-
אפשר להכין מדריך ל B&w?
אני רוצה להכין מדריך לB&W הוא לא ממש מוסבר לכןו זה מדריך לעלילה איך להיתקדם נטו בלי הרבה הסברים עם הזמן אני אולי יוסיף הסברים אז אפשר לעשות את המדריך?
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=814717#post814717[/url]
בהתחלה לא היו לי תמונות אבל אני יוסיף
-
בטח שמותר לך חוץ מזה מותר אפילו לכמה משתמשים לעשות אותו מדריך נגיד אם אתה עושה על אגדיים אז גם לי מותר אם אתה רוצה לליגה גם לי מותר אני מציע שתקרא טוב טוב את החוקים להכנת מדריכים שstm כתב זה ארוך אבל זה ישתלם לך.
-
אני יקרא בסוף כאשר אני יסיים אני יוכל להרחיב אין לי בעיה מאוחר יותר עכשיו אני כותב גרסא ראשונית ואחר כך אני ישחק בשחור והכתוב את החלקים שהחסרתי
-
[quote=Guille;815313]אני יקרא בסוף כאשר אני יסיים אני יוכל להרחיב אין לי בעיה מאוחר יותר עכשיו אני כותב גרסא ראשונית ואחר כך אני ישחק בשחור והכתוב את החלקים שהחסרתי[/quote]
סבבה בהצלחה במדריך .
כאשר אני יגיע לאגדיים ולליגה אולי העשה מדריך לזה.
-
הליגה כלולה במדריך שלי לא במפורט אבל היא תהייה
-
באתי בול לעשות אחד, אם שלך יהיה מפורט עם תמונות נוותר על זה.
-
שלי יהיה מפורט אל תידאג אני כרגע משחק בזה ובמקביל עושה את המדריך בגלל זה לא פירטתי מספיק
אחר כך אני עובר על המקומות נזכר מה שצריך לעשות ומרחיב ומוסיף תמונות פשוט התחלתי לעשות אותו החל מהמכון השני
-
אבל תוסיף לכל שלב ושלב תמונות, במילא אולי אני אתחיל כשיצא פאצ' לאנגלית.
יהיו שתי גרסאות כנראה.
-
כן שיהיו 2 גרסאות אני ירחיב קצת עכשיו כי כרגע אני לא משחק
ברור שאני יוסיף תמונות פשוט התחלתי מאוחר להוסיף תמונות בעיר הגדולה יש תמונות
-
והכי חשוב
תעלה תמונות לשרת אמין... לא איזה שרת ישראלי שיכול להסגר כל רגע.
-
-
[quote=Guille;815274]אני רוצה להכין מדריך לB&W הוא לא ממש מוסבר לכןו זה מדריך לעלילה איך להיתקדם נטו בלי הרבה הסברים עם הזמן אני אולי יוסיף הסברים אז אפשר לעשות את המדריך?
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=814717#post814717[/URL]
בהתחלה לא היו לי תמונות אבל אני יוסיף[/quote]
לא הבנתי מה השאלה שלך.
אתה שואל אם אפשר לעשות מדריך אחרי שכבר הכנת את החלק הראשון שלו?
בכל מקרה, אתה ממש לא צריך אישור לעשות מדריך.
אם אתה חושב שיש לך מספיק ידע, נסיון, הבנה ויכולות של כתיבה, ניסוח ועיצוב אז אתה יותר ממוזמן להכין מדריך
ואחרי שהמדריך מושלם אני בודק ורואה אם הוא מספיק טוב להיות בלינקייה (במקרה של מדריך שלם לכל המשחק אז הנושא עצמו ננעץ) או לא.
ותקרא את החוקים לכתיבת מדריך.