-
◄SG - The Six Gods►
[CENTER][IMG]http://i53.tinypic.com/25owjeq.gif[/IMG]
[B][SIZE=7]The Six Gods[/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]מקום ל-6[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B]יש אישור מאמיר :[/B]
[quote=Inuzuka Kiba]
[B]יש אישור. צטט, ואתה רשאי לפתוח את המשחק, ולהשוויץ כמה שתרצה שקיבלת אישור ממני O:[/B][/quote]
[B]רקע : [/B]
[B]שנת 2020 , בזמן שחיי בני האדם בכדור הארץ ניראים רגילים לגמריי , חלקם משעממים , חלקם מתחדשים כל יום , וחלקם לא זזים בכלל .. במרכז כדור הארץ ממש בגרעינו איפה שמדענים רבים טוענים כי נמצאת המגמה , נמצא מקום הנקרא אסג'י (SixGods - ששת האלים) מימד ששת האלים המתחלק לשישה ממלכות , מה מיוחד בהם ולמה הם נמצאים שם ? אספר איך הכל התחיל..הכל התחיל ביום בו מדען מטורף החליט להגיע לגרעין כדור הארץ ,בעזרת מכונת חפרפרת שבנה חפר וחפר וחפר עד שלפתע ניצוץ של אור סינוור אותו , הוא המשיך לחפור עד נפל לבפנים ונחת על מדשאה בצבע ורוד..שם גילה שטחים עצומים של מימד קסום ,ריקים וללא שימוש..מיד רץ הביתה להביא את אישתו לשם שגם מאוד אהבה את המקום , הוא התאכלס שם רק עם אשתו והם מתרבים ומתפרשים על השטח הזה משנת 1970 , למדען הזה קוראים ברוק , צאצאיו קיבלו כוחות מוזרים בגלל שנולדו על האדמה הקסומה , ממנה יצאו ששת האלים ,[/B]
[B]ששת ילדיו בעצם ..[/B][/CENTER]
[B][LIST=1][*]אל האש[*]אל המים[*]אל האופל[*]אל העשב[*]אל החשמל[*]ואל הקרח[/LIST][/B]
[CENTER][B]ששת האלים אחזו בכוחות לחימה מיוחדים הקשורים לאלמנטים שונים ,[/B]
[B]כל אחד קיבל את האלמנט שלו . שגדלו וילדו ילדים שגם אחזו בכוחותיהם , התחילו האלים להתפזר בשטח המימד העצום ולהקים ממלכות ,[/B]
[B]ככה התנתקו הקשרים שלהם ואפילו החלה יריבות , ברוק אביהם שניסה בכל כוחו להשלים בין המעמדות שנוצרו[/B]
[B]רק הסתכסך עם כל מעמד וגילה שבעצם בניו מפנים לו את הגב ולא מעריכים את כל מה שעשה , שבעצם כל מה שקיבלו היה בזכותו , אז הוא ילד עוד בן .. לו קרא טיסון , והוא אחז בכוח אחר שהיה נסתר ולא ראה כמוהו , טיסון גדל ואביו ניסה ללמד אותו את אומנויות הלחימה , טיסון הצליח לשלוט בכוחו ושגילה שהכוח שלו הוא חשוב לו יותר מאביו הוא רצח את ברוק , אחיו של טיסון , ששת האלים .. ששמעו את המאורע ניסו להתנקם בטיסון , אך הוא יצר חלל בלתי ניראה במימד וכעת אף אחד לא יודע היכן הוא , לפי מה שידוע הממלכה שלו התרחבה והוא מתכוון לתקוף ולהשתלט על כל הממלכות .[/B][/CENTER]
[CENTER][B][B][SIZE=4]תפקידכם במשחק :[/SIZE][/B][/B]
[B]אתם נערים רגילים בני 16 , היום הראשון ללימודים התחיל די טוב ואתם לא יודעים דבר על מה שקורה בגרעין כדור הארץ , אך בכל אחד מכם טמון כוח של אל , אתם צאצאים של האלים ותפקידכם להיכנס לגרעין כדור הארץ .. שתגלו עליו ,[/B]
