-
איזה איווי כדאי?
אוקיי ככה התחלתי משחק חדש לאחר שניצחתי את רד והליגה והשגתי לטיאוס מאיוונט והכל ועוד דברים שווים
והתחלתי מחדש בגלל בעיה במשחק וככה בחרתי בציקוריטה אני אחרי המכון השלישי ואני משחק בלב זהב
והשישיה הסופית שאני רוצה היא
מגניום
הואו
מאמוסווין
ועוד שאניאחליט אז איזה אייוי כדאי לי חוץ מהאש והעשב חשבתי או על מים או על אופל מה דעתכם?
-
נראלי וומפוריאון יותר יעזור לך..... אבל אני אישית אוהב את אמבריאון יותר....
-
קח את אמבריון(האופל, תקן אותי בשם אם אני טועה).
ולמה את הואו, הוא אגדי, זה דיי הורס, במקומו תיקח את בלייזיקן אחרי ליגת קאנטו או תעשה עם משהו טרייד על צ'אריזרד.
תמצא פוקימון מיים ואולי תיקח את סטיליקס, הוא בלוק מצויין.
-
כודם כול תוריד הו או זה אגדי.... אתה בds נכון?? אם כן אז שום אגדי בשום פנים ואופן אף אחד לא ירצה נגדך קרב...
ואני מציע ג'ולטיון ממש פוקימון טוב אני ישלח לך סט טוב שיש לי בישבילו וטבע וחפץ רק תשלח לי הודע פרטית אם אתה רוצה או לא
-
-
אוקיי יש עוד תגובות אניעדיין לא ממש בטוח על מי לסמוך הייתי רוצה כאלה שיש להם ניסיון אישי מאותם הפוקימונים ולא לפי השערות
ואם לא אמבריאון או וופוריאון את מי אתם מציעים?
-
ג'ולטיון מנסיון אישי ממש ממש טוב וכמו שאמרתי תוריד הו-או
-
-
וופוריאון שחקתי איתו בכל המשחקים של פוקימון והוא סוס הוא פוקימון מים ואם אתה מביא לו מתקפת קרח נגד עשב אז הוא בכלל יהיה שימושי
תן לו סט כזה
משאבת אידרו
קרן קרח
SURF
ועוד מתקפה שאתה תבחר בעצמך
שים לו הHP שלו עובר את 400 שזה מאוד חיים בשביל פוקימון.
אם תשתמש במתקפות קרח נגד עשב אז הוא יכסח אותו במכה הבעיה היחידה היא סוג חשמל מקסימום אל תשתמש בו נגד פוקמונים מסוג חשמל.
אתה יכול לפתח אותו בעזרת אבן מים אם אני עוד לא שכנעתי אותך אז הינה סתכל בעצמך איזה מתקפות הוא לומד ואיזה מתקפות אתה יכול להביא לו בעזרת מחזיר מתקפות או TM וכאלה .
[URL]http://www.serebii.net/pokedex-dp/134.shtml[/URL]
-
-
ג'ולטאון הכי טוב, שיחקתי איתו הרבה פעמים והוא מצוין.
-
אוספיון ואמבריון חזקים, בימיוחד אוספיון הוא תותח ברמות הביינוניות יש לו התקפות פסייקיק חזקות.
אם אתה לא מת עליהם אז אני הייתי הולך על ג'ולטיון, אין לי ניסיון איתו אבל הוא ניראה הכי מגניב חח (:
ההיתפתחות של העשב הכי חזק, הוא עוצמתי יותר מבלייזקן למשל...
-
למרות שאני יותר אוהב אמבראון, קח [b]ואפוריון[/b] שחקתי איתו הרבה, והוא פוקימון סוס