סוג של- אבל לא תלונה..
אני רוצה לדעת מה עושים במידה ומנהל חורג מגבולות התפקיד שלו ועושה משהו לא מוצדק..
או באותה מידה מקבל רמת תלונות גבוהה..
איך מענישים במסגרת ההנהלה- ובאותה מידה- למה לא מודיעים על זה למשתמשים...
Printable View
סוג של- אבל לא תלונה..
אני רוצה לדעת מה עושים במידה ומנהל חורג מגבולות התפקיד שלו ועושה משהו לא מוצדק..
או באותה מידה מקבל רמת תלונות גבוהה..
איך מענישים במסגרת ההנהלה- ובאותה מידה- למה לא מודיעים על זה למשתמשים...
במקרים כאלה ההנהלה פועלת על פי שיקול דעתה.
אני ממליץ לך לנהל את הפרוייקט חייקו שלך ולא לעשות מהומות זה מתחיל קצת להימאס...
the charmander,
איך התגובה שלך עוזרת לשאלה של פותח הנושא?
[QUOTE=the charmander;809874]אני ממליץ לך לנהל את הפרוייקט חייקו שלך ולא לעשות מהומות זה מתחיל קצת להימאס...[/QUOTE]
מה זה התשובה סגנון מאפיה הזה...?
אני בא לשאול שאלה לגיטימית...
אם לדוגמא אני מרגיש שעוול נעשה לי על ידי מנהל- איך אני יודע שהוא מקבל את הראוי לו?
כפי שהוא כתב זה ״סוג של תלונה״ ואני יודע בדיוק על מה ולמה הוא פתח את ה״סוג של תלונה״ שלו, כבר דשנו בזה והוא ממשיך לשוב לאותה נקודה, הוא מחפש שמנהל מסויים יענש, לא יילך לו.
התגובה שלי באה להציע לו להתעסק בעיניניו ולא בענייני עונשים. במיוחד לאחר שהבהירו לו כבר שלא הולכים להעניש את המנהל שהוא רוצה...
עריכה: לא איימתי או משהו אין לי שום קשר להלפרונים><' סה״כ אמרתי לך את דעתי, אתה יכול להתעלם ממנה ואתה יכול להקשיב לי. רד מעומר, אל ״תחפש״ להעניש אותו, תדון אותו לכף זכות הוא מנהל מצויין שמשקיע בכל כוחו בחת״ם ואתה פתחת עליו פה, לדעתי קיבלת באן מוצדק!
[QUOTE=the charmander;809893]כפי שהוא כתב זה ״סוג של תלונה״ ואני יודע בדיוק על מה ולמה הוא פתח את ה״סוג של תלונה״ שלו, כבר דשנו בזה והוא ממשיך לשוב לאותה נקודה, הוא מחפש שמנהל מסויים יענש, לא יילך לו.
התגובה שלי באה להציע לו להתעסק בעיניניו ולא בענייני עונשים. במיוחד לאחר שהבהירו לו כבר שלא הולכים להעניש את המנהל שהוא רוצה...
עריכה: לא איימתי או משהו אין לי שום קשר להלפרונים><' סה״כ אמרתי לך את דעתי, אתה יכול להתעלם ממנה ואתה יכול להקשיב לי. רד מעומר, אל ״תחפש״ להעניש אותו, תדון אותו לכף זכות הוא מנהל מצויין שמשקיע בכל כוחו בחת״ם ואתה פתחת עליו פה, לדעתי קיבלת באן מוצדק![/QUOTE]
דבר ראשון- באני בעצמי לא יודע למה קיבלתי באן- אז איך אני צריך להיות שותף לדעתך..
דבר שני- מכמה מנהלים נאמר לי שהוא לא היא בסדר בתגובה- ועל זה בן אדם גם צריך להענש.. אני רוצה לדעת איך..
חוץ מזה- לדעתך הוא מנהל מצויין- אני יודע מה האיכותיות שלו- הוא לא מנהל טוב, הוא שם רגל למשתמשים במקום לעזור להם... לנעול משחק שקיבל אישור ולתת באן כי נעלבת- זה לא ניהול טוב..
אז צ'ארמנדר- תתעסק אתה בעניינים שלך ותן לי לקבל תשובה כמו שצריך בלי להגן על חבר שלך...
או שאני גם צריך לחשוש שממך אני יקבל באן כי גם אתה אולי נעלב?
lightsword קיבל באן? על מה?
אין הליך ענישה בהנהלה. לא היה וגם לא יהיה. הדברים היחידים שניתנים לעשייה הם נזיפה בעל פה, אזהרה בעל פה וחוץ מזה - כלום.
יש מקרים שבהם מנהל מועל בתפקידו בצורה כזו שמורידים אותו מניהול, אבל כפי שאתה בטח רואה, להנהלה יש מין הרגל כזה "לדבוק ביחד" (גם כאשר היא טועה), ככה שהמקרים שבהם מנהל הורד מתפקידו, זה רק כאשר הוא הציג תמונת עולם שונה מזו של שאר ההנהלה.
אתה גם בטח יכול לתאר לעצמך שבמצב שיש למנהל גב, זה נותן לו בטחון, ברגע שיש לו בטחון, זה נותן לו אגו וכך מסתובב לו הגלגל.
[quote=LightSword;809911]דבר ראשון- באני בעצמי לא יודע למה קיבלתי באן- אז איך אני צריך להיות שותף לדעתך..
דבר שני- מכמה מנהלים נאמר לי שהוא לא היא בסדר בתגובה- ועל זה בן אדם גם צריך להענש.. אני רוצה לדעת איך..
חוץ מזה- לדעתך הוא מנהל מצויין- אני יודע מה האיכותיות שלו- הוא לא מנהל טוב, הוא שם רגל למשתמשים במקום לעזור להם... לנעול משחק שקיבל אישור ולתת באן כי נעלבת- זה לא ניהול טוב..
אז צ'ארמנדר- תתעסק אתה בעניינים שלך ותן לי לקבל תשובה כמו שצריך בלי להגן על חבר שלך...
או שאני גם צריך לחשוש שממך אני יקבל באן כי גם אתה אולי נעלב?[/quote]
[B]תרד כבר מעומר, אתה מנסה לגרום לו להענש כל פעם מחדש =.=''[/B]
[B]אני אסביר לך מה קרה עם החידון ההוא שבגללו בכלל התעצבנת על עומר-[/B]
[B]פותח החידון שלח בקשה לעומר. הוא ועומר דנו בזה ואז כשעומר לא הגיב פעם אחת הוא פנה אלי וחשבתי שעומר אמר לו לפנות אליי עם זה.[/B]
[B]ואז התברר שעומר לא אמר לו לגביי כלום ושמה שהמשתמש עשה היה סתירה של החוקים. בגלל זה ננעל המשחק שלו.[/B]
[B]וקיבלת באן על ההודעה הפרטית ששלחת לו.[/B]
בכל מקרה, קיבלת תשובה, חלק ממני וחלק מהיטמן.
מה גם שהשורה האחרונה של היטמן לא בהכרח נכונה...
נעול.