אילו פוקימון אגדיים ניתן להשיג בפוקימון רובי? האם אפשר להשיג את אותם הפוקימון האגדיים שאפשר להשיג בברקת?
Printable View
אילו פוקימון אגדיים ניתן להשיג בפוקימון רובי? האם אפשר להשיג את אותם הפוקימון האגדיים שאפשר להשיג בברקת?
אפשר להשיג את גרואדון ואת לטיאס [אפשר רק אותם את השאר רק בקודים]
אפשר גם את רייקוזה אחרי הליגה
ואת 3 הרגים
[url]http://serebii.net/pokemon_advance/legends.shtml[/url]
את שלושת הנמרים גם אפשר להשיג?
הכלבים בקודים
וסלבי
לא אי אפשר להשיג את הכלבים האגדיים אתה יכול להעביר מ Lg ו Fr
סיימתי את הליגה ועשיתי את הקטע של הצפייה בטלוויזיה עם הדיווח שראו פוקימון כחול מעופף בשמיים,
זה השלב בערך שלאטיוס אמור להופיע לי, איפה בדרך כלל אופייני לראות אותו?
ועוד שאלה, כדי לתפוס את שלושת הראג'רים צריך קודם כל שיהיה לי וויילורד ורליקנט', אם אני משיג אותם מקודים
זה עדיין יחשב שיהיה לי אותם?
כן ועדיין בלי קודים זה לא קשה להשיג אותם.....
[quote=BG styles;844997]סיימתי את הליגה ועשיתי את הקטע של הצפייה בטלוויזיה עם הדיווח שראו פוקימון כחול מעופף בשמיים,
ועוד שאלה, כדי לתפוס את שלושת הראג'רים צריך קודם כל שיהיה לי וויילורד ורליקנט', אם אני משיג אותם מקודים
זה עדיין יחשב שיהיה לי אותם?[/quote]
לגבי השאלה הראשונה :הוא יופיע באחד השדות של המחוז באופן אקראי
[QUOTE=BG styles;844997]סיימתי את הליגה ועשיתי את הקטע של הצפייה בטלוויזיה עם הדיווח שראו פוקימון כחול מעופף בשמיים,
זה עדיין יחשב שיהיה לי אותם?[/QUOTE]
קליקנט קל,כל עוד אין לך מסך לבן,ווילורד תפוס את התת שלו ברמה 36,ותעלה אותו 4 רמות.
זה לא קשה.
הבעיה היא שאני לא מוצא אותם בשום מקום, וגם עם קודים הם לא מופיעים...
לאלה שמצאו אותם, איפה הם בדרך כלל נמצאים?
וואילרוד אפשר לתפוס בשחייה נראלי בדרך 128 או 129 או 130 .. לא זוכר..
[QUOTE=BG styles;845129]הבעיה היא שאני לא מוצא אותם בשום מקום, וגם עם קודים הם לא מופיעים...
לאלה שמצאו אותם, איפה הם בדרך כלל נמצאים?[/QUOTE]
לווילורד אתהצריך סופר רוד.
לרליקנט אתה צריך לצלול,ושם הוא היה באצות.
ורליקארט מוצאים העזרת צלילה הוא לא כך כך נדיר
ווירלורד אני זוכר שראיתי בדרך כל שהי במים אם תתיתפוס את התת התפתחות שלו תוכל לפתח אותו
חיפשתי את רליקאנט בצלילה והוא פשוט לא מופיע, אני צריך להשיג משהו לפני כן כדי שהוא יופיע או משהו?