The Apocalipto- יצא פרק שני!
[RIGHT][SIZE=6][B][COLOR=black][FONT="]The Apocalipto[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
[RIGHT][FONT="]אני מקווה שתואהבו, גם עם אתם לא אוהבים סיפורים לא על פוקמון, בבקשה תגובות בונות[/FONT][FONT="]![/FONT][/RIGHT]
פרק 1- ההתחלה
[URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=848746#post848746"]פרק 2- הבנה[/URL]
[/RIGHT]
[RIGHT][RIGHT][SIZE=4][B][FONT="]פרק ראשון-ההתחלה
[/FONT][/B][/SIZE][/RIGHT]
[/RIGHT]
[FONT="]היה שלום בעולם, בכל העולם היה שקט[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]כל האנשים היו שמחים ואפילו באפריקה הפסיקו למות[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]היית חושב שבני האדם סוף סוף למדו לחיות ביחד, אבל לא[/FONT][FONT="],[/FONT]
[FONT="]זה סתם היה השקט שלפני הסערה[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]ב2014 ארע אירוע שמאוחר יותר כינו אותו האפוקליפטו, דבר ששינה את פני העולם ושום דבר לא נשאר אותו הדבר[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]ב2014 כל העולם קיבל כוחות על[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]הפשע שרר ברחובות, מלחמות התחילו ונגמרו במהירות[/FONT][FONT="], [/FONT][FONT="]התשתיות קרסו ואספקת המים והחשמל קרסה, אנשים מתו בהמוניהם עד שהממשלה החליטה לקחת יוזמה[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]הם הקימו חברת סודית שנקראת ליגת הצדק על מנת להגן על הרחובות ולמצוא את הפושעים עם הכוחות החזקים[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]אבל זה לא מה שהסיפור מספר עליו, הסיפור מספר על ילד בן 16 מאנגליה שבאותו היום הפך להיות הגיבור[/FONT][FONT="]![/FONT]
[B][FONT="]2014[/FONT][/B][B][FONT="]ביום האפוקליפטו יום שישי,בוקר אנגליה[/FONT][/B][B][FONT="].[/FONT][/B]
[FONT="]התעוררתי באיטיות כששמעתי צעקות מלמטה, אמא שלי קראה לי להתעורר, הייתי גמור מעייפות אבל לא יכולתי להרשות לעצמי להאחר ביום כזה, קמתי והתלבשתי במהירות[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]היה לי חלום נוראי, כיאילו משהו נוראי עומד לקרות היום אבל לא יכולתי להניח את האצבע מה זה[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]הסתכלתי במראה לרגע, השיער השחור שלי היה ממש פרוע[/FONT][FONT="], [/FONT][FONT="]כאילו כל הלילה הסתובבתי משנתי, אני גבוה ואתלטי, אני מניח שזה בגלל שמשך ימים אני מבלה במשחקי כדורסל, זה אחד המשחקים האהובים עלי, ואני דיי טוב בו[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]אמא אני יורד!" צעקתי למטה[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]כשירדתי ראיתי את אבא שלי עומד ליד הטלפון לסדר דברים אחרונים, אמא שלי הכינה אוכל במטבח[/FONT].
[FONT="]טוני מה קרה לך אתה נראה נורא! אתה אמור להיות שמח היום אתה גומר את בית ספר!" נשמעה צעקה מהמטבח[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]התעודדתי במקצת, "אני מניח שכן פשוט היה חלום נוראי",אמרתי, זה היה נכון, היה לי חלום נוראי, במשך כמה פעמים התעוררתי בבהלה באמצע הלילה בפחד, אבל כל פעם מחדש חזרתי לחלום ושהתעוררתי כבר לא זכרתי על מה הוא היה[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]לא נורא, רק תזכור להגיד לאמא של מייק שאנחנו נעבור אחרי בית ספר להביא להם את המפתחות[/FONT][FONT="], [/FONT][FONT="]ותזכיר להם שאנחנו מודים על הכל!" אמרה לי אמי[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]ברור ברור... טוב להת[/FONT][FONT="]''" [/FONT][FONT="]צעקתי אליהם ויצאתי מהבית, והלכתי לבית ספר ראיתי כבר את הבית ספר שנשמע הפעמון[/FONT][FONT="],[/FONT]