[B]להשתלט על הממלכה שלכם , להפוך לאל הממלכה ולהלחם בטיסון , עד אז יש לכם עוד הרבה לעשות ..הדרך אל אסג'י ארוכה בהחלט ואם מתחילים את המשחק שאתם לא יודעים אפילו שאדם יכול ליצור חשמל בעזרת ידיו בלבד .[/B][/CENTER]
[B][SIZE=4]חוקי המשחק :[/SIZE]
[LIST][*]אסור לקלל[*]אסור להספים[*]אסור לעשות דאבל פוסטים[*]אסור לנדנד ולשאול "מתי מגיבים" או "מה איתי" הכל בפרטי[*]חובה לשלוח טפסי הרשמה ע"פ הוראות טופס ההרשמה[*]אסור לבקש ממני לשבץ אותכם בתור אל מסויים[*]מותר להינות במשחק ואפילו רצוי[*]המשחק מיועד ל-6 משתמשים בלבד[*]חובה לצטט את התגובה שלכם בלבד לפני כל תגובה[/LIST][/B]
[CENTER][B][SIZE=4]טופס ההרשמה :[/SIZE][/B]
[B]שם במשחק :[/B]
[B]כינוי בפורום :[/B]
[B]רקע :[/B]
[B]כוח שנוא :[/B]
[B]חיה אהובה :[/B]
[B]מין :[/B]
[B]כוח : X[/B]
[B]נשק : X[/B]
[B]ציוד : X[/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=4]הסבר על טופס ההרשמה :[/SIZE][/B]
[B]שם במשחק : שם ושם משפחה , אסור ישראלי ![/B]
[B]כינוי בפורום : לא להתחכם , לשים את הכינוי שלכם .[/B]
[B]רקע : 3 עד 5 שורות על חייכם בכדור הארץ[/B]
[B]כוח שנוא : כוח אחד מתוך ה-6 שאתם לא רוצים לקבל[/B]
[B]חיה אהובה : אפשר גם חיה שלא קיימת אבל צריך לתת קישור לתמונה שלה[/B]
[B]מין : זכר או נקבה[/B]
[B]כוח : לא לגעת[/B]
[B]נשק : לא לגעת[/B]
[B]ציוד : לא לגעת .[/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=5]הכוחות והסברם :[/SIZE][/B]
[B][U]אש :[/U][/B]
[B]כוח האש הוא כוח חזק ביותר שמעניק לאוחז בו חום גוף יוצא מן הכלל ,[/B]
[B]מתקפות כוח האש חזקות בהחלט אך עשויות רק מאש .[/B]
[B]האוחז בכוח האש מסוגל להפוך את עצמו לצורת אביר האש בשריון נשרים[/B]
[B]ומסוגל ליצור ציפורי אש העוזרים לו להלחם ומשתלבים במתקפות שלו .[/B]
[B]נשק : חרב אדירה (לשתי ידיים)\ חרב ומגן[/B]
[B]חיית מחמד : ציפור אש[/B]
[B]יתרונות על : עשב , קרח[/B]
[B]חסרונות מ: מים , חשמל[/B][/CENTER]
[CENTER][B][U]מים :[/U][/B]
[B]כוח המים הוא כוח עוצמתי מאוד אך מצריך את נוזלי הגוף לשם המתקפות שלו , [/B]
[B]במקומות שבהם נמצאים מאגרי מים כוח המים משתלט על הגוף וחזק יותר מבכל מקום אחר . האוחז בכוח המים מסוגל להצמיח לעצמו זימים וסנפירים[/B]
[B]על הידיים , בעת קרב או במים , מסוגל לשלב במתקפות שלו דגים הנמצאים בסביבה או שאותם הוא יוצר .[/B]
[B]נשק : חנית \ מטה קסמים ארוך[/B]
[B]חיית מחמד : כריש (אך ורק במים)[/B]
[B]יתרונות על : אש , קרח ,אופל[/B]
[B]חסרונות מ: עשב , חשמל[/B][/CENTER]
[CENTER][B][U]אופל :[/U][/B]
