מה לדעתכם מטרת צוות פלזמה בדור הזה??
כמו שצוות רוקט מטרתם היא כסף ומגמה/אקוה מטרטם היא לשלוט בפוקימונים האגדיים קיוגר/גראודון וצוות גלקטיק היא ליצור עולם חדש....
מה לדעתכם מטרתם של צוות פלזמה פה??
Printable View
מה לדעתכם מטרת צוות פלזמה בדור הזה??
כמו שצוות רוקט מטרתם היא כסף ומגמה/אקוה מטרטם היא לשלוט בפוקימונים האגדיים קיוגר/גראודון וצוות גלקטיק היא ליצור עולם חדש....
מה לדעתכם מטרתם של צוות פלזמה פה??
לשחרר אתה פוקימונים לחופשי או משהו כזה
לא ממש הבנתי מה רוצים פה =.=
זה ביפנית אז אפאחד לא מבין או שיש לך מקור באנגלית שמסביר על עלילת העונות הבאות??
ונראלי הבנתי למה אתה מתכוון
עם התלבושות שלהם אני חושב שלהפוך את כלום להומואים Oo
המטרה שלהם זה לשחרר את הפוקימונים מבני האדם...
תאכלס זה טוב,"השתלטות על העולם" זה כבר חרוש.
[QUOTE=SexStyle;817418]המטרה שלהם זה לשחרר את הפוקימונים מבני האדם...
תאכלס זה טוב,"השתלטות על העולם" זה כבר חרוש.[/QUOTE]
הרעיון נחמד אבל אם אני לא טועה היה סרט שגם רצו את זה נראלי זה הסרט ה-1 שמיוטו רצה לשחרר את כל הפוקימונים
השתלטות על העולם כר ניהיה נדוש לא רק בגלל פוקימון כל התוכניות האחרות ככה
אבל כמובן כמו בכל העונות אש פיקצ'ו והחבורה החדשה תעצור אותם.....(גם נדוש)
[B]השתלטות על העולם זה לא סתם נדוש זה חרוש -.-[/B]
[B]משתמשים בהשתלטות על העולם כבר בכל דבר![/B]
[B]המטרה שלהם דווקא טובה :o לשחרר את הפוקימונים מהמאמנים, מעניין איזה תירוץ הפעם אש ימצא להלחם בהם...[/B]
[quote=Lior Breaker;817491][B]השתלטות על העולם זה לא סתם נדוש זה חרוש -.-[/B]
[B]משתמשים בהשתלטות על העולם כבר בכל דבר![/B]
[B]המטרה שלהם דווקא טובה :o לשחרר את הפוקימונים מהמאמנים, מעניין איזה תירוץ הפעם אש ימצא להלחם בהם...[/B][/quote]
אנחנו קשורים ואני ופיקאצו כבר הרבה זמן ביחד נכון? אז ככה נשמשיך ואים אפשר להפריד 0_0 פלזמה:"אבל בא לי" בום ירה באש
[QUOTE=OmerPoke;817618]אנחנו קשורים ואני ופיקאצו כבר הרבה זמן ביחד נכון? אז ככה נשמשיך ואים אפשר להפריד 0_0 פלזמה:"אבל בא לי" בום ירה באש[/QUOTE]
פיקצ'ו לא יסכים להם או שאולי הפעם זה הדור האחרון וכל הפוקימונים משתחררים.... יש סיכוי לזה
תחשבו על זה סופסוף מישהו שרוצה לשחרר את הפוקימונים אם הם מצליחים אין יותר סידרה.... (חבל אם זה יהיה ככה)