[B][FONT="]דינג דינג[/FONT][/B][B][FONT="]![/FONT][/B]
[B][FONT="]יום שישי 12 בצהריים[/FONT][/B][FONT="].[/FONT]
[B][FONT="]דינג דונג[/FONT][/B][B][FONT="]![/FONT][/B]
[FONT="]"מייק תזכור ותגיד לאנדי שאחרי שאני חוזר עושים מסיבה פיצוץ כן?" אמרתי לחברי מייק[/FONT][FONT="],[/FONT]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]כן אתה תהנה בצרפת בזמן שאנחנו נרקבים בבית ספר קיץ"... חברי מייק אמר לי, לא בדיוק טיפוס נחמד אבל אלא החברים שלי[/FONT][FONT="]...[/FONT]
[FONT="]כשהתקרבתי לביתי ראיתי את ההורים שלי כבר מעלים את הדברים לאוטו, יש לנו אוטו קטן כי אנחנו לא צריכים יותר, אנחנו משפחה קטנה, רק אני וההורים שלי.[/FONT]
[FONT="]הלכתי לחדרי להביא את הדברים, כשנכנסתי התכלתי בחדר במבט מוזר, מה אמר לי שאני לא יראה אותו יותר.[/FONT]
[FONT="]כשירדתי הורים שלי היו מוכנים הכנסתי את המזוודה לאוטו והתחלנו לנסוע לשדה תעופה[/FONT][FONT="],[/FONT]
[FONT="]השדה תעופה גדול מאוד, לקח לנו זמן למצוא את הטיסה אבל בסוף הגענו בזמן, נכנסנו למטוס והתיישבנו במקומות השמורים לנו, היה לנו זמן עד שנמריא אז החלטתי להסתובב במטוס, פגשתי כמה ילדים נחמדים צרפתיים שדיברו במבטא מוזר ומצחיק.[/FONT]
[FONT="]שם גם פגשתי את ז'אק, בחור צרפתי עם שיער בלונדיני עם נמשים באיזור האף, הוא ביישן מאוד, הוא סיפר לי שהוא בדיוק חוזר מחופשה ארוכה באנגליה, וכעת הם חוזרים למלון עד שיקנו את הבית שלהם בחזרה.[/FONT]
[FONT="]הטיסה לא הייתה ארוכה, אחרי שנחתנו לקחנו את המזוודות ומייד והלכנו למלון, זה לא באמת מלון אלא יותר בכיוון של בית הארחה משפחתי כזה, קיבלנו חדר קטן, רק מיטה זוגית להורים שלי ועוד מיטה אחת לי[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]עד שההורים שלי סידרו את הדברים עם בעל האכסניה[/FONT][FONT="], [/FONT][FONT="]הסתובבתי בלובי לראות את המקום, היינו ממוקמים ממש ליד מגדל אייפל, הסתובבתי קצת בחוץ וקניתי לעצמי מהבייגל המפורסם של המקום, שלא יטעו אתכם, הוא לא כזה טעים!.[/FONT]
[B][FONT="]יום שישי 8 PM [/FONT][/B][B][FONT="]הלובי של המלון[/FONT][/B][B][FONT="].[/FONT][/B]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]מה אתה חושב אני ינצח שאלתי את ז'אק?" שאלתי[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]זוכרים את ז'אק? הבחור שהיה במטוס איתי? מסתבר שהוא נשאר במלון הזה בנתיים כך שלפחות היה לי עם מי לבלות.[/FONT]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]לאא אין לך סיכוי יש לה קלפים מעולים!" אמר ז'אק[/FONT]
[FONT="]ישבנו אני ז'אק ועוד ילדה שפגשנו ג'יין, יש לה שיער שחור ארוך וגולש, היא נחמדה וחברותית מאוד, היא נמצאת כאן בחופשה עם אבא שלה במשך חצי שנה.[/FONT]
[FONT="]שיחקנו קצת באיזה משחק צרפתי שג'יין וז'אק הכירו לי, למרות שנראה לי שהם שינו את החוקים כל רגע, כדי לנצח.[/FONT]
[FONT="]כעבור כמה זמן נמאס לנו והחלטנו לצאת לטייל קצת ואולי לעבור באיזה מועדון בדרך, יצאנו והסתובבנו, האוויר היה מעולה, פריז באמת מהממת, עברנו ליד גן ציבורי עם פסלים מצמחים,[/FONT] [FONT="]היה ירח מלא בשמיים והעיר ממש זרחה.[/FONT]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]את בטוחה שהמועדון הזה הוא אחד טוב?" שאלתי בחשש[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]"[/FONT][FONT="]ברור" אמרה ג'יין,"אני מכירה את האזור מעולה, אבא שלי נותן לי להסתובב כל אחר הצהריים לבד בזמן שהוא עובד, אני לומדת עם אבא שלי בבוק[/FONT][FONT="]"----[/FONT]
[FONT="]ואז התעלפנו[/FONT][FONT="].[/FONT]