שלום,התחלתי את המשחק ובחרתי בהתחלתי המים,אחרי שאני מנצח בקרב בדשא אני אל רואה שהניסיון קרב עולה,איך אני יכול לראות את זה?
Printable View
שלום,התחלתי את המשחק ובחרתי בהתחלתי המים,אחרי שאני מנצח בקרב בדשא אני אל רואה שהניסיון קרב עולה,איך אני יכול לראות את זה?
זה אומר שיש לך באג במשחק!
[url]http://bitsnoop.com/pokemon-white-ex...q17282666.html[/url]
זה לבן שהכל בסדר איתו אבל הוא טורנט
זה מדריך להורדת קבצים מטורנט: [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27811[/url]
[QUOTE=YoRt3m;813587]או שתוריד הורדה ישירה מהנעוץ... ~.~
גאי, מה אמרתי לך בקשר לטורנטים... תפסיק לפרסם, 95% מהפורום פה מורידים הורדה ישירה.[/QUOTE]
אני מפרסם את מה שיש לי
לא רוצה כל כך לריב על זה זה מה שאני מפרסם כי זה הדבר היחיד ש[B]אני[/B] יודע שעובד
אני ניסיתי את שלך,איך אני מוריד אותה?
[quote=shlomii4;813586]זה באג? אבל כאילו הוא עולה רמות לא? אבל אין לי כוח לטורנט כי צריך להוריד עוד כמה תוכנות בשביל זה.. אתה יכול להביא לי הורדה בלי באג?[/quote]
תוריד מהשרת הישראלי של רותם משם הורדתי ואין לי באגים .
ההורדות בנעוץ.
מה זה איך אתה מוריד
כנס להורדה ואז 'לחץ להורדה'.
[quote=sexeyman;813594]תוריד מהשרת הישראלי של רותם משם הורדתי ואין לי באגים .
ההורדות בנעוץ.[/quote]
אני מוריד משם עכשיו...
אני הורדתי מהנעוץ ועבד..
[QUOTE=TheChosenOne;813597]אני הורדתי מהנעוץ ועבד..[/QUOTE]
אוקיי אני מוריד,אני רוצה להוריד גם את שחור,אפשר להוריד שני הורדות בו זמנית? כי שאני לוחץ על שחור זה לוקח לי קצת זמן עד שהעמוד עולה
[quote=shlomii4;813598]אוקיי אני מוריד,אני רוצה להוריד גם את שחור,אפשר להוריד שני הורדות בו זמנית? כי שאני לוחץ על שחור זה לוקח לי קצת זמן עד שהעמוד עולה[/quote]
אם אתה מוריד מהשרת ההישראלי אז לא תחכה שאחת ההורדות תיגמר ואז תוריד את השני לי לקח 3 דקות לכל הורדה.
אפשר להוריד 2... מוזר.
בכל מקרה, זה שרת מאוד מהיר שמוריד על מקסימום ...
תודהףואיך אני מעלה את המהירות? כי המשחק קצת איטי יחסית..
[quote=shlomii4;813605]תודהףואיך אני מעלה את המהירות? כי המשחק קצת איטי יחסית..[/quote]
תלחץ על TAB