ממוצ"ש יהיה אסור לקיוסקים וסופרמארקטים למכור משקאות אלכוהוליים בין השעות 23:00-6:00
כוס אמק ערס..
מדינה מפגרת...
Printable View
ממוצ"ש יהיה אסור לקיוסקים וסופרמארקטים למכור משקאות אלכוהוליים בין השעות 23:00-6:00
כוס אמק ערס..
מדינה מפגרת...
ינעל העולם !
[quote=David Villa;776447]ינעל העולם ![/quote]
גם ככה אתה לא בגיל חח
אבל כשתגדל החוק ידפוק גם אותך,אל תדאג...
[QUOTE=SexStyle;776450]גם ככה אתה לא בגיל חח
אבל כשתגדל החוק ידפוק גם אותך,אל תדאג...[/QUOTE]
אולי אני אדפוק את החוק לא אותי :sunglasses:
חוץ מזה, יש הרבה דברים שאתם לא יודעים XD
אז קונים 10 דקות לפני. לא תאכלס כשאתם מחליטים לשתות אז מחליטים לא בשניה האחרונה.
למרות שבירות זה בעיה
חוק מפגר שלא יעזור
בראשון זה כבר ממיזמן החוק הזה
[quote=Dan;776457]אז קונים 10 דקות לפני. לא תאכלס כשאתם מחליטים לשתות אז מחליטים לא בשניה האחרונה.
למרות שבירות זה בעיה[/quote]
אבל זה סיפור ללכת לפני 23:00 ולקנות,ואם נגמרת השתייה מהר אז נדפקת,קשה לתכנן מראש...
הלכה הבירה של 12 בלילה \:
[QUOTE=SexStyle;776462]אבל זה סיפור ללכת לפני 23:00 ולקנות,ואם נגמרת השתייה מהר אז נדפקת,קשה לתכנן מראש...[/QUOTE]
תלוי בתקציב, אנחנו תמיד מתארגנים כל אחד שם איזה 30 וקונים וזה מספיק, בירות זה בהחלט בעיה
כי למשל אתה שותה ויש NBA ב4 בבוקר אתה צריך איזה בירה
איזה באסה יואוווווווווווווו עכשיו מה עושים... עוד עם הגיל היה אפשר למה היו מוכרים לנו אבל אם יראו מישהו מוכר לי אחרי 11 בכלל יאכלו אותה שיואווו איזה ביאוס!
בכללי זה קיוסקים לא נראלי זה ישפיע, זה כמו שאומרים לא למכור סיגריות ומוכרים. כמובן תופסים אבל אם קצת זהירות אפשר להסתדר
מה עושים?קונים שתי ארגזי הייניקן ב8 אל תדאג זה לא יגמר(אם אתה יוצא ליציאה אמיתי וארוכה בשבת אז כן)
כספית אבל זה יכול להיות סתם. לא תמיד יבוא לך בירה פעם בה תשב תגיד באלי בירה! ואז תצטרך לרדת
לי זה לא אכפת אני יכול לקחת תבירה של אח שלי,שלי,ושל אבא שלי.
כי אני קונה להם תבירה :/
קיצר אני לא ממש מושפע מהחוק הזה אפילו שהוא מטומטם כמו החוקים החדשים
אני לא מושפע אני לא קונה מקיוסיק או ממקום אחר ואם אצטרך תמיד אקנה לפני זה לא בעיה בשבילי