-
עזרה|שישיה למשחק
יש לי שתי שאלות:
1.איזה Tm זה קרן סולרית?
2.אני צריך עזרה לבחור שישיה שתלווה אותי למשחק יש לי לעכשיו:
וינזאר רמה 41(עשב+רעל)
פיגיוט רמה 41(מעופף+רגיל)
אלקאזם רמה 39(אלחושי)
דרגוניר רמה 32(דרקון אבל אפשר לשים בו גם מתקפות מים אני חושב)
אני צריך עוד 2 לשישיה מה אני יכול לקחת?
-
-
אתה יכול ללכוד את גרידוס עם סופר רוד
-
תודה.
אבל אתה מעליי אני לא מבין ממש בפוקימון כי אני לא ממש זוכר תשמות שלהם. אז גרידוס איפה אני יכול לראות תמונה שלו או איפה אני יכול לתפוס אותו?
עריכה:איפה אפשר למצוא את tm22 חשבתי בקזינו אבל לא...
-
הנה תמונה: [IMG]http://www.pokemonfaceoff.com/users/6/thm450/130gyarados.jpg[/IMG]
ואפשר לתפוס אותו בדרכים 4,6,10,11,12,13,19,20,21,23,25, העיר סרוליאן, האי סינאבר, האי הרביעי, העיר פושסיה, העיר לבנדר, האי הראשון, העיר פאלט, העיר ורידיאן, יער הגרגירים, bond bridge, cape brink, מערת סרוליאן קומה 1 ומרתף 1, five isle meadow, green path, מערת הקרח קומה 1, kindle road, memorial pillar, האי אאוטכאסט, resort gorgeous, ruin valley, אזור הספארי אזורים, 1, 2, 3 והמרכז, האי סיפואם מרתפים 3 ו-4, s.s.anne, tanoby ruins, מגדל המאמנים, חוף האוצר, water labyrinth, water path (על ידי דייג)
-
אה אוקי חשבתי על הפוקימון הזה ^^ הוא היה בשישיה הקודמת שלי. ואיך משגים קשת משוכללת כי יש לי קשת פשוטה אני מצליח לדוג תדג המטומטם הזה...
-
[QUOTE=OxOsa;864344]אה אוקי חשבתי על הפוקימון הזה ^^ הוא היה בשישיה הקודמת שלי. ואיך משגים קשת משוכללת כי יש לי קשת פשוטה אני מצליח לדוג תדג המטומטם הזה...[/QUOTE]
אתה יכול לתפוס את התת התפתחות שלו מג'יקרפ אין לי תמונה שלו הוא פשוט דג אדום כזה שהמתקפה היחידה שלו זה ספלאש. הוא מתפתח לגרידוס אני חושב ברמה 21
-
זה לא קשת זה חכה ואם אתה מתכוון לסופר רוד משיגים אותה בדרך 12