הגעתי למכון החמישי, זה שיש בו מעליות כל פעם כשרוצים לעבור למקומות, ואני פשוט נתקע שם כי יש תקונוסים שמפריעים לעבור... משהו הגיע לשם או הצליח כבר לעבור את זה?
נ.ב. : כל השישייה שלי כבר ברמה 50+ :)))
Printable View
הגעתי למכון החמישי, זה שיש בו מעליות כל פעם כשרוצים לעבור למקומות, ואני פשוט נתקע שם כי יש תקונוסים שמפריעים לעבור... משהו הגיע לשם או הצליח כבר לעבור את זה?
נ.ב. : כל השישייה שלי כבר ברמה 50+ :)))
אתה צריך לרדת כל הזמן למטה לכיוון החץ הירוק אתה רואה מאמנת שם?תילך מאחוריה מסביב ואז תעבור את המאמן ותירד למטה עם החץ ואז תגיע למנהיג המכון אל תעלה בשום פנים ואופן על החץ הורוד.
[quote=sexeyman;815151]אתה צריך לרדת כל הזמן למטה לכיוון החץ הירוק אתה רואה מאמנת שם?תילך מאחוריה מסביב ואז תעבור את המאמן ותירד למטה עם החץ ואז תגיע למנהיג המכון אל תעלה בשום פנים ואופן על החץ הורוד.[/quote]
סבבה אחי הצלחתי, ניצחתי במכון... איפה אתה נמצא במשחק פחות או יותר? אולי אנחנו באותו האזור...
[quote=dynamic;815181]סבבה אחי הצלחתי, ניצחתי במכון... איפה אתה נמצא במשחק פחות או יותר? אולי אנחנו באותו האזור...[/quote]
אני כרגע בתוך המערה אחרי המכון החמישי אני נגד צוות פלסמה כנראה אחרי המערה זה התג השישי.