[B]כוח האופל הנקרא גם המסתורין , הוא כוח עוצמתי שמחליף את המאפיינים שלו ככל ששולטים בו בצורה טובה יותר , הוא כוח חזק מאוד אך ורק שמצליחים ללמוד איך שולטים בו . המחזיק בכוח זה מסוגל להעלם ולהשתגר ממקום למקום , מסוגל להפוך את עצמו לאדון החושך וליצור מתקפות המשלבות בתוכן זאבים [/B]
[B]נשק : 2 פגיונים (חרבות קצרות וחדות)[/B]
[B]חיית מחמד : זאב[/B]
[B]יתרונות על : חשמל , קרח .[/B]
[B]חסרונות מ: מים .[/B][/CENTER]
[CENTER][B][U]עשב :[/U][/B]
[B]כוח העשב הוא כוח מופלא שיכול לפעול בכל מקום שבו נמצאים , כוח זה[/B]
[B]מעניק שליטה מצויינת כבר בתחילת גילויו [/B]
[B]השולט בכוח זה מסוגל להפוך את עצמו לאביר עשב ולשלב במתקפות שלו נחשים . [/B]
[B]נשק : חנית[/B]
[B]חיית מחמד : קרנף בינוני[/B]
[B]יתרונות על : מים , חשמל[/B]
[B]חסרונות מ: קרח , אש[/B][/CENTER]
[CENTER][B][U]חשמל :[/U][/B]
[B]כוח החשמל הוא כוח שלא תלוי בשום דבר , כוח עצום ובעל שליטה מלאה בו ,[/B]
[B]קצת מסוכן שנשלט יותר מידי וליד מים העניינים יכולים להשתבש לפעמים .[/B]
[B]האוחז בכוח זה מסוגל להפוך את עצמו לאביר חשמל ולשלב במתקפותיו[/B]
[B]עכבישים .[/B]
[B]נשק : חרב אדירה \ 2 חרבות[/B]
[B]חיית מחמד : עכביש גדול[/B]
[B]יתרונות על : מים , אש[/B]
[B]חסרונות מ: אופל , עשב[/B][/CENTER]
[CENTER][B][U]קרח :[/U][/B]
[B]כוח אדיר שרק השולטים בו מצוין מסוגלים להביס גם את היתרונות של כוח זה .[/B]
[B]האוחז בכוח זה הופך את עצמו לאדון הדרקון ומשלב במתקפותיו את שנרון הדרקון .[/B]
[B]נשק : חרב [/B]
[B]חיית מחמד : דב[/B]
[B]יתרונות על : עשב , מים[/B]
[B]חסרונות מ : אופל , אש[/B]
[B]---------[/B][/CENTER]
-
[Center]רשומים 1-3[/Center]
1.[B]שם במשחק : אדם וויין (אדם זה גם שם אמריקאי)[/B]
[B]כינוי בפורום : GeneralAdam[/B]
[B]רקע : אדם היה ילד רגיל בן 16 ממשפחה רגילה.[/B]
[B]אדם תמיד חשב שהוא ילד רגיל כמו כולם ושהוא לא שונה,אך הרבה ילדים ראו באדם כילד שונה ולא כמוהם.[/B]
[B]אדם לא הבין למה כולם חושבים עליו דברים כאלה והוא תמיד היה לבדו בבית הספר.[/B]
[B]יום אחד אדם שמע כמה ילדים מתלחששים ואומרים שאדם הוא ילד מאומץ,כמובן שאדם לא ישר האמין אבל הוא הלך ובירר את העניין עם הוריו וגילה שזה נכון.[/B]
[B]אדם תמיד שנא את אש,הוא נורא פחד ממנה כי כל פעם שהוא התקרב לאש היא התחזקה נורא ויצרה שרפה.[/B]
[B]כעת אדם חושב שהוא מספיק גדול ולגלות מי באמת ההורים שלו[/B]
[B]כוח שנוא : קרח[/B]
[B]חיה אהובה : דרקון[/B]
[B]מין : זכר[/B]
[B]כוח : [/B]
[B]נשק : [/B]
[B]ציוד : [/B]
[B]2.שם במשחק : לוקאס לייטנינג
כינוי בפורום : לוקאס
רקע : לוקאס הוא נער צעיר טוב לב ותמים לפעמים, אך עם זאת יש בתוכו יצר נקמה שהוא משתדל להסתיר.
