תגידו זה סט טוב למגמורטאר/אימוני EV טובים/טבע טוב
טבע:modest
solarbeam
sunny day
thunderbolt
fire blast
אימוני EV הנה: 255SATT 255SDEF 4HP
תודה לעוזרים...
מי שיכול להציע דברים טובים יותר אני אשמח וגם אם יוכל להציע חפץ
Printable View
תגידו זה סט טוב למגמורטאר/אימוני EV טובים/טבע טוב
טבע:modest
solarbeam
sunny day
thunderbolt
fire blast
אימוני EV הנה: 255SATT 255SDEF 4HP
תודה לעוזרים...
מי שיכול להציע דברים טובים יותר אני אשמח וגם אם יוכל להציע חפץ
הev טוב solarbeam שימושי נגד מים (שכחתי את זה בהודעה שכתבתי לך) זה סט טוב וחפץ לדעתי flame plate שבנוסף לsunny day מתקפות האש שלך יהיו ממש חזקות
[QUOTE=yoyoav02;805719]הev טוב solarbeam שימושי נגד מים (שכחתי את זה בהודעה שכתבתי לך) זה סט טוב וחפץ לדעתי flame plate שבנוסף לsunny day מתקפות האש שלך יהיו ממש חזקות[/QUOTE]
נראלי שאתה צודק אבל במה אני יחליף אותו סולר ביים נגד חולשות סאאני דיי למתקפות אש וסולר ביים thunderbolt נגד חולשות
ו fireblast מתקפת אש אחרונה..
אם יש לו קרן סולרית נגד החולשה שלו מים אז למה גם tunderbolt? אני הייתי מחליף את tunderbolt ברעידת אדמה מתקפה כמעט או אפילו הכי שימושית במשחק*
מתקפות החשמל טובות נגד מים למשל ולא משפיעות על אדמה בכלל אז הקרן הסולרית טובה בשביל חולשת האדמה והברק על המים
[quote=מאסטר פלריון;805816]מתקפות החשמל טובות נגד מים למשל ולא משפיעות על אדמה בכלל אז הקרן הסולרית טובה בשביל חולשת האדמה והברק על המים[/quote] נו נכון אז קרן סולרית גם טובה על מים (זו מתקפת עשב) וגם על אדמה אז ביכלל למה מכת ברק?
[quote=barfon2;805820]נו נכון אז קרן סולרית גם טובה על מים (זו מתקפת עשב) וגם על אדמה אז ביכלל למה מכת ברק?[/quote]
עשב סופר אפקטיבי על אדמה אם אני לא טועה ועל מים הוא משפיע אפקטיבי ולא סופר מה שכן סופר אפקטיבי זה חשמל,הבנת?
תיבדוק גם עשב עושה סופר אפקטיבי בדוק
עשב סופר אפקטיבי על פוקימונים מסוג מים, אבן (סלע) ואדמה.
אך הוא לא בהרח סופר אפקטיבי על כל הפוקימונים מהסוגים האלה..
קחו למשל את אמפוליאון, פוקימון מים אבל גם חצי פלדה, ככה שבעצם מתקפות עשב כמו קרן סולאריות אינן סופר אפקטיביות עליו, אבל מתקפות חשמל כמו Thunderbolt כן.
יש דוגמאות נוספות כמו מנטיין, גרידוס ופוקימונים נוספים.
[QUOTE=brock;805864]עשב סופר אפקטיבי על פוקימונים מסוג מים, אבן (סלע) ואדמה.
אך הוא לא בהרח סופר אפקטיבי על כל הפוקימונים מהסוגים האלה..
קחו למשל את אמפוליאון, פוקימון מים אבל גם חצי פלדה, ככה שבעצם מתקפות עשב כמו קרן סולאריות אינן סופר אפקטיביות עליו, אבל מתקפות חשמל כמו Thunderbolt כן.
יש דוגמאות נוספות כמו מנטיין, גרידוס ופוקימונים נוספים.[/QUOTE]
וחשמל אם אני לא טועה אפקטיבי על מעופף שעשב חלש עליו ולמה EQ זה לא טוב אצל מגמורטאר שהוא פוקימון של מתקפות מיוחדות
שמישהו ירשום עוד תגובות בבקשה...