-
וואן פיס פרק 466
[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]466[/SIZE][/COLOR][/B]
[I][B][U]שם הפרק:[/U][/B][/I] The Straw Hat Team Arrives – The Battlefield Grows More Intense
[B][U]שם הפרק בעברית[/U][/B] צוות כובע הקש מגיע. שדה הקרב הופך לאינטנסיבי
[U][B]תקציר הפרק[/B]
[/U]
[SPOILER]מסבירים איך לופי וכל מי שהיה בסיפון נופל מהשמיים.אז ככה:מול הספינה מופיע גל ענק.ג'ימבי מחליט שהעליהם לרכב על הגל הענק כדי שהגל לא יפגע בהם.לפתע הגל הפסיק לזוז הם מבחינם שהגל קפוא והם תקועים על הגל.החבורה שומעת את התוכנית שדל חייל הים.להרוג את אייס מידית.לופי שובר תקרח עם בעיטה וכך הם נפלו למרינפרונד.הספינה נשברת ונופלת למים.כול משתמשי פרי השטן שהיו על הספינה טובעים אך ג'ימבי מציל אותם.חיילי מארין תוקפים את לופי.לופי מעיף אותם באיגרוף.לאחר חיפושים רבים לופי מוצא את אייס.קרוקודיל תוקף את ויטברד אך לופי מצלי את ויטברד מקרוקודיל.
[/SPOILER]
[B][U]
צפיה ישירה:[/U][/B] [URL="http://www.watchop.com/watch/625-one-piece-episode-466-english-subbed/"]כנסו[/URL]
תהנו מהפרק
-
פרק ממש יפה,מחכה לבא ששם יקרו כל הקרבות. בגלל שאני לא רואה קבוע וואן פיס תעזרו לי מי בצד של מי Xd ולמה חייל הים לטובת ה-7 האלו...(אני טועה?) ומי זה פופס(החבר של אייס)
-
[QUOTE=Wolf Team Kiker;819983]פרק ממש יפה,מחכה לבא ששם יקרו כל הקרבות. בגלל שאני לא רואה קבוע וואן פיס תעזרו לי מי בצד של מי Xd ולמה חייל הים לטובת ה-7 האלו...(אני טועה?) ומי זה פופס(החבר של אייס)[/QUOTE]
7 האלו הם עוזרים לחיל הים להילחם נגד ויטברד ובני בריתו.
האויבים ויטברד ובני בריתו נגד חילי הים