מהודעת 7000 אל המקום הראשון של ניצן
[CENTER][SIZE=7][COLOR=blue][B][U]הקדשת ה7000 שלי בפורום[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=black]הכותרת כמובן בדיונית, יקח לי זמן לעקוף את ניצן. החלטתי לעשות הקדשה שונה מהקדמות וכתוב לפי טופים, טופ 1-5, 6-10 ו11-15 ועוד. לכל אחד אני יכתוב משפט קצר, בהצלחה ונתראה ב8K.[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CENTER][B][U][SIZE=5][COLOR=red]טופ 1-5![/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]מור (HaWkEyE) - החבר הכי טוב שלי שהיה בפורום, חבל שהוא פרש ולא יראה את זה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]ליאור (Akainu) - החבר השני הכי טוב שלי בפורום, כיף לשחק במשחק שלך ולדבר איתך בנו"ד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]ארוין (ErWiN) - ירדת מקום אחד אבל אתה גם עזרת לי להיות בפורום, עזרת לי לנהל את פורום ספורט.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]4.1 ניר (nilasak) - כיף לדבר איתך בנו"ד, שחקן מצוין במשחק שלי.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]4.2 דניס (darktiger) - חבר טוב, מנהל פורום ירוק מצוין, כיף לדבר בנו"ד איתך.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]ניצן (Raptor)- כל הקדשה אני צריך לשנות את הכינוי שלך, סימנתי אותך כמטרה שלי.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][U][SIZE=5][COLOR=mediumturquoise]טופ 6-10![/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][COLOR=black][B]אלכס (LightGod) - חבר טוב שעוזר לי פעמים בניהול, הוא יראה את ההודעה רק מחר בבוקר כי שומר היום.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=black]דודי (David Villa) - חבר טוב מאוד, פקח מצוין מאוד, אוהד כדורגל מאוד כמובן.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]רותם (YoRt3m) - בהצלחה בצבא, מייסד מצוין.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]איתי (iTai) - מנהל ספורט מצוין, עושה את הפורום מצוין ומחליף אותי טוב.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]עומר (Ritsuka Kun) - תודה על האישור של המשחק שלי, פקח מצוין מאוד ומנהל חת"מ מצוין.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=darkorange][U]טופ 11-15![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]עמית (Master Monferno) - חבר מצוין, משתתף במשחק שלי, כיף לדבר איתך בנו"ד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]דן (dan) - חבר טוב, כבר לא הכי מגיב כמו שהוא הגיב קודם אבל עדיין חבר טוב.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אדם (PokeStyle) - חבר טוב מאוד, מעדכן מצוין וכיף לדבר איתך בנו"ד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]בר (TheSkyRuby) - כיף לדבר איתך בנו"ד ובפרטי, תודה לך על הלוגו למשחק שלי.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]שחר (ShiFteR) - כיף לדבר איתך בנו"ד וכיף להשתתף במשחק שלך.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][U][SIZE=5][COLOR=darkslateblue]טופ 16-20[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]נדב (Stranger in a Strange Land) - כיף לדבר איתך בנו"ד, חבל שפרשת.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אורי (גרודון) - חבר נהדר, כיף לדבר איתך בנו"ד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]יגאל - כיף לדבר איתך בנו"ד, תכתוב כבר במשחק שלי תגובה להתחלה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]DoR_RoD - סליחה ששכחתי, כיף לדבר איתך בנו"ד[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]OmerFake- סליחה ששכחתי, כיף לדבר איתך בנו"ד[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]עומר (מאסטר פלריון) - כיף לגבר איתך בנו"ד, יש לך משחק טוב מאוד.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][U][SIZE=5][COLOR=darkslategray]כל השאר (הם לא פחות חשובים)[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]hgss1234- סליחה ששכחתי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]גיא (guylamed)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אביב (elbaz2008)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]Hitman[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black][B][SIZE=3]ליאור (Lior Breaker)[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=black][B][SIZE=3]מיכאל (BeHappy)[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=black][B][SIZE=3]מתן (The Joker)[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=black][B][SIZE=3]עומר (SexStyle)[/SIZE][/B][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=black]יוסי ( Impala)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]עמית (redevil)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]buizel שולט[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black][B][SIZE=3]רועי (TheBlackKnight)[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3][B]דביר (FakeBoy)[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][B][COLOR=black]אל תבקשו להחליף מקום כי זה סופי אלא שכחתי מישהו, נתראה ב8K.[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]