טוב,כרגע מצאתי את הציפור עם הכנפיים הצהובות (הסוגים שלה זה על חושי-מעופף)
תפסתי אותה בטיימר בול.אבל אז אני קולטת שיש לי את המפותח של מאמאפטו!במי לבחור בין שניהם?
Printable View
טוב,כרגע מצאתי את הציפור עם הכנפיים הצהובות (הסוגים שלה זה על חושי-מעופף)
תפסתי אותה בטיימר בול.אבל אז אני קולטת שיש לי את המפותח של מאמאפטו!במי לבחור בין שניהם?
תסתכלי בסטטוסים בסרבי...
אני ממליץ לך לבחור במפותח של ממפטו.
זה גם תלוי בסוגים בשישייה שאת רוצה שיהיו לך...
מעופף על חושי טוב יש לי את ההיתפתחות של קורמי והוא טוב
יגאל ,אני לא מדברת על קורומורי .אני מדברת על ציפור אחרת
Hgss אני חושבת בנתיים שאני אלך על הציפור השניה ,ודרך אגב ,שונאת אותך !יש לך דרקון גבינה ולי לא!
תפוס את זה שניראה כמו סטרלי בדור הרביעי יש לו 2 התפתחיות הוא בסגנון סטרפטור מאוד חזק הוא סוג מעופף ורגיל
[quote=sexeyman;816023]תפוס את זה שניראה כמו סטרלי בדור הרביעי יש לו 2 התפתחיות הוא בסגנון סטרפטור מאוד חזק הוא סוג מעופף ורגיל[/quote]
באמת כדי לי אותו ?זה שהוא נורמל עדיין לא ממש עוזר לי
[B]ואני בת ![/B]
[QUOTE=TheSkyRuby;816022]יגאל ,אני לא מדברת על קורומורי .אני מדברת על ציפור אחרת
Hgss אני חושבת בנתיים שאני אלך על הציפור השניה ,ודרך אגב ,שונאת אותך !יש לך דרקון גבינה ולי לא![/QUOTE]
ציפור שנייה? המעופף/על-חושי?
------------------------
כשהוא יגדל אני אצור ביצה ואנטוש אותה, את יכולה לנסות לאמץ אותה...
[QUOTE=hgss1234;816027]ציפור שנייה? המעופף/על-חושי?
------------------------
כשהוא יגדל אני אצור ביצה ואנטוש אותה, את יכולה לנסות לאמץ אותה...[/QUOTE]
תודה
___
וכן ,הציפור האינדיאנית הזו (נכון שעכשיו אתם מבינים למה התכוונתי)
[quote=TheSkyRuby;816026]באמת כדי לי אותו ?זה שהוא נורמל עדיין לא ממש עוזר לי
[B]ואני בת ![/B][/quote]
מה קשור?הוא גם סוג נורמלי רגיל וגם מעופף תסתכלי על הדורות הקודמים כולם בחרו בפוקמונים האלה הוא כמו סטרופור אבל אם את לא רוצה אז אני כבר נמצא בליגה וראיתי קצת לפני המערה פוקימון מעופף בשילוב עם מתכת והיה גם פוקמון מעופף בשילוב עם קרח תבחרי מה שבא לך
[quote=sexeyman;816030]מה קשור?הוא גם סוג נורמלי רגיל וגם מעופף תסתכלי על הדורות הקודמים כולם בחרו בפוקמונים האלה הוא כמו סטרופור אבל אם את לא רוצה אז אני כבר נמצא בליגה וראיתי קצת לפני המערה פוקימון מעופף בשילוב עם מתכת והיה גם פוקמון מעופף בשילוב עם קרח תבחרי מה שבא לך[/quote]
אני רק אמרתי שהסוגים שלו גם לא הכי טובים .><
וחוץ מזה ,לא יזיק שום גיוון ,אתה לא חושב?
[quote=TheSkyRuby;816038]אני רק אמרתי שהסוגים שלו גם לא הכי טובים .><
וחוץ מזה ,לא יזיק שום גיוון ,אתה לא חושב?[/quote]
גם את מאלה שלא לוקחת כפל סוגים?שטיות מה שחשוב זה להתאמן עם הפוקמונים ולהתקדם במשחק כמה שיותר כפל סוגים זה חרטה.
תקחי אותו נלחמתי נגדו והוא חזק מאוד