לוקאס חיי חיים רגילים לגמרי הוא תלמיד ממוצע לא יותר, יש לו חברים טובים והוא נהנה בחברתם. אך ישנו חלק אפל בעברו הוא נחטף על ידי איזה משוגע בגיל שלוש, הוא לא זוכר כלום מהדבר הזה חוץ מהמילה "צאצא" בהמשך הזמן הוא שוחרר וחזר לחיים. הוריו הם עורכי דין וחלומו הוא להיות רופא כדי להציל חיים של אנשים
כוח שנוא : מים
חיה אהובה : פיניקס
כוח : לא לגעת
נשק : לא לגעת
ציוד : לא לגעת .[/B]
[B]3.שם במשחק :אלינה אניקאו
כינוי בפורום :Spamer Girl
רקע :"אני שונאת את אבא שלי " אמרתי בליבי ."למה הוא לא יכל לעשות איזה בן ,למה הוא חייב להיות גאון ,
אני שונאת אותו.אני לא אוהבת אותו ,שונאים אותי בתיכון רק בגללו . כל החיים שלי צחקו עליי שאני חנונית
בגללו" אמרתי לעצמי בשקט ,בוכה ומחכה להירדם .יום אחרי זה,החלטתי...השארתי פתק לאימא ." אימא,אני מצטערת נורא,אני עוזבת את הבית.החיים שלי נהרסו ממתי שנולדתי,אני מצטערת..." שמתי את הפתק בשולחן הסלון וברחתי."מה זה?" אני אומרת לעצמי ,רואה משהו שחור עם זנב. וזה מתקרב אליי "זה פנתר שחור" הוא יהרוג אותי ! . ברחתי,אבל נפלתי,הוא תפס אותי ,למזלי היה שם צייד .הוא תקע חץ בוער בזנבו וברח. הפנתר סבל ,אבל גיליתי כוח מסתורי ,פתאום כשבכיתי על המסכן ,דמעותיי תמרנו עליו .שלטתי במי הגוף שלי , והצלחתי להציל אותו,מאז,הוא הפנתר שלי ומגן עליו מכל דבר.
כוח שנוא :חשמל
חיה אהובה :פנתר
כוח : X
נשק : X
ציוד : X
מקווה שהרקע בסדר[/B]
-
[center]רשומים 3-6[/center]
[B]שם במשחק : שחר
כינוי בפורום : SysTem[/B]
[B]רקע : שחר , הוא ילד בן 15 אינו זוכר שום דבר על עברו כמעט אך יש לו חלומות מאוד מוזרים ולפעמים אפילו חשב שהם באמת התרחשו בעבר , אך עדיין ניסה להתכחש אליהם ולנסות לשכוך אותם אבל זה חזר יום יום.[/B]
[B]הפעמון מצלצל חוזרים ללימודים פוגשים את החברים , החברות ומתחילים ללמוד , עד היום שחר חשב שהוא ילד נורמלי ורגיל כמו כולם שמתקבל בחברה , ביום הולדתו ה16 התחיל להרגיש דברים מוזרים ביותר בגוף שלו , זה כאילו הוא התבגר תוך כמה שניות ומרגיש דיי מוזר , כמה ימים לאחר מכן בסיום יום לימודים הוא התחיל להרגיש מאוד צמא , אבל ממש צמא וגמר בקבוק של 3 ליטר בבת אחת ואז הוא התחיל לדאוג , כשהוא חזר הביתה גילה שיש שריפה אדירה בבית ממול , משום מקום הייתה לו הרגשה שיש משהו תקועה בבניין וזקוק לעזרה , זה היה נראה כאילו נוא נמשך לשם משום מקום , הוא נכנס לבניין והוא כאילו לא הרגיש את השרפות ממש , הוא ראה ילדה קטנה בוכה ומזיע כולה , הוא קופץ לעברה ועוטף אותה בידיו , כאשר הוא הביט בחלון ורואה את האמבולנס , משטרה ומכבי אש מגיעים למקום ויש התקהלות דיי גדולה , כשהוא לא הבחין שאחד הקורות נשרפה ועומדת ליפול עליהם , הוא אינו ידע מה לעשות והקורה נפלה לו לידיים והו אחשב שהוא עומד להשרף אך הידיים שלו לא היו חמות ולא נשרפו בכלל , ולהפך זה נראה שהקורה עומדת להכבות , שחר לקח יוזמה העיף את הקורה בידו ושם את הילדה הקטנה על קטפיו ויחד הם יצאו מן הבניין , הוא הניח את הילדה הקטנה מחוץ לבית וההורים שלה באו לחבקה , הם לא הספיקו להודות לשחר כי הוא ברח לביתו בדרך הוא נפל על הרצפה מסתכל לעצמו בידיים וצועק צעקה שלא יודע מי זה הבחור הזה , כאשר הרגיש הרגשה מוזרה והוא קיבל פלאשבק מן העבר והוא נפל על הרצפה והתעלף.[/B]
