אני משחק בלבן ואני מחפש עכשיו את כל האגדיים... בינתיים יש לי רק את זקרום... משהו כבר הצליח לתפוס את כולם ויכול להסביר לי איך?
תודה מראש =]
Printable View
אני משחק בלבן ואני מחפש עכשיו את כל האגדיים... בינתיים יש לי רק את זקרום... משהו כבר הצליח לתפוס את כולם ויכול להסביר לי איך?
תודה מראש =]
בינתים אתה יכול רק זקרום
[QUOTE=Legend Giratina;820889]בינתים אתה יכול רק זקרום[/QUOTE]
באמת?? זה מוזר... אין איזושהי דרך לתפוס את שאר האגדיים במשחק?
יש אפשרות לתפוס רק את זוראק,וה3 כלבים אבל באוונטים של נינטדו
יש לי את 3 הכלבים גם, תבדוק בסרבי... הם רמות 42 וקשה ללכוד אותם, ביזבזו לי ביחד איזה 50 אולטרה בולים
כבר תפסתי את שלישיית הלחימה, זה פשוט.
הראשון הוא הלחימה/פלדה, אשר ניתן לתפיסה במערה שליד מערת החשמל (מעל עיר המכון החמישית). דרוש Flash ו-Strength כדי לנווט שם! בסוף המערה תפגוש איש שישחרר את שלושת הלוחמים, ובנוסף תוכל להלחם באותה מערה נגד פוקימון הפלדה.
השני הוא הלחימה/אבן, אשר ניתן ללכידה במערת הנצחון (זוכרים שהייתה אבן שחסמה מעבר? עכשיו האבן הוסרה!), ממש ליד היציאה לליגה.
השלישי הוא הלחימה/עשב, אשר ניתן ללכידה בחלק המזרחי של השדה שליד עיר המכון השני.
בנוסף, אם תבוא לדרך 7 (איפה שמגדל הרוחות) ותתקדם לעבר המערה שמובילה לעיר המכון השביעי, תשים לב שמזג האוויר מוזר ופתאום כשתעבור ליד בית אישה זקנה תמשוך אותך פנימה. היא תסביר שיש פוקימון מסויים (מעופף/אדמה בלבן ומעופף טהור בשחור) שמסתובב ברחבי איסשו. אתה תיראה אותו לאחר שתדבר איתה ואז הוא יהיה בטבע.
אי אפשר לראות איפה הוא במפה, אך אם תהיה באיזור מסויים ופתאום יתחילו ברקים ורעמים, תדע שהוא באיזור! זהירות, הוא עף אחרי התור הראשון.