-
Pokemon: Apocalypse
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=sDX1m0Y2Vkg&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
מי שלא רואה: [url]http://www.youtube.com/watch?v=sDX1m0Y2Vkg&feature=player_embedded[/url]
[B]זה הטריילר המלא, הביאו פה לא מזמן חלק קטן ממנו - זה המלא.[/B]
דעתי? אם זה אמיתי, זה ענק.
חבל רק שזה בטח לא אמיתי.
[B]*אוקי, זה לא אמיתי.
אבל זה עדיין מגניב לאללה[/B]
-
טמבל, אם היית קורא את התיאור של הסרטון היית שם לב שכתוב "Pokémon Apokélypse is a fan-trailer", מה שאומר שזה לא אמתי. חבל שזה לא... >:
-
למה להרוס לי את הפנטזיה? >:
למרות
שלא מזמן יצא חידוש לדרגון בול שהיה ברמה הרבה יותר נמוכה מזה
אולי איזה יפני משוגע יראה את זה ויחליט אשכרה לעשות על זה סרט ם:
-
[QUOTE=TheChosenOne;829054]למה להרוס לי את הפנטזיה? >:
למרות
שלא מזמן יצא חידוש לדרגון בול שהיה ברמה הרבה יותר נמוכה מזה
אולי איזה יפני משוגע יראה את זה ויחליט אשכרה לעשות על זה סרט ם:[/QUOTE]
כי אני מרושע. עכשיו תהיה בשקט לפני שאני אדחוף אותך למים יא זורק-קוקוסים אחד.
והדרגון בול אבולושן הזה באמת לא היה משהו, נקווה שאם יוציאו סרט בסגנון הזה הוא יהיה טוב (ולקהל יעד בוגר, לא לילדים בני 6!) ולא קקי כמו הדרגון בול.
-
וואוו אם זה היה אמיתי ,
הייתי בוכה מרוב שזה יפה.
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;829052][U]טמבל[/U], אם היית קורא את התיאור של הסרטון היית שם לב שכתוב "Pokémon Apokélypse is a fan-trailer", מה שאומר שזה לא אמתי. חבל שזה לא... >:[/QUOTE]
חח תיזהר שהשמוק הזה לא יפתח גם עליך תלונה בסוף יקרא לכולנו פורום של נאצים P:
סרטון מגניב חבל שאלה שיצרו אותו לא הפיקו סרט אמיתי הייתי משלם כדי לראות אותו חח זה ניראה ממש על רמה
-
הרעיון מגעיל, ראיתי את הפרומו, התלת מימד גורע, יש כל כך הרבה נושאים שאפשר לדבר אליהם בסרט של פוקימון, אם היה יוצר סרט כזה הייתי שמחק עם חברת נינטנדו הייתה טועת אותם, זה רעיון גרוע לסרט כמו שהם מראים אותו, בפוקימון והימורים, נו באמת.
-
איזה מגניב זה,פוקימונים הורגים,אהבתי את הוולטרוב שהתפוצץ ואת הג'יגליפף,ופיקאצ'ו היה מכוער.
-
חח איך מיוטו ניראה גדול כמו לא יודע מה הוא מניף יד מישהו מת Xd
-
נראה מגניב חחחחח
צריך באמת לעשות סרט אמיתי לפוקימון הוא יהיה הרבה יותר טוב מדרגון בול אבולוציה
-
[b]לא כל כך אהבתי :/[/b]
[b]פוקימון, כמו דרגון בול זו סדרה שאמורה להיות אנימציות. ברגע שעושים סרטים עם אנשים אמיתיים (כמו דרגון בול אבולושיין שהיה מעפן) זה הורס את הכל :/...[/b]
[b]אני מעדיף את האנימציות...[/b]
-
אהבתי את צוות רוקט...... אבל אי פירסמתי את זה מזמן.... אתם לא זוכרים? (לא את הסרטון הזה אלה אחד שונה אבל על אותו רעיון)