אם כן אייך אני גורם להם להופיע בשדות ואייך אני יודע איפה הם נמצאים זה כמו במשחקים הקודמים?
Printable View
אם כן אייך אני גורם להם להופיע בשדות ואייך אני יודע איפה הם נמצאים זה כמו במשחקים הקודמים?
יש אגדי אחד שמשוטט והוא אקסקלוסיבי ל משחק שאתה משחק בו
הוא נכנס לי לפוקדע או שאני צריך לראות אותו בפוקס בשביל שהוא יהיה לי בפוקדע?
לא יודע באמת להגיד לך אבל לפי סרביי אפשר לדעת איפה הוא בכך שיורד גשם במקום
אתה צריך לפגוש אותו.
אחרי עיר המכון השישי יש בית כזה שכשאתה חולף על פניו זקנה קוראת לך לתוך הבית.
אחרי שאתה יוצא פתאום האגדי מופיע ואז בורח (הוא לא נכנס לך לפוקידע).
ומעכשיו הוא מתחיל לשוטט ברחבי איסשו (לפי מה שהבנתי בלבן-שבו יש את המעופף/חשמל כשרואים ברקים ורעמים באיזור מסויים זה אומר שהאגדי הזה נמצא באיזור ורוב הסיכויים שתפגוש אותו-שים לב שזה רק בערב).
אוקי הוא לא נכנס לפוקדע ויש לי עוד שאלה האם זה כמו בפנינה יהלום ופלאטניום יש איזה חפץ שאני לוחץ עליו ואז אני רואה איפה האגדי?
כי אם זה כמו פעם במשחקי הדור גולד סילבר וקריסטל אז זה יהיה פשוט קשה מידי למצוא אותו בלי לדעת איפה הוא במפה.
[quote=sexeyman;837600]אוקי הוא לא נכנס לפוקדע ויש לי עוד שאלה האם זה כמו בפנינה יהלום ופלאטניום יש איזה חפץ שאני לוחץ עליו ואז אני רואה איפה האגדי?
כי אם זה כמו פעם במשחקי הדור גולד סילבר וקריסטל אז זה יהיה פשוט קשה מידי למצוא אותו בלי לדעת איפה הוא במפה.[/quote]
אתה לא יכול לדע לפי חפץ מסוים אלא לפי מזג האוויר (המשחקים האלו בנויים על מזג אוויר...).
הבנתי אז אתה אומר שאם יורד גשם בדשא יש מצב שהאגדי נמצא שם נכון?
[quote=sexeyman;837665]הבנתי אז אתה אומר שאם יורד גשם בדשא יש מצב שהאגדי נמצא שם נכון?[/quote]
הוא בטוח שם!
אבל רוב הסיכויים (ולא בטוח) שתמצא אותו אם תחפש בדשא.
סבבה תודה על העזרה :big_wink: