-
הדרשה שלי לבר המצווה
[U][FONT=Arial][COLOR=#000000]הדרשה שלי[/COLOR][/FONT][/U]
[B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000] זה מה שכתבתי אתמול בערב לדרשה, אם זה לא לכאן אז תעבירו[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2][QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ברשותכם, אני אתחיל עם בדיחה:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]איש אחד נכנס לבית כנסת עם כלב.
הוא ניגש אל הרב ואומר: "כבודו, הכלב בן 13, צריך לעשות לו בר מצווה!" הרב נעלב ועונה:
"תגיד לי, נראה לך שיש לי זמן לבדיחות היום? לך מפה. אין לי זמן לשטויות"[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האיש הולך לבית הכנסת שממול, נכנס ואומר:
"הכלב בן 13, צריך לעשות לו בר מצווה!"[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עונה הרב: "אין בעיה. שלם 1000 דולר ואני אעשה לו בר מצווה!"[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האיש משלם לו והם חוגגים בר מצווה לכלב...
לאחר בר המצווה עושה האיש חושבים עם עצמו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הוא נכנס אל הרב שבבית הכנסת הראשון ושואל:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][SIZE=2]"איך זה שבבית הכנסת שממול חגגו לכלב שלי בר מצווה תמורת אלף דולר ואתה לא הסכמת?"
הרב המופתע שואל: "למה לא אמרת שהכלב יהודי?"[/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE][/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אני מודה להוריי שהביאוני עד הלום, בלעדיכם לא הייתי מגיע למקום שבו אני כיום.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]רשמו אותי לחוג טניס והפכו אותי לספורטאי, דאגו שלא אתאמן יותר מדי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]למרות התנגדותם שאותי מיררה, מילתי האחרונה בנושא החיה עוד לא נאמרה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מילה אחת יש לי לכם לומר, תודה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תודה לאחיי שתמיד היו לידי, בין אם אני רוצה ואם לא.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תודה לבית הכנסת שהעלה אותי לתורה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תודה למשפחתי, שתרמה לי רבות.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תודה לעם ישראל, תודה לכל היצורים החיים, תודה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תמיד אהבתי חיות, לי זהו מעין תחביב.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]וגם אם לא תהיה לי חיה, תמיד יהיה לי את **** החמוד שיכול להיות פראי מספיק בשבילי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לסיום, תודה לכולם שבאתם לחגיגת בר המצווה שלי, אני שמח מאוד שבאתם.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]כמו שהתחלתי עם בדיחה, אסיים עם בדיחה בנושא שאהוב עליי מאוד: בעלי החיים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]שכן, בעולמנו כיום, הבדיחות הן מהמקומות היחידים שניתן למצוא בהן חיות, מלבד הטלוויזיה והצלחת.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]גנב פורץ לבית בשכונה עשירה בלונדון.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הוא בטוח שאין אף אחד בבית, אבל פתאום הוא שומע קול: "אני רואה אותך... וגם ישו רואה אותך..."[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הגנב קופא על מקומו, אבל אחרי דקה הוא שומע שוב: "אני רואה אותך... וגם ישו רואה אותך..."[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הקול נשמע לו מעט מוזר.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הוא מביט סביבו ובפינה חשוכה הוא רואה כלוב שבתוכו תוכי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]התוכי פותח את פיו ואומר: "אני רואה אותך... וגם ישו רואה אותך..."[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]"תמות כבר, אתה והישו שלך" נאנח הגנב בהקלה "הבהלת אותי חתיכת תוכי מסריח"[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"אותי אתה יכול לקלל כמה שאתה רוצה" אמר התוכי "אבל ישו, הרוטוויילר שלנו, לא אוהב שמדברים אליו ככה".[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]תודה והמשך יום נעים.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
[/SIZE][SIZE=3][B]צינזרתי בכוונה את השם של אח שלי, איך?[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
הדרשה קלאסית ומצויינת, אבל דווקא את הבדיחות לא אהבתי O:
-
-
הקדשה יפה,אתה תכננת אותה בעצמך?
-
הקדשה טובה אהבתי את הבדיחה הראשונה על הכלב
-
למה לא אמרת תודה לפורום פוקימון? גם אנחנו מאחורייך חחחחח
-
דרשה יפה ואהבתי את הבדיחה השניה
ומזל טוב!!
-
[QUOTE=Hit Man;862087]למה לא אמרת תודה לפורום פוקימון? גם אנחנו מאחורייך חחחחח[/QUOTE]
חחחח...
דרשה נחמדה, אהבתי את הבדיחה השניייה:)
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;861446]הקדשה יפה,אתה תכננת אותה בעצמך?[/quote]
כע P=
תודה לכולם, הלך לי מעולה והפתעתי את כולם [כולם מחוץ למשפחה הקרובה חושבים שאני ילד סגור..]
-
בהתחלה שראיתי את הצנזור הייתי בטוח שקיללת..זה היה נראה לי מוזר כזה..חחח
דרשה קלסה בסך הכל..
-
-
דרשה נחמדה.
איך עברה הקריאה?
-
-
תוסיף שאתה מודה לחברי האקדמיה שבחרו בך.
ולסבתא מפורום פוקימון שאמרה לך לכתוב את זה.
את השני לא חייב..
-
אני לא באקדמיה וכבר אמרתי את הדרשה...