איך אתם מסתדרים עם זה שהמשחק ביפנית? אתם מוכנים לשחק בזה אני ישים סקר
אני מסתר בנתיים המתקפות אני מבין לפי סטטים אבל אני לא יכול לשים מתקפות חיזוק כי אני לא מכיר אותם :(
השלישית זה אני לא מבין כלום אבל אני מסתדר
Printable View
איך אתם מסתדרים עם זה שהמשחק ביפנית? אתם מוכנים לשחק בזה אני ישים סקר
אני מסתר בנתיים המתקפות אני מבין לפי סטטים אבל אני לא יכול לשים מתקפות חיזוק כי אני לא מכיר אותם :(
השלישית זה אני לא מבין כלום אבל אני מסתדר
תכנס לסרביי כל פעם שהפוקימון שלך לומד מתקפה ותראה מה היא,לי לא אכפת מהיפנית,לוקח קצת זמן,אבל אחרי שעה-שעתיים מתרגלים.
הבעיה היא שבסרביי עדיין אין את כל המידע כמו שצריך
מסתדר אני פשוט בוחר איזה אפשריות שאני רוצה שמדברים איתי ואז אני ממשיך לשחק אבל בסרבי יש את הרשימה של המתקפות של כל הפוקמונים אז אם נגיד הפוקמון שלי לומד מתקפה ואני לא מבין מה זה אני מסתכל בסרבי למשל הפוקמון האש לומד אמבר רמה 7 לפי סרבי אני מבין את התירגום.
המידע שחסר זה רק Tm ו-hm שהפוקימון יכול ללמוד,ותאמין לי הנהלת סרבי חורשת על המשחקים,ותוך יומיים-שלושה כל המידע כבר יהיה זמין.
המנגינה של המשחק בעיר הראשונה על הפנים מה זה
כן אני יודע אבל יש בעיה עם העונות אי אפשר להחליף אותם עם השעון של הוינדוז מעניין איך אפשר להחליף בלי לחכות חודש שלם......
____
מה שעוד חבל לי זה שאני מפספס את העלילה
כל עוד יש סרבי אני בסדר גמור :)
אני לא מבין כלום, אבל אני עדיין מסתדר.
הגעתי לעיר הגדולה עם הנמל וכשאני אחזור מהבצפר אני אתקדם.
עדיי לא נוצר מצב שנתקעתי במשחק או משהו, בגלל זה אמרתי שאני עדיין מסתדר Xd
זה לא כזה בעיה אני שיחקתי בנשמת כסף ביפנית
[QUOTE=Guille;813389]כן אני יודע אבל יש בעיה עם העונות אי אפשר להחליף אותם עם השעון של הוינדוז מעניין איך אפשר להחליף בלי לחכות חודש שלם......
____
מה שעוד חבל לי זה שאני מפספס את העלילה[/QUOTE]
אפשר להחליף אותם פשוט צריך להיכנס לבית ולצאת...
אני מסתדר.
מחכה לאנגלית..
לא מבין מיללה.
מחכה לפאץ' שיצא כנראה עוד שבוע, לאנגלית בסיסית. [חפצים, מתקפות, פוקימונים ודברים חשובים].