-
חידון הסיפורים הגדול!!!
[SIZE=7][COLOR=red]~ח[/COLOR][COLOR=blue]י[/COLOR][COLOR=magenta]ד[/COLOR][COLOR=lime]ו[/COLOR][COLOR=darkorange]ן[/COLOR] [COLOR=yellowgreen]ה[/COLOR][COLOR=darkorchid]ס[/COLOR][COLOR=lightblue]י[/COLOR][COLOR=pink]פ[/COLOR][COLOR=darkred]ו[/COLOR][COLOR=#808000]ר[/COLOR][COLOR=red]י[/COLOR][COLOR=blue]ם[/COLOR] [COLOR=magenta]ה[/COLOR][COLOR=orange]ג[/COLOR][COLOR=lime]ד[/COLOR][COLOR=indigo]ו[/COLOR][COLOR=red]ל[COLOR=deepskyblue]![/COLOR]![/COLOR][COLOR=darkred]!~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]אז להיט חדש עומד לצאת בקרוב. החידון שירעיד את הפורום ויביא לשינוי פורום ספרות![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]החידון עומד לבחון את יכולות הקוראים לבוא ולהבין דברים מתוך הסיפורים שלכם! כן, כן, הסיפורים שלכם![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אשכול זה פתוח כעת כדי לראות מי מבין הסופרים מעוניין שסיפורו יפורסם וישתתף בחידון.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פרטים בעניין החידון ותאריך החידון יבואו בהמשך. מודעה זו היא אך ורק מיועדת בינתיים לבעלי הסיפורים המעוניינים להשתתף בחידון. [/B][/COLOR]
[B]להלן טופס ההרשמה:[/B]
[QUOTE]
שם הסיפור:
בעל הסיפור (עדיף גם כינוי קודם או שם פרטי כי קצת מבלבל אותי הכינויים החדשים.):
סוג הסיפור: (פוקימון\פנטזיה\הארי פוטר\בלהבלהבלה)
הערות והארות:
[/QUOTE]
[B][COLOR=blue]מה הבעיה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אין לכם סיפור עדיין? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בבקשה! זה הזמן להשקיע! גל הרענון של פורום ספרות יוצא לדרך ואתם מוזמנים להצטרף אליו![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]המודעה מיועדת לבעלי סיפורים בלבד, מותר לפרסם פה רק את טופסי ההרשמה בבועת ציטוט![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]נא לא להגיב פה, מי שיש לו תגובות על החידון מוזמן לפנות בה"פ![/COLOR][/B]
-
שם הסיפור: Pokemon - The New Way
בעל הסיפור: הכינוי החדש - FakeBoy, הכינוי הישן - MegaMan, שני הפרטי - דביר.
סוג הסיפור: פוקמון
הערות והארות: ~אין לי~
-
שם הסיפור: פוקמון - דרכו של מאמן (או באנגלית) pokemon - A journey of a trainer
בעל הסיפור : firechimchar, יהונתן
סוג הסיפור: פוקמון
הערות והארות: אה. . . .אמ . . . אין לי :P
-
שם הסיפור:פוקימון אגדת המים של סוויקון
בעל הסיפור :niv961 ניב
סוג הסיפור: פוקימון
הערות והארות:אני יודע שהוא קצר אבל אני ימשיך בעוד הרבה פרקים
כמה שאני יכול מחר
-
שם הסיפור:פוקימון-המסע הגדול
בעל הסיפור (עדיף גם כינוי קודם או שם פרטי כי קצת מבלבל אותי הכינויים החדשים.):metagross16 !magikarp!
סוג הסיפור:פוקימון
הערות והארות:אין לי
-
[QUOTE]
שם הסיפור: [URL="http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=27934"]Martin's Story.[/URL]
בעל הסיפור: LordAbizi (לא מתכוון לשנות כינוי)
סוג הסיפור: פאנטזיה, עם נגיעות של פאנפיק על מייפל סטורי.
הערות והארות: לכל אפסילון קיים דלתא. מכאן הכל היסטוריה.
[/QUOTE]
(זה בציטוט כי ככה ביקשת)
-
שם הסיפור:אסון הטבע
בעל הסיפור erwin
סוג הסיפור:מדע בדיוני והרפתקאות
הערות והארות: אין
-
שם הסיפור: פוקימון- מסע בסימן בויזל
בעל הסיפור: dav5000. שם פרטי- דוד
סוג הסיפור: פוקימון
הערות והארות: יש לי רק 2 פרקים.