-
שישייה לפוקימון לבן
הגעתי לעיר עם המכון השלישי, העיר שיש להה ביניינים דיי גדולים ויש בה גם נמל...
עכשיו, אני חושב שהגיע הזמן להרכיב שישייה, לא?
בכל מקרה, כרגע הפוקימונים שאני מתכוון להשתמש בהם אלה ההתפתחות של פוקבו (חזיר האש) ופוקימון תנין האדמה/חושך.
אני שקלתי לאמן גם את קוף העשב, אבל הוא לא מי יודע מה חזק, וגם הוא וגם ההתפתחות שלו הם מסוג עשב טהור ויש להם לא מעט חולשות, אז כדאי לי לקחת את הקוף בכל זאת או לזרוק אותו ולקחת 4 אחרים במקום?
באופן כללי יש לי גם ויקטיני (מס' 000 בדקס) ואת התת התפתחות של הפוקימון האש דמוי הקוף/שד עם הגבות הגדולות והבוערות, אבל שניהם מסוג אש שאת זה כבר יש לי בצוות, אז אני לא בטוח לגבי הכנסתם לשישייה.
-
יש לך את זה ב-ds? כי יש לך כרטיס פריצה אם זכור לי נכון... ותזרוק אותו.. כי זאת הסיבה שלא לקחתי את התחלתי העשב בגלל שהוא גם טהור..
-
תיקח את זוראק או את הלוחם אופל
קח את 561(מעופף על חושי)
קח גם את 596(חרק חשמל)
ואת מספר 598\586 (598:עשב ברזל 586:עשב ונורמאל)
-
אוף, סרבי האלה הורידו את התמונות של הפוקימונים, אז אין לי מושג איך הפוקימונים שהמלצת לי נראים בכלל X:
ואוקיף אני אזרוק את הקוף עשב הזה.
-
העשב נורמאל הוא הפוקימון המשתנה לפי עונה
החרק חשמל הוא העכביש הצהוב
והמעופף אני לא יודע
-
רגע..העשב נורמל זה..הבמבי הזה? צבי? מה שזה לא יהיה Xd
עכביש צהוב..לא יודע, לא ממש אהבתי אותו S:ובעיקרון גם לא ראיתי אותו עדיין אז אני לא יודע אם אני יכול ללכוד אותו עדיין או לא Xd
-
כן העשב נורמאל הוא הבמבי\צבי
-
Tני חייב פוקימון עשב או חשמל דחוף, החבר הזה שבחר את ההתחללתי מים נעשה קשה יותר פתאום Xd
אולי זה בגלל ש2 הפוקימונים היחידים שאני משקיע בהם חלשים למים?
-
-
-
לחרק יש סטטים סבירים ושילוב סוגים טוב עד מעולה , יש גם את הצלופח החשמלי יש לו Levitate והוא סוג חשמל טהור = אין לו חולשות
עם הבעיה למים קח את הזברה בנתיים תאמן קצת אחר כך תזרוק אותה
-
זברה?
אין מישהו יותר טוב אחרי המכון הרביעי? כי זה ייקח זמן לאמן את הזברה, חוץ מזה שאין לי פליי לחזור עד לאיפה שתופסים את הזברה הזאת כרגע.
-
-
כך זה הפוקימון חשמל וחרק
[URL="http://www.dup.co.il/v/14455eQy6uMypu"]http://www.dup.co.il/v/14455eQy6uMypu[/URL]
-
[quote=Guille;814526]אז תשתמש בקוף בנתיים[/quote]
הקוף חלש רצח, כל פוקימון מים שורד את מתקפת העשב שלו S:
אני צריך מישהו חזק יותר.
nehorai308-
בעיקרון אני לא מת על העכביש הזה, אבל אם אפשר לתפוס אותו קרוב לאיפה שאני נמצא?