האם אני יכול להשתמש במדריך ליהלום לפלטינה?
ובאיזה רמה תופסים את גיראטינה?
Printable View
האם אני יכול להשתמש במדריך ליהלום לפלטינה?
ובאיזה רמה תופסים את גיראטינה?
[QUOTE=TheBlackKnight;807652]האם אני יכול להשתמש במדריך ליהלום לפלטינה?
ובאיזה רמה תופסים את גיראטינה?[/QUOTE]
לשאלתך הראשונה-כן ובהחלט.השוני היחיד בין פלטינה ליהלום הוא הליגה והאגדי שתופסים(כמובן גם מיקומו).
לשאלתך השנייה-45.
[quote=Master Monferno;807657]לשאלתך הראשונה-כן ובהחלט.השוני היחיד בין פלטינה ליהלום הוא הליגה והאגדי שתופסים(כמובן גם מיקומו).
לשאלתך השנייה-45.[/quote]
אתה טועה, יש כמה הבדלים קטנים...
וזה ברמה 47.
האם זה הבדליים שאני לא יצליח להמשיך אם אני לא ידע אותם?
[quote=TheBlackKnight;807690]האם זה הבדליים שאני לא יצליח להמשיך אם אני לא ידע אותם?[/quote]
הרוב נכון, אבל לפעמים יש קטעים קצת שונים.
לדוגמא הכניסה לעיר סנופוינט שונה, קבלת HM08 שונה ועוד כמה דברים מינוריים.
יש אבל מדריך כאן בפורום X:
[quote=Master Monferno;807657]לשאלתך הראשונה-כן ובהחלט.השוני היחיד בין פלטינה ליהלום הוא הליגה והאגדי שתופסים(כמובן גם מיקומו).
לשאלתך השנייה-45.[/quote]
אתה טוע האחיכל הדברים שונים
לי אין בעיה לעשות מדריך על זה.. פעם שעברה התחלתי אחר ואף אחד לא התעניין אז הפסקתי
המדריך פה לא שלם...
אני רציתי לעשות מדריך אבל לא היה עניין בזה ולא הגיבו באשכול תגובות אז הפסקתי
[quote=TheBlackKnight;807713]המדריך פה לא שלם...[/quote]
יש את יוטיוב.
אין טעם למדריך אומרים לך לאן ללכת במשחק ויש רמזים אם תיתקע פשוט תמשיך לנסות משהו אחר עד המכון החמישי אין שום סיבוך הכל ישר
שאלה אני פשוט לא רוצה ליפתוח עוד נושא אבל שאני משחק אני לא יכול לישמור...
במסך למטה פשוט ריק...
אני יודע שאתה רגיל לss וhg אבל במסך התחתון אמור להיות פוקטאץ את התפריט פותחים עם המקש X
(במקלדת זה A כברירת מחדל)
[QUOTE=NapTime;807705]אתה טוע האחיכל הדברים שונים
לי אין בעיה לעשות מדריך על זה.. פעם שעברה התחלתי אחר ואף אחד לא התעניין אז הפסקתי[/QUOTE]
אתה טועה לגמרי.
אולי האתגר בחלק מהמכונים,אבל הפוקימונים של מנהיגי המכון אינם שונים,המחוז(סינו) לא השתנה(טיפויפונת) והפוקימונים שבחלק מהאזורים.
בתכל'ס,זה אותו דבר..
אם אתה פשוט נתקע בשלבים מסויימים במשחק, פשוט תשתמש בגוגל ותיראה איך עוברים את המקום המסויים... ככה סיימתי תמשחק ממש מהר... את גיראטינה תופסים ברמה 47 למיטב זיכרוני.
בשביל מדריך לפלטינה עדיף להשתמש ביוטיוב ואת גיראטינה תופסים ברמה 47