הורדה | Daemon Tools Pack By SysTem
[CENTER][COLOR=red][B][U][SIZE=6][COLOR=blue]Daemon[/COLOR] Tools [COLOR=blue]Pack[/COLOR].[/SIZE][/U][/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][U][SIZE=6][COLOR=#ff0000][IMG]http://cdn.wnet.co.il/images/download/144345.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=seagreen]1. מזה Deamon Tools ומה השימוש שלו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]2. הסבר על הגרסאות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]3. הורדות והסברים.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#2e8b57]-------------------------------------------------[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=darkorange]1. ה"Daemon Tools" הינו תוכנה אשר שבעזרת ניתן להפעיל באופן אוטומטי משחקים השאר באים כקובץ ששמו "ISO" ( ניתן לקבלו כ"Setup" שזו עוד דרך לפתוח התקנה אבל זה טיפה יותר מסובך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]התוכנה הזאת גורמת ליצירת כונן חדש וירטואלי שהוא פותח כמו שאתם מכניסים משחק למחשב דרך דיסק נפתח כונן , אז אותו דבר עושה התוכנה בלי הרבה בעיות ( יש הגבלה מסוימת של פתיחות כונן ולפעמים זה גם גורם לתקיעות במחשב ) [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]מה שעושה את התוכנה היא גורמת לקובץ לעבור תהליך מסוים ובספו של דבר מעבירה אותו להתקנה ידנית.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]השימוש העקרי שלו הוא הפעלת משחקים כאשר אתם מורידים אותם "פרוצים" למחשב ( הערה - דרך תוכנה זאת לא ניתן להתקין משחקים של קונסולות. ) ובתוכנה להפעיל אותם כהפעלה EXE ידנית שבא תוכלו לבחור את המיקום שאתם רוצים את המשחק , מאפיינים ועוד.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]2. ישנם כמה גרסאות לDaemon Tools , יש גרסאות שלא עובדות לWindows 7 ולכן לWIN 7 יש גרסא אחרת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אני אביא לכאן שלושה גרסאות בעיניי השימושיות ביותר:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]א. Daemon Tools Lite - זוהי גרסא בסיסית ביותר שיוכלה לפתוח עד 4 כוננים ( זאת אומרת ארבעה משחקים שונים ) ומסומנת בסמל כחול עם ברק ( היא אינה מוגבלת ).[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]ב. Daemon Tools Standard - זוהי גרסא דיי חדשה והיא עובדת לWIN 7 והיא יכולה לפתוח עד 16 כוננים אך בלי כוננים חדשים של HD , הוא יופיע בסמל כתום עם ברק ( זוהי תוכנה מוגבלת לכן אחרי 20 יום צריך לשים קראק או סיריאל מתאים )[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]ג. Daemon Tools Advanced - הגרסא החדשה ביותר והמומלצת היותר , היא "המשך" של הגרסא הקודמת שבא ניצן לפתוח עד 32 כוננים ועוד 2 כוננים מיוחדים נוספים שכוליים גם כונני HD! |(הוא יופיע בסמל כתום עם ברק זוהי תוכנה מוגבלת לכן אחרי 20 יום צריך לשים קראק או סיריאל מתאים )[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]3. הורדות , הגענו לשלב של ההורדות וההסברים.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]הגרסאות מוצגות בפניכם :[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אני החלטתי לעלות את שלושתם לאותה תיקייה ואתם פשוט תבחרו את בחירתכם :[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]הקובץ שוקל כ-26MB ( כל אחד בערך 9MB )[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]1. F2H - [U][COLOR=#800080][URL="http://www.f2h.co.il/4702981058508"]כאן[/URL][/COLOR][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]( אם יהיו בקשות לאתרים אחרים אני אביא ) [/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=#ff0000]קרדיט לי על המדריך.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]