- הודעה רישמית לכל הקהילה מהיטמן !
זאב זאב הוא כינוי לתופעה שבה אדם נותן התרעות שאינן מתגשמות, ולכן חדלים להאמין לו. לעתים ניתנות ההתרעות השגויות בזדון, למשל מתוך רצון להשתעשע, אך הבעיה מחמירה כאשר ההתרעות השגויות ניתנות בתום לב, עקב הערכה שגויה. לעתים קורה במצב כזה שלא רק מקבלי ההתרעה חדלים לתת אמון בנותן ההתרעה, אלא אף הוא עצמו חדל להאמין ביכולתו לתת התרעת אמת. [לקוח מויקיפדיה].
עכשיו, למה רשמתי לכם את זה? כי זה בדיוק איך שאנחנו תופסים אתכם. אם אתם רוצים שניקח אתכם - הגולשים ברצינות ונענה לכם על הדברים החיונים בצורה המתאימה, אז אתם תפסיקו לתת התרעות חוזרות ונישנות על שטויות, ודברים שאינם מצריכים נושא חדש במשוב. כי ברגע שאתם פותחים נושא מטופש אחד, ועוד נושא מטופש ועוד אחד, בשלב מסוים גם אם תפתחו נושא חשוב, אין באפשרותינו לקחת אתכם ברצינות כי בהלך המחשבה שלנו אנחנו התרגלנו לראות שכל מה שאתם פותחים זה שטויות במיץ עגבניות.
אני אמרתי לאלכס שאני אקח אחריות על הקהילה. יותר מזה, אני הבטחתי לעצמי שאני אביא לשינוי ואני אחזיר קצת את האור לפורום הזה. את הדברים האלה אני לא אוכל לעשות אם על כל פירור של אבק תפתחו נושא חדש ולא רלוונטי. רוב הנושאים תמיד מתנהלים באותה צורה: גולש פותח נושא לא חשוב > יש ויכוח > יש חזרה אין סופית על דברים שכבר נאמרו > נעילה על ידי ההנהלה > חזרה לנקודת האפס. אני אגיד לכם את זה בצורה פשוטה יותר: אני לא חושב שזה מתפקיד ההנהלה לתת דין וחשבון על מיני נושאים קטנים, קטנוניים ולא רלוונטים. זה גוזל זמן, זה גוזל כוח וזה הופך את פורום משוב לסוג של בדיחה מתמשכת שבה שום דבר לא באמת נלקח ברצינות.
קחו את זה לתשומת ליבכם.
מבחינתי, אני שוקל למשוך את ידי מפורום משוב ואת כל המענה המבוקש שתרצו ממני, אני אתן במסרים פרטיים ובמסנג'ר (ואני מאמין שכולם פה יודעים עד כמה אני מסור לתת מענה מכובד, רציני וכזה שעונה על הצרכים עד תום).
תודה.