-
תלונה| עוד עוול בחת"מ
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28295[/url]
בן אדם נותן מהזמן שלו לטובת הפורום כדי ליצור חידון מעניין בנושא הנתון..
ושוב בן אדם שאני בכלל לא מעריך- Ritsuka Kun, מחליט שאם המשחק לא עובר דרכו, אין לו מקום בפורום..
לפורום חת"מ יש 2 מנהלים ומעליהם יש מנהלים אחרים- כל עוד יש אישור של מנהל- המשחק יכול לרוץ..
תפסיקו כבר למנוע מאנשים לרצות להשקיע רק בגלל הרצון שלכם להרגיש כמו שליטים-
Ritsuka Kun- גם למשחק שלי התנגדת למרות שרציתי לשתף אותך בו בצורה מלאה ונרחבת- ותשאל מנהלים אחרים אותם חשפתי אליו באופן פרטני ומלא, הבעיה שלך היא שאתה לא רוצה לשמוע כל עוד אתה לא מקבל נשיקה על הטבעת באצבע שלך..
לך תחפש חיים ותן לאנשים לתרום לפורום- כי אתה לא תורם כלום..
-
תודה רבה על התמיכה!
עריכה: אני כנראה אעשה את מה שהייתי צריך לעשות מהתחלה ולפתוח את החידון בפוקימון כללי(אדם אמר לי שהוא יתמוך בחידון...)
-
הפעם אני מסכימה . רציני היה כתוב אישור [b]מליאור[/b] אם ליאור הסכים אין לך שום זכות לנעול עומר
-
מטופל ברגעים האלה
עומר כרגע גם ליאור הוא מנהל בחת"ם והוא אישר
אז למה המשחק ננעל?
-
[QUOTE=Chief Admin;806860]מטופל ברגעים האלה
עומר כרגע גם ליאור הוא מנהל בחת"ם והוא אישר
אז למה המשחק ננעל?[/QUOTE]
עומר אומר שבקשתי אישור ממנו בהתחלה ולכן הייתי צריך לחכות לאישור שלו עד הסוף ולא להעביר לליאור...
-
[QUOTE=hgss1234;806866]עומר אומר שבקשתי אישור ממנו בהתחלה ולכן הייתי צריך לחכות לאישור שלו עד הסוף ולא להעביר לליאור...[/QUOTE]
אז ביקשת ממנו אישור וקיבלת ממנהל אחר- של אותו פורום..
זה לא אמור לשנות לו ממי קיבלת כל עוד קיבלת- ולא עברת על שום כלל..
שיפסיק לחפש את השליטה על כל פעולה שמתבצעת ויוציא את המקל שתקוע לו..
-
המשחק ננעל מכיוון שהמשחקון נשלח אליי לאישור אתמול בערב.
כשאני חוזר היום אני רואה שהוא נפתח ורשום למעלה מאושר מעומר ששם דבר כזה לא נכון.
אחרי זה אני מגלה שמתחת לאף שלי הוא הלך לליאור ושלח לו את המשחק- למרות שהוא עובר על חוקי חת"מ ומבקש ממנו אישור.
מצטער עוול או לא עוולחוקים הם חוקים.
תתמודדו
"אז ביקשת ממנו אישור וקיבלת ממנהל אחר- של אותו פורום.. זה לא אמור לשנות לו ממי קיבלת כל עוד קיבלת- ולא עברת על שום כלל.. שיפסיק לחפש את השליטה על כל פעולה שמתבצעת ויוציא את המקל שתקוע לו.. "
אם אני אוציע את המקל הזה כדי שתתכונן כי הוא ידחף לך בכוח לתוך הראש הנפוח שלך. ומה לעשות כשיש שניי מנהלים צריך סדר.. אולי במשחק המטופש שלך לא חשבת על זה- אבל צריך במיוחד בחת"מ. וכן משנה לי. אם הוא ניגש אליי עם בקשה, אני מפנה את הזמן שלי לבקשה ורוצה להיתעמק בה וכשאני מגלה שהוא רץ אחרי חמש דקות למנהל אחד- זה מעצבן ופוגע. בשביל זה יש את החוקים וצריך לעמוד בהם.
-
ואתה תתמודד עם זה שהפורום והחוקים שלך הופכים להיות מאוסים (ליאור בסדר גמור).
יאללה החידון עובר לפוקימון כללי כולם מוזמנים (אפילו אתה עומר למרות הכל).
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;806873]המשחק ננעל מכיוון שהמשחקון נשלח אליי לאישור אתמול בערב.
כשאני חוזר היום אני רואה שהוא נפתח ורשום למעלה מאושר מעומר ששם דבר כזה לא נכון.
