-
סיפור הבריאה
"בראשית ברא רותם את הפורום, הפורום היה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום ורוחו מרחפת על פני הפורום ויאמר רותם, ויהי פורום דיבורים ואקטואליה, וירא רותם את הפורום כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום ראשון."
"ויאמר רותם פורום פוקמון כללי, ויעש רותם את פורום פוקמון כללי, ויבדל רותם את פורום פוקמון כללי מתחת לפורום דיבורים ואקטואליה וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שני."
"ויאמר רותם פורום הסדרה והסרטים, ויעש רותם את פורום הסדרה והסרטים, ויהי כן, וירא את פורום הסדרה והסרטים וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שלישי."
"ויאמר רותם פורום משחקים, ויעש רותם את פורום משחקים, ויהי כן, וירא את פורום משחקים וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום רביעי."
"ויאמר רותם פורום משוב, ויעש רותם את פורום משוב, ויהי כן, וירא את פורום משוב וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום חמישי."
"וירא רותם כי משהו בפורום חסר, אנשים במשוב התלוננו שחסר משהו לכן, ויעש רותם את הנו"ד וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שישי."
[spoiler]
למי שלא הבין נו"ד...[/spoiler]
-
-
-
-
חמישי (לא יודע לספור)
וואלה, אני באמת חמישי =0
-
[QUOTE=Tiger~ice;850249]שני[/QUOTE]
אתה שלישי
-
-
שלום לכולם,מחר יתפרסם הפרק הרביעי של הסיפור שלי!לכל מי שרוצה שיקרא ויגיב ,ערב טוב
-
לא לא, טעית
"בראשית ברא אלוהים את המתמטיקה, והמתמטיקה הייתה תהו ובוהו וסתירות בכל מקום. ויאמר אלוהים ותהי קבוצה, ותהי קבוצה. וירא את הקבוצה כי טובה. ויבדל אלוהים בין איבר בקבוצה ובין לא איבר בקבוצה. ויבן אלוהים את הפעולות בין הקבוצות, ויבן את האיחוד, את חהיתוך, את ההפרש, את ההפרש הסימטרי, ואת המכפלה הקרטזית. ויהי בוקר, ויהיה ערב, יום אחד."
(עדיין אין המשך)
-
-
הודעה מספר ...
[SIZE="7"][FONT="System"]3,700[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=NiGhtShiFt;850240]"בראשית ברא רותם את הפורום, הפורום היה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום ורוחו מרחפת על פני הפורום ויאמר רותם, ויהי פורום דיבורים ואקטואליה, וירא רותם את הפורום כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום ראשון."
"ויאמר רותם פורום פוקמון כללי, ויעש רותם את פורום פוקמון כללי, ויבדל רותם את פורום פוקמון כללי מתחת לפורום דיבורים ואקטואליה וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שני."
"ויאמר רותם פורום הסדרה והסרטים, ויעש רותם את פורום הסדרה והסרטים, ויהי כן, וירא את פורום הסדרה והסרטים וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שלישי."
"ויאמר רותם פורום משחקים, ויעש רותם את פורום משחקים, ויהי כן, וירא את פורום משחקים וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום רביעי."
"ויאמר רותם פורום משוב, ויעש רותם את פורום משוב, ויהי כן, וירא את פורום משוב וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום חמישי."
"וירא רותם כי משהו בפורום חסר, אנשים במשוב התלוננו שחסר משהו לכן, ויעש רותם את הנו"ד וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שישי."
[spoiler]
למי שלא הבין נו"ד...[/spoiler][/QUOTE]
גדול
-
[quote=Inuzuka Kiba;850252]חמישים ושישי![/quote]
בדיוק אמיר :wink:
אמרתי לך שאתה יודע לספור!
-
שיט!!! הוא עקף אותי ב3 תגובות
-
[quote=גרודון;850259]גדול[/quote]
תודה, לקח לי זמן לכתוב את זה...:wink:
דרך אגב כולם פה מוזמנים לקרוא את הסיפור שלי... יצא פרק 2, בבקשה תגיבו!