[B]כוח שנוא : אופל[/B]
[B]חיה אהובה : יגואר[/B]
[B]כוח : X[/B]
[B]נשק : X[/B]
[B]ציוד : X[/B]
-
[center][SIZE="3"][I]שמור לפרטים נוספים[/I][/SIZE]
[B][SIZE="3"]התחלה לכולם[/SIZE][/B][/center]
[B]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]לוקאס[/U][/SIZE]
היום השני ללימודים , כבר רגיל לקום מוקדם .. אמך כבר במרפאה ואביך מעיר אותך
כמו בכל בוקר של לימודים "לוקאס רד לאכול ארוחת בוקר" הוא אומר ואתה פותח את עיניך ,
רואה את אביך מסתכל במראה שבחדר שלך , לבוש בחליפת העבודה שלו "בתור עורך דין אני חייב
להגיד לך שאם תמשיך ככה עוד יטבעו אותך" הוא אומר ומצחקק .. אתה שוטף את הפנים שלך
ויושב לאכול את ארוחת הבוקר "שאתה מסיים תעלה להתלבש ולך לבצפר השארתי לך כסף לאוטובוס..
לא אספיק לקחת אותך , יום טוב" אומר אביך ויוצא מהבית
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]שחר[/U][/SIZE]
"זהו , אתה שלי עכשיו !" אומרת הילדה ויוצרת דרקון קרח מגבישי הקרח שלה , גבישי הקרח מכוונים ישר לפנים
שלך ו..אתה קם בבהלה מהחלום המוזר ..הבוקר השני של הלימודים , אתה קם כרגיל עם השעון המעורר , עדיין בהלם מהחלום שחלמת בלילה , הולך לשטוף את הפנים ומופתע לגלות שאין אף אחד בביתך .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
שוב מתעוררת מעצבים מהנהמות של הפנתר שלך , אבל זה הזמן לקום , במקום תרנגולת .. זהו פנתר
שמשמש לך לשעון מעורר , היום השני ללימודים את שוטפת את פנייך ומתיישבת בשולחן שבחצר , אוכלת את
ארוחת הבוקר ובלי חשק בכלל ללכת לבית הספר 'עוד יום מעצבן זה הולך להיות ?' את חושבת לעצמך
ומנסה לתאר איך יראה היום שלך ..
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]אדם[/U][/SIZE]
היום השני ללימודים , אתה נמצא אצל חברך הטוב ניב , שמארח אותך בביתו עד שתמצא את הוריך האמיתיים
יש לו דירה משלו אז זה לא כל כך אכפת לו שאתה יושן בחדר ליידו , על הספה . אתה קם לשטוף את הפנים
ושומע שניב מתקלח , מחכה בחוץ והוא יוצא עם חיוך "בוקר טוב , זה היום השני ללימודים .. אני הולך להתלבש
ולהכין ארוחת בוקר , כנס להתקלח" הוא אומר , אתה יוצא מהמקלחת נקי ומצוחצח , מריח את ריח ארוחת הבוקר .
"מה מתוכנן לנו להיום ?" הוא שואל אותך .
[/COLOR]
[/B]
-
שם במשחק : אוולן מרליטונס.
כינוי בפורום : the necromancer nilasak .
רקע : אוולן היה ילד קטן ומסכן,בגיל 3 כפר של אנשים "רעים" התחיל לתקוף את הכפר של אוולן.
אל האפל ראה את אוולן המסכן ולקח אותו מיד,כדי שישרת אותו.
