-
הנוצרים מפגרים!?
[SIZE=2]"עזבו מפגרים[/SIZE]
[SIZE=2]אז אתם לא יהודים ואתם מתכחשים בזה אתם ניהים כמו הנוצרים המפגרים"[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]של מישהו או מישהי בפורום אוכל ומתכונים![/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]אם אני לא טועה ,העפתם את רומה כי הוא הביע דעות נוצריות ,אם זה לא גזענות ,אז אני לא יודע מה כן.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]צריך לתת למי שרשם דברים כאלה באן ודחוף .[/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]אני יודע שפתחו על זה נושאים ,אבל זה בלתי אפשרי להיות בפורום שכזה ,ממתי מחליטים מי יהיה בפורום ומי לא על פי דת ?![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]לאן התדרדרנו ? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]כבר הייתה שואה אחת ! מספיק! [/COLOR][/SIZE]
-
אני תומך בדעתך ארווין כולנו בני אדם[חוץ מהאירנים והסורים]ואנחנו צריכים לחיות יחד בשלווה ובלי לעליב זה את זה או לפגוע אחד בשני.
-
[quote=מאסטר אספיון;848449]אני תומך בדעתך ארווין כולנו בני אדם[חוץ מהאירנים והסורים]ואנחנו צריכים לחיות יחד בשלווה ובלי לעליב זה את זה או לפגוע אחד בשני.[/quote]
אתה יודע מה?!
גם האיראינים וגם הסורים לא עשו כלום לאף אחד!
יש שם אזרחים רגילים שגם רוצים שלום ! אבל אצלהם זו דיקטטורה של הטרוריסטים
אני פשוט שונא שמכלילים עדה שלמה רק בגלל דעות קדומות !
דוד שלי ז"ל התפוצץ באוטובוס באינתיפאדה
אני יותר מכל צריך לשנוא ערבים ואני לא!
כי אני יודע שלא אזרחים עשו את זה אל שאהידים שלא מגיע להם לחיות .
כל ארגוני הטרור זה בדיוק כמו הCC אז לא צריך להגזים חברים.
-
תראו פורום אוכל ומתכונים מהווה יותר מדי בעיות אני מציע לסגור אותו תראו למה הפורום מתדרדר?
-
אתה צודק בהחלט,ולכל אלה שחושבים ככה תנו לי לספר לכם ששנה שעברה הייתי בחידון התנ"ך הירושלמי,ותנו לי לספר לכם על קטע שקראתי בחוברת שנתנו לנו ללמוד,(זה לא יהיה מנוסח באותה רמה כי אני לא יודע איפה החוברת...)בכל מקרה הינה הוא:
"בית-המקדש הראשון בגלל מה הוא קרס?-בגלל שהייתה שפיכות דמים,גילוי עריות ועבודה זרה,אך בית-המקדש השני בגלל מה הוא קרס-בגלל שהייתה שנאת חינם,-לפי חז"ל גילוי עריות,עבודה זרה ושפיכות דמים שווים לשנאת חינם"אני מקווה שכולכם הבנתם את מה שכתוב שם,ותפסיקו להתנהג כמו שאתם מתנהגים.
-
[quote=מאסטר אספיון;848449]אני תומך בדעתך ארווין כולנו בני אדם[חוץ מהאירנים והסורים]ואנחנו צריכים לחיות יחד בשלווה ובלי לעליב זה את זה או לפגוע אחד בשני.[/quote]
WTF?
מה זה אמור להביע?
"אני שונא גזענות, ערבים, וסתירות פנימיות"
-
לדעתי הדבר הראשון שצריך לעשות הוא לתת באן למשתמש שכתב את זה,+להוריד את החוק של מאכלים לא כשרים.
-
[quote=Guille;848467]תראו פורום אוכל ומתכונים מהווה יותר מדי בעיות אני מציע לסגור אותו תראו למה הפורום מתדרדר?[/quote]
אתה יודע למה צריך לסגור אותו?
אלכס לפני שלושה ימים פרסם מלא מתכונים ב2 עמודים רצופים ומשתמשים לא הספיקו לראות את כל המתכונים בגלל זה.
לא רק אלכס עוד משתמשים וגם אני הייתי ככה פרסמתי כמיות של מתכונים בגל מה שרותם כתב בנעוץ לא יכול להיות שמשתמשים יביאו מתכונים הם יורידו מתכונים של משתמשים אחרים במספר עמודים.
אז או שיעשו חוק חדש שיהיה אפשר לפרסם 2 מתכונים לכל משתמש ביום או באמת לסגור אותו ככה אי אפשר להמשיך ובגלל זה הפסקתי להשקיע שם.
-
[quote=kane;848575]אתה יודע למה צריך לסגור אותו?
אלכס לפני שלושה ימים פרסם מלא מתכונים ב2 עמודים רצופים ומשתמשים לא הספיקו לראות את כל המתכונים בגלל זה.
לא רק אלכס עוד משתמשים וגם אני הייתי ככה פרסמתי כמיות של מתכונים בגל מה שרותם כתב בנעוץ לא יכול להיות שמשתמשים יביאו מתכונים הם יורידו מתכונים של משתמשים אחרים במספר עמודים.
אז או שיעשו חוק חדש שיהיה אפשר לפרסם 2 מתכונים לכל משתמש ביום או באמת לסגור אותו ככה אי אפשר להמשיך ובגלל זה הפסקתי להשקיע שם.[/quote]
הינך סוטה מהנושא,הדיון כאן הוא על הגזענות שיש בפורום.
-
אני לא סט מהנושא פשוט הגבתי לאותו אחד זה הכל.
ויש גזענות בכל פורום אין מה לעשות להנהלה אין שליטה על הכל ולא רק פה אין מה לעשות נגד גזענות בכל הפורומים זה ככה יש משתמשים שמצפציפים על החוקים אוהבים לריב ולהכנס לפורום בשביל שטיות ולהרוס אותו .
-
[quote=kane;848586]אני לא סט מהנושא פשוט הגבתי לאותו אחד זה הכל.
ויש גזענות בכל פורום אין מה לעשות להנהלה אין שליטה על הכל ולא רק פה אין מה לעשות נגד גזענות בכל הפורומים זה ככה יש משתמשים שמצפציפים על החוקים אוהבים לריב ולהכנס לפורום בשביל שטיות ולהרוס אותו .[/quote]
מה שמעצבן זה שכאן ההנהלה תומכת בזה בדרך זו או אחרת,הם נתנו לרומה באן רק מפני שהביע דעות נוצריות לפי דבריו של פותח האשכול (אני לא יודע מה בדיוק קרה שם),ואפילו אסרו על פתיחת נושאים על מאכים\מסעדות לא כשרות בפורום אוכל.
-
אתם מגיבים פה על משתמש שאמר את זה ?
עריכה:
ארוין קרא חוקים, תלונות על משתמשים רק בה"פ.
נעול ~
-
קיבל אזהרה אדומה.
לדעתי למרות שבדרך כלל אני נותן הרחקה לכמה ימים בגלל דבר כזה, שמתי לב שהדברים שלו כמה שהם קשים הם יצאו מהקשרם והוא לא התכוון לזה ככה והוא ביקש סליחה.