחר גם לא היה מתנדב..
ב' אין לי שמץ...
ג' כשהביס אם הקיובי
נארוטו ידע מתישהו על זה שהוא הבן של ההוקאגה?ולמה אף אחד לא יודע כלום על אמא שלו?:s
אני כבר לא רואה תאנימה,לא יודע אם מה שאני רושם זה ספוילר,בכ"מ...
[spoiler]
א.הוא חתם את הקיובי בנארוטו כדי שיום אחד נארוטו יוכל לשלוט עליו כמו שקושינה שלטה עליו ואז יהיה לו כוח להגן על עצמו ועל הכפר.
חוץ מזה,הוא חתם חצי מהקיובי בתוכו וחצי בתוך נארוטו...
ב.היא מתה כשהקיובי יצא ממנה אם אני לא טועה,והיא בזבזה תצ'אקרה שנותרה בה כדי להשאיר חותם בתת-מודע
של נארוטו.
ג.הוא השתמש בשיקי פוז'ן-ג'וטסו שקורא למלאך המוות שאיפשר לו לחתום את הקיובי בתוך נארוטו ובתוכו עצמו,הבעיה של הג'וסטסו היא שמי שמשתמש בג'וטסו מת-אתה יכול לראות דוגמא בקרב של סארוטובי נגד אורוצ'ימארו בפארט 1.
[/spoiler]
ובאיזה פרק נארוטו ידע שאבא שלו הוקאגה?
[QUOTE=yair565;776314]ובאיזה פרק נארוטו ידע שאבא שלו הוקאגה?[/QUOTE]
168 אנימה
תודה, ושאלה אחרונה, אני רואה עכשיו את פרקים 141-142 ולא הבנתי למה קוראים לטובי טובי אם הוא אוצי'הא מאדארה?ולמה כשהוא פגש בשלושת הזנבות שקונוהא ניסו לחתום הוא אמר אין לי סיכוי מולם כשרק לי וטן טן שמרו?מה יש לו איזה פיצול אישיות?
[quote=yair565;777217]תודה, ושאלה אחרונה, אני רואה עכשיו את פרקים 141-142 ולא הבנתי למה קוראים לטובי טובי אם הוא אוצי'הא מאדארה?ולמה כשהוא פגש בשלושת הזנבות שקונוהא ניסו לחתום הוא אמר אין לי סיכוי מולם כשרק לי וטן טן שמרו?מה יש לו איזה פיצול אישיות?[/quote]
הוא שיחק אותה...
[QUOTE=SexStyle;777221]הוא שיחק אותה...[/QUOTE]
למה שהוא ישחק?הרי הוא היה צריך לעצור בעדם כדי שהם יחתימו את הסאנבי...ולמה קוראים לו טובי כשבעצם השם האמיתי שלו זה מאדארה?
הוא סתם המציא את השם הזה...
אחרי שההוקאגה הראשון חשב ש"הביס" אותו בעמק הסוף,מאדארה הנמיך פרופיל ורצה שאנשים יחשבו שהוא מת ובישבילו זה היה כמו התחלה חדשה(וזה מסביר את הקול המצחיק שלו)