אוולן שמע את האל,וציית לו,בגלל שהציל את חייו,ונאמן לו.
כוח שנוא : מים!
חיה אהובה : צל.
ציוד : לא לגעת
-
שם במשחק : לוקאס לייטנינג
כינוי בפורום : לוקאס
רקע : לוקאס הוא נער צעיר טוב לב ותמים לפעמים, אך עם זאת יש בתוכו יצר נקמה שהוא משתדל להסתיר.
לוקאס חיי חיים רגילים לגמרי הוא תלמיד ממוצע לא יותר, יש לו חברים טובים והוא נהנה בחברתם. אך ישנו חלק אפל בעברו הוא נחטף על ידי איזה משוגע בגיל שלוש, הוא לא זוכר כלום מהדבר הזה חוץ מהמילה "צאצא" בהמשך הזמן הוא שוחרר וחזר לחיים. הוריו הם עורכי דין וחלומו הוא להיות רופא כדי להציל חיים של אנשים
כוח שנוא : מים
חיה אהובה : פיניקס
ציוד : לא לגעת .
בבקשה תן לי כוח חשמל
-
[B]שם במשחק : אדם וויין (אדם זה גם שם אמריקאי)[/B]
[B]כינוי בפורום : GeneralAdam[/B]
[B]רקע : אדם היה ילד רגיל בן 16 ממשפחה רגילה.[/B]
[B]אדם תמיד חשב שהוא ילד רגיל כמו כולם ושהוא לא שונה,אך הרבה ילדים ראו באדם כילד שונה ולא כמוהם.[/B]
[B]אדם לא הבין למה כולם חושבים עליו דברים כאלה והוא תמיד היה לבדו בבית הספר.[/B]
[B]יום אחד אדם שמע כמה ילדים מתלחששים ואומרים שאדם הוא ילד מאומץ,כמובן שאדם לא ישר האמין אבל הוא הלך ובירר את העניין עם הוריו וגילה שזה נכון.[/B]
[B]אדם תמיד שנא את אש,הוא נורא פחד ממנה כי כל פעם שהוא התקרב לאש היא התחזקה נורא ויצרה שרפה.[/B]
[B]כעת אדם חושב שהוא מספיק גדול ולגלות מי באמת ההורים שלו[/B]
[B]כוח שנוא : קרח[/B]
[B]חיה אהובה : דרקון[/B]
[B]כוח : [/B]
[B]נשק : [/B]
[B]ציוד : [/B]
-
סליחה על התגובה אבל אדם חיכית אותי תחליף
-
-
אדם ~
רשום אבל למה כתוב שקוראים לך במשחק מייק וברקע רשמת אדם ?
תשנה את זה ותגיד לי ששינית , ולגבי הרמזים של כוח האש , לא תקבל אותו עם הרמזים האלה
במיוחד שאתה מפחד מאש .
לוקאס ~
רקע נחמד אתה רשום רק תוריד את התמונה של הציפור ביקשתי קישור לתמונה , לא צריך קישור אני
יודע מה זה פניקס ..
ובקשר לשורה האחרונה של טופס ההרשמה שלך , אני לא מקבל אותה .. הכוח שלך יוצא בהגרלה
אם תשקיע ותראה לי שאתה משחק יפה יש מצב שאני אשקול את הבחירה שלך ..
אוולן ~
אתה לא רשום , אני ביקשתי ילד רגיל ממשפחה ממוצעת ולא ילד שקשור או יודע דבר על המאורעות
שקורים בsg .
אם יהיו עוד רשומים אתחיל היום אבל יותר מאוחר כי אני יוצא לשופינג :)
-
בסדר זה לא היה הכרעה רק אמרתי מה אני מעדיף
-
אבל כל הקטע זה שהוא מפד מהאש בגלל שכל פעם שהוא מתקרב אליה היא גוברת
(זה כאילו יש לו השפעה על האש)
ומה הקשר לרמזים
חשבתי שצריך לבחור סוג
ושיניתי
-
סבבה אתה ולוקאס רשומים מחכה שיהיו עוד רשומים :)
-
ואם נקווה שיהיו
ואם לא יהיו תפתח את המשחק ובטוח שירשמו אחרי זה
-