-
שאלה קשר להעתקת מדריכים
אם משתמש מפרסם מדריך של מישהו אחר מפורום אחר כולל קרדיט ויש לו אישור מכותב המדריך לפרסם אותו כולל קרדיט אז אייך אפשר להוכיח את זה?כרגע כתבתי לstm בפרטי ציטוט מהודעה פרטית שדברתי עם זה שכתב מדריך מסויים זה מספיק אמין?
כתבתי לו בפרטי שהעתקתי את המדריך שלך לאתר אחר עם קרדיט לך והוא כתב לי את זה.
[I]ציטוט:[/I]
[I]פורסם במקור על ידי [B]ben9567[/B] [/I]
[I][I]סבבה [IMG]http://images.fxp.co.il/smilies2/wink_5.gif[/IMG] אפשר רק לראות את הפורום? כי אני מעוניין לראות את התגובות וכו'[/I][/I]
-
אנחנו מעדיפים שלא, אבל אם בכל זאת האדם הזה אישר לך אז זה כרוך במתן קרדיט לשם המלא שלו ואישור ממנו.
אני רוצה אני לדבר איתו (אם לא איכפת לך), פשוט כדי לחסוך את העניין הזה של משוב 'גניבה' מצידו בעתיד.
-
במקום כול ההתסבכות הזאת לא עדיף פשוט לכתוב מדריך לבד?
-
[quote=Hit Man;818104]אנחנו מעדיפים שלא, אבל אם בכל זאת האדם הזה אישר לך אז זה כרוך במתן קרדיט לשם המלא שלו ואישור ממנו.
אני רוצה אני לדבר איתו (אם לא איכפת לך), פשוט כדי לחסוך את העניין הזה של משוב 'גניבה' מצידו בעתיד.[/quote]
שמע דבר איתו , השם משתמש שלו כתוב לך בציטוט
לזה שמעליי אין לי מושג בדברים האלה במדריך שהוא עשה .
והיטמן נתתי קרדיט מלא לבן אדם שעשה את המדריך פלוס הוא אישר לי בפרטי לפרסם את הפורום שלו פה כמו שראית בציטוט שלו אז אני לא מבין מה הבעיה פה?אתה רוצה הוכחה ?דבר איתו בפרטי אם אתה או STM או כל מנהל אחר באתר רשום.
-
[quote=SEXEYMAN;818217]שמע דבר איתו בפורום FXP השם משתמש שלו כתוב לך בציטוט
לזה שמעליי אין לי מושג בדברים האלה במדריך שהוא עשה .
והיטמן נתתי קרדיט מלא לבן אדם שעשה את המדריך פלוס הוא אישר לי בפרטי לפרסם את הפורום שלו פה כמו שראית בציטוט שלו אז אני לא מבין מה הבעיה פה?אתה רוצה הוכחה ?דבר איתו בפרטי אם אתה או STM או כל מנהל אחר באתר רשום ב.[/quote]
כמו שאמרתי קרדיט לא מספיק
היו מקרים בעבר של קרדיטים בלי רשות של מכין המדריך
בכל מקרה כמו שרשמתי בפרטי-תביא לי צילום מסך של ההודעה שהוא העביר לך ואפתח את המדריך (וגם אנעץ)
-
הינה הוכחה עכשיו אתם מרוצים?
שקרתי לכם?מאמינים לי?
את Stm אני מבין שהוא מקפיד בניהול שלו אבל מאור המפקח בכלל לא ציפיתי לדבר כזה פשוט חוסר כבוד מצידכם.
-
אסור לפרסם פה פורומים מתחרים.
סגור את זה מול Stm בפרטי. נעול.
-
פרסמתי תמונה של צילוך מסך מהאישור של פותח הנושא גם זה אסור?