מישהו משחק ...?
יש נפתח שרת מהיר חדש , אם מישהו משחק או ישחק , שירשום פה את שמו .
(שמו במשחק)
Printable View
מישהו משחק ...?
יש נפתח שרת מהיר חדש , אם מישהו משחק או ישחק , שירשום פה את שמו .
(שמו במשחק)
שיחקתי בזה לפני שנה עם כמה משתמשים משחק אכזרי כמה שאתה משקיע ככה נהרס לך
אבל זה כיף אין מה לעשות =]
[quote=NapTime;806660]שיחקתי בזה לפני שנה עם כמה משתמשים משחק אכזרי כמה שאתה משקיע ככה נהרס לך
אבל זה כיף אין מה לעשות =][/quote]
תלוי איך אתה משחק =]
אבל אני מסכים , משחק ממכר מאוד !
[quote=Starly;806665]תלוי איך אתה משחק =]
אבל אני מסכים , משחק ממכר מאוד ![/quote]
את מי אתה הכי אוהב?
אני אהבתי את הטאוטונים הכי קל לקחת איתם משאבים :P
לדעתי משחק אחד הגרועים...
משחק שדורש ממך לחרוש כמו מטורף,-יומיים-שלושה שאתה לא על המשחק ומורידים אותך,ולכן הוא לא כיף כל-כך,לכל מי שרוצה לשחק בו אני ממליץ להתחיל בחופש הגדול ולהיות בסרבר המהיר,(ככה אתם בטוח תסיימו את המשחק).
[quote=!MAGIKARP!;806688]משחק שדורש ממך לחרוש כמו מטורף,-יומיים-שלושה שאתה לא על המשחק ומורידים אותך,ולכן הוא לא כיף כל-כך,לכל מי שרוצה לשחק בו אני ממליץ להתחיל בחופש הגדול ולהיות בסרבר המהיר,(ככה אתם בטוח תסיימו את המשחק).[/quote]
הכי טוב להתחיל על ההתחלה אתה לבד יש לך לבנות מה שאתה רוצה
אני מסכים שצריך להיות על זה הרבה , או שפשוט תיקח איזה חבר ילד כאפות שיעשה בשבילך Xd
בגלל זה אני אומר , נפתח [u]היום[/u] שרת חדש , ואני ממליץ לכולם להירשם .
כן אבל צריך המון זמן פנוי,ואני לא בטוח שאיזה חבר יוכל להשגיח לך על שחקן כאשר לא תהיה,מכיוון שהוא לא ידע את החוקים על בטוח.
Amgobo
חזרתי למרות שזו טעות ענקית אינ לומד פול השנה וממש אין לי מזן להשקיע חח
[quote=Just Haim;806730]Amgobo
חזרתי למרות שזו טעות ענקית אינ לומד פול השנה וממש אין לי מזן להשקיע חח[/quote]
ראיתי אותך , 40 אוכלוסיה , נמממ .
לא התחלתה טוב בכלל , טאטונים מייצרים חיילים על פתיחת השרת , לך יש 40 אוכלוסיה , מה שאומר שאין לך
הרבה חיילים , אם יש לך בכלל ...
[QUOTE=Starly;806742]ראיתי אותך , 40 אוכלוסיה , נמממ .
לא התחלתה טוב בכלל , טאטונים מייצרים חיילים על פתיחת השרת , לך יש 40 אוכלוסיה , מה שאומר שאין לך
הרבה חיילים , אם יש לך בכלל ...[/QUOTE]
כמו שאמרתי לך אין לי זמן לשבת ותקוף אני כליום מגיע הביתה רק ב4 אם לא יותר מאוחר...
וגם השותף המטומטם שלי לקח משימות... בקטנה אז סוס אני לא יהיה בשרת הזה
[quote=Just Haim;806759]כמו שאמרתי לך אין לי מזן לשבת ותקוף אני לכ יום מגיע הביתה רק ב4 אם לא ויתר מאוחר
... וגם השותף המטומטם שלי לקח משימות... בקטנה אז סוס אני לא יהיה בשרת הזה[/quote]
XDD .
בסדר אתה בא ב - 4 , אבל משימות ?!
שיהיה בהצלחה לכל מי שמחשק ופתח =]
שיחקתי בזה פעם,אבל עד שאתה מצליח לבנות משהו בוזזים אותך,וגם אתה בשרת מהיר מאותחל לא יעזור לך,צריך לחרוש בשביל זה.
אבל זה משחק ממכר,אם אתה נכנס לזה טוב שווה להמשיך.