הוא ייתקיים באיסאשו? ואם כן אז איך זה שברוק ודון איתו? וזוראק הוא אגדי או משהו? או פסאדו?
Printable View
הוא ייתקיים באיסאשו? ואם כן אז איך זה שברוק ודון איתו? וזוראק הוא אגדי או משהו? או פסאדו?
כול סרט יוצא במגביל לעונה מסוימת הסרט הראשון לעונה הראשונה,אז מין הסתם שהסרט ה-13 שייך לעונה ה-13 שהיא עונת "אלופי סינו" או משהו כזה [עונת הליגה בקיצור] שגם לפי שמה מתרחשת בסינו,ולא זורוק הוא לא ואני חוזר הוא לא אגדי,עובדה יש לו תת התפתחות אבל אולי אני טועה בכול זאת יש את תופעת מאנפי-פיונה
[quote=אדון פלריון;784427]כול סרט יוצא במגביל לעונה מסוימת הסרט הראשון לעונה הראשונה,אז מין הסתם שהסרט ה-13 שייך לעונה ה-13 שהיא עונת "אלופי סינו" או משהו כזה [עונת הליגה בקיצור] שגם לפי שמה מתרחשת בסינו,ולא זורוק הוא לא ואני חוזר הוא לא אגדי,עובדה יש לו תת התפתחות אבל אולי אני טועה בכול זאת יש את תופעת מאנפי-פיונה[/quote]
זורואק הוא כן אגדי גם אם יש לו תת התפתחות
לאגדיים אין התפתחיות אז לכן זוראק הוא לא אגדי
זורוארק הוא פשוט הפוקימון המרכזי שעליו מבוסס הסרט
כמו הסרט על לוקאריו וכמו שכולם יודעם לוקאריו לא ממש פוקימון אגדי וגם לו פסאדו
ודבר חשוב מאוד [b]לאגדיים אין תת התפתחות ו/או התפתחות אז זורוארק לא יכול להיות אגדי[/b]
[QUOTE=PokeStyle;784663]זורוארק הוא פשוט הפוקימון המרכזי שעליו מבוסס הסרט
כמו הסרט על לוקאריו וכמו שכולם יודעם לוקאריו לא ממש פוקימון אגדי וגם לו פסאדו
ודבר חשוב מאוד [b]לאגדיים אין תת התפתחות ו/או התפתחות אז זורוארק לא יכול להיות אגדי[/b][/QUOTE]
אז מאנפי הוא לא אגדי?(יש לו תת התפתחות)
[quote=hgss1234;784666]אז מאנפי הוא לא אגדי?(יש לו תת התפתחות)[/quote]
לא יודע אבל מאנפי לא ממש אגדי כמו גירטינה ואלה
הוא יותר בכיוון של פסאדו אגדי
אבל הוא פוקימון מיוחד בפני עצמו
[QUOTE=PokeStyle;784669]לא יודע אבל מאנפי לא ממש אגדי כמו גירטינה ואלה
הוא יותר בכיוון של פסאדו אגדי
אבל הוא פוקימון מיוחד בפני עצמו[/QUOTE]
אמרו במפורש שהוא אגדי!
זה שהוא לא חזק כמו גיראטינה ואלה זה משהו אחר לגמרי.
הוא יותר בכיוון של פסאודו אגדי במובן של הסטטוסים הבסיסיים, אבל הוא לא פסאודו אגדי!
למנפי אין תת התפתחות!
אני רוצה שתביאו לי הוכחה שפיונה מתפתח למנפי [url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/489.shtml[/url]
כדי ךיצור פיונה צריך להרבות מנפי עם דיטו אבל פיונה בשום אופן לא תת התפתחות של מנפי!
[QUOTE=buizel שולט;785031]למנפי אין תת התפתחות!
אני רוצה שתביאו לי הוכחה שפיונה מתפתח למנפי [url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/489.shtml[/url]
כדי ךיצור פיונה צריך להרבות מנפי עם דיטו אבל פיונה בשום אופן לא תת התפתחות של מנפי![/QUOTE]
תת התפתחות, זה אומר שכאשר אתה מרבה את מי שהוא תת התפתחות שלו עם דיטו יוצא ביצה שלו, זה לא אומר שהוא צריך להתפתח אליו(לפי איך שאני מפרש תת התפתחות...).
לכן, פיון(! כן כך קוראים לו בעברית) הוא כן תת התפתחות של מנאפי!
נ.ב. בלי קשר, עדכנתי את הסיקור של קלפי המאמן(לbuizel שולט) אתה יכול לבוא לראות...
[QUOTE=hgss1234;784666]אז מאנפי הוא לא אגדי?(יש לו תת התפתחות)[/QUOTE]
מנאפי הוא אגדי בריבוע.
פשוט כשמרבים מנאפי עם דיטו יוצא פיונה(אך פיונה לא יכול להתפתח למאנאפי).
ועכשיו חד משמעית-זורורארק הוא [B]לא אגדי![/B]
אם זורורארק היה אגדי-היו אומרים את זה,אך מכיוון שלא אמרו-הוא אינו אגדי.