אחרי זה אני מגלה שמתחת לאף שלי הוא הלך לליאור ושלח לו את המשחק- למרות שהוא עובר על חוקי חת"מ ומבקש ממנו אישור.
מצטער עוול או לא עוולחוקים הם חוקים.
תתמודדו
"אז ביקשת ממנו אישור וקיבלת ממנהל אחר- של אותו פורום.. זה לא אמור לשנות לו ממי קיבלת כל עוד קיבלת- ולא עברת על שום כלל.. שיפסיק לחפש את השליטה על כל פעולה שמתבצעת ויוציא את המקל שתקוע לו.. "
אם אני אוציע את המקל הזה כדי שתתכונן כי הוא ידחף לך בכוח לתוך הראש הנפוח שלך. ומה לעשות כשיש שניי מנהלים צריך סדר.. אולי במשחק המטופש שלך לא חשבת על זה- אבל צריך במיוחד בחת"מ. וכן משנה לי. אם הוא ניגש אליי עם בקשה, אני מפנה את הזמן שלי לבקשה ורוצה להיתעמק בה וכשאני מגלה שהוא רץ אחרי חמש דקות למנהל אחד- זה מעצבן ופוגע. בשביל זה יש את החוקים וצריך לעמוד בהם.[/QUOTE]
סלח לי- שלוקח לך יום שלם לאשר חידון קלפי פוקימון...
זה אמור לקחת לך לא יותר מ5 דקות, ואם הוא הלך למנהל אחר- אתה לא צריך להעלב מזה- הוא מקל עלייך את ה"עומס" שאין לך באמת..
והמשחק המטופש שלי עם כל המחאות שלך קיבל תת פורום משלו ותמיכה של הרבה אנשים פה- שאתה התנגדת בלי להתעניין אפילו מה ולמה הוא בכלל מקבל פורום משלו..
אז תוציא את המקל, תפסיק לתת איומי סרק ותתחיל לעשות את העבודה שלך ביעילות-
ולא בצורה ילדותית, מעצבנת ומטריחה את המשתמשים שהפורום הזה הוא בשבילם- ולא בשביל הרצון שלך להרגיש מעל כולם- הוא קיבל אישור של מנהל, הוא ניהל את החידון בצורה שלא עברה על שום כלל- וההודעה שנעלת נפתחה מחדש אחרי שמנהל שני אישר את המשחק- לא היית צריך לנעול את המשחק שוב..
ואם אתה לא מצליח להתמודד עם העומס- אני מציע לך לעוף קיבינימאט מהניהול..
-
בקיצור- פותח הנושא סתם אוהב לקטר כי אין לו מה לעשות בחיים (:
נעול.
-
טוב תקשיבו ותקשיבו לי טוב
שום חידון נוסף לא יפתח
עכשיו אין לכם אישור ממני
אתם לא תעשו מה שאתם רוצים
לאומת ליאור,תחום השיפוט של עומר הוא על כך הפורום ולא קיבלתם שופ אישור לפתוח שם
ולגבי אישור מול אישור
עד סיום תקופת הניסיון של ליאור המילה של עומר חזקה יותר
תכבדו אותו
בנתיים אין אישור
אם עומר ישתכנע תוכלו לפתוח את החידון
עריכה:יש אישור לחידון בפורום פוקימון כללי
זאת פעם אחרונה שאני רואה את כל הסיפור הזה-אין אישור אז פונים למנהל אחר,לעשות מה שבא לכם
וקראו חוקים,פעם הבאה הנושא ינעל בלי שום הודעה מוקדמת
-
[QUOTE=Chief Admin;806896]טוב תקשיבו ותקשיבו לי טוב
שום חידון נוסף לא יפתח
עכשיו אין לכם אישור ממני
אתם לא תעשו מה שאתם רוצים
לאומת ליאור,תחום השיפוט של עומר הוא על כך הפורום ולא קיבלתם שופ אישור לפתוח שם
ולגבי אישור מול אישור
עד סיום תקופת הניסיון של ליאור המילה של עומר חזקה יותר
תכבדו אותו
בנתיים אין אישור
אם עומר ישתכנע תוכלו לפתוח את החידון
עריכה:יש אישור לחידון בפורום פוקימון כללי
זאת פעם אחרונה שאני רואה את כל הסיפור הזה-אין אישור אז פונים למנהל אחר,לעשות מה שבא לכם
וקראו חוקים,פעם הבאה הנושא ינעל בלי שום הודעה מוקדמת[/QUOTE]
אז תורידו את ליאור מניהול ~.~
-
דודי, אם אפשר בלי הצעות מהסוג הזה.
ניצן , לעומת*.