-
בקשר לתומר (deathnote)
אוקיי אז ככה אני הוא תומר
אני הבנתי שהיום בלילה "אני" פתחתי עוד מישתמש ואז קיללתי את הפורום [b]אבל[/b] כפי שהרבה כאן מכירים אותי הדיבור הזה הוא ממש לא הסיגנון שלי. ובנוסף לזה אתמול אני הלכתי לישון אצל חבר אז אין סיכי שזה הייתי אני.
אני חושב שזה אחי הגדול כי הוא ממש מיתעצבן עלי שאני בפורום הזה, אז בכל מיקרה אני בטוח שלא תאמינו לי אבל רק חשוב לי שתידעו שזה לא הייתי אני!
אני בטוח שישר שהיט מן יקרא את זה הוא יביא לי באן
אז אני כבר עכשיו אומר לכולם בייי
היה לי כיף ליהיות בפורום הזה וקשה לי להבין איך אתם חושבים שאני יקלל ככה את הפורום
-
בבקשה אל תנו לו באן.......
-
אין קשר מי זה היה. נפתחו אמש 3 משתמשים מהIP הזה והם עברו על מספר חוקים רב.
- קללות.
- פתיחת מספר ניקים מאותו IP.
- ספאם.
עלייך להיות מוכן לשאת בתוצאות של מעשייך. אם ידעת שאחיך לא אוהב את העובדה שאתה גולש פה, היית צריך להתנתק מהפורום ולא לשמור את הסיסמא על המחשב. אין זה צודק שאותך אני לא אעניש ואחרים כן. המוסר פה חייב להיות כפול וזה גם ילמד אחרים להתנהג בצורה ראויה בעת שהותם בפורום. אני מבקש ממך לא לפתוח עוד ניק. הניק הרישמי שלך ([B]deathnote) [/B]יוכל להיות פעיל כשהעונש יסתיים. כל שאר הניקים בבאן לצמיתות.
תודה על ההבנה.
-
טוב שהוא לא בבאן לנצח :)
בדיוק רציי לדעת מה קרה לו
-
[QUOTE=Hit Man;780350]אין קשר מי זה היה. נפתחו אמש 3 משתמשים מהIP הזה והם עברו על מספר חוקים רב.
- קללות.
- פתיחת מספר ניקים מאותו IP.
- ספאם.
עלייך להיות מוכן לשאת בתוצאות של מעשייך. אם ידעת שאחיך לא אוהב את העובדה שאתה גולש פה, היית צריך להתנתק מהפורום ולא לשמור את הסיסמא על המחשב. אין זה צודק שאותך אני לא אעניש ואחרים כן. המוסר פה חייב להיות כפול וזה גם ילמד אחרים להתנהג בצורה ראויה בעת שהותם בפורום. אני מבקש ממך לא לפתוח עוד ניק. הניק הרישמי שלך ([B]deathnote) [/B]יוכל להיות פעיל כשהעונש יסתיים. כל שאר הניקים בבאן לצמיתות.
תודה על ההבנה.[/QUOTE]
תודה רבה לך...... תנעל את הנושא כדי שלא יהיה ספאם......