-
תלונה | המשחק של עומר
ניסיתי לפנות אליו והוא לא הקשיב לי החידון שלו לא ברמה טובה הוא ממציא שאלות תוך כדי כאשר כל השאלות צריכות להיות מוכנות ניסיתי לדבר גם עם אדם הוא אמר שידבר איתו אבל לא עשה זאת
הוא קורא לחידון : חידון הזנים הגדול אבל כל השאלות שלו הם על הסדרה
ננתי לו טיפים לשיפור אבל עומר לא מקשיב לפי דעתי כל החידונים גם צריכים להיות בחת"ם לא בפוקימון כללי לפי דעתי זה בשביל להימלט מבדיקת האיכות של מנהלי חת"ם
בתלונה זאת אני מבקש להעלות את רמת החידונים באתר
אי אפשר לפתוח חידון כזה
-
בגלל זה ביקשתי מאדם שישנה כותרת כי שיניתי את החידון
-
יש לך את השאלות מאורגנות מראש או שאתה ממציא תוך כדי?
גם אתה מבקש תשובות מדויקות שזה לא רלוונטי אנשים פשוט מחפשים האינטרנט את התשובה
-
מה אתה אומר עובדה שתיקנתי כמה וכן יש לי שאלות רשומות מסודרות אני לוקח פשוט כל פעם אחת אחרת בשביל לגוון וגיל אם זה מפריע לך תפתח חידון משלך ותתרחק משלי תודה ויום טוב..
-
[QUOTE=Guille;812178]יש לך את השאלות מאורגנות מראש או שאתה ממציא תוך כדי?
גם אתה מבקש תשובות מדויקות שזה לא רלוונטי אנשים פשוט מחפשים האינטרנט את התשובה[/QUOTE]
אי אפשר להמציא את כל השאלות מראש, למשל אני הכנתי מספר מסויים מראש אך אם אני אראה שהחידון ממשיך ופורח למה לא להמשיך אותו?
-
אילן בא תעשה סקר למשתתפים בחידון שלי ותשאל מי נהנה למשל hgss1234 אתה נהנה?
-
[QUOTE=OmerPoke;812185]אילן בא תעשה סקר למשתתפים בחידון שלי ותשאל מי נהנה למשל hgss1234 אתה נהנה?[/QUOTE]
נהנה מאוד!
-
אני, בתור מנהל משחקי תפקידים לשעבר, יכול להגיד לך שזה חוק לא כתוב שבו למנהל מותר לעשות כל מה שהוא חפץ בליבו במשחק שלו. הוא יכול להוציא שחקנים, לקבוע את העלילה, להמציא שאלות על המקום, ולאף אחד (אפילו לא למנכל) אסור לעשות כלום בנידון. התלונה שלך היא לא עבורינו, ואני לא רואה טעם בה.
נעול.
-
"בתלונה זאת אני מבקש להעלות את רמת החידונים באתר" ???
בהחלט תלונה מוזרה , כל אחד שיעשה איזה רמה שהוא רוצה בחידונים שלו ויעשה מה שהוא רוצה במשחקי תפקידים.
בעוד כמה שעות מישהו אחר יפתח נושא ויתלונן על זה שבמשחק של מושמוש הוא מצא ביער פיג'י ולא פיג